Ovulasyon testi

Usagiii Nur61_ kızlar ben bu ay elendim. Çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçiyorum. Doktor 4 5 gün ilişki önermedi benimde tam yumurtlama dönemim o 4-5 gün içinde. Birde ağır ilaçlar kullandım bu ay nasip değilmiş önümüzdeki ay kısmet

Herşeyden önce senin sağlığın canım benim , geçmiş olsun çok. Sen önümüzde ki ay bekliyoruz o halde

Yaaa canım hatçik Öncelikle sen iyi ol ki sonrası güzel olsun Dikkat et ama ben bilim ayaklarını sıcak tutmaya çalış. Emin ol ben de bu ay elendim

Kızlar ovülasyon kullanmanın yararını bugün de H hazalsrsy arkadaşımızda gördük. Biz onunla özelden ovulasyon takibi yaptık. Adeti 7 sinde bitti ve 9 unda pik gördük değerlendirdi ve şuan çok yeni hamile adetine daha çok varken öğrendik hemde. Yani demem o ki biz kadınların illa ki sabit bir yumurtlama günü yoktur bende 8. Gün yumurtlamışım ve hamile kalmışım mesela darısı sizlere bebeklerim Orangegreysky Usagiii maviiderlerr @Blue_girll
ParlayanGece

Hayırlı olsun H hazalsrsy canım benim inşallah hayırlısıyla ilerler

Aminnnn çok teşekkür ederim gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin düzensiz oluyorsanız mutlaka ovulasyon takibi yapın birde şunu özellikle söylemek istiyorum ovulasyon testine herkeste pik farklı olabilir ben çok çok kırmızı görmedim ama eşit kırmızılıkta çizgileri değerlendirdim umutsuzluga kapılmayın devam edin rabbim gönlünüzden geçeni ömrünüze hayırlarıyla nasip etsin

Keske bende gorebilsem ne guzel canim sevindim arkdasin adina hber verdigin icin sagol
ben hala pik goremedim bugun 16.gunum akintim devm ediyor sabah aksama cektim oglen 12 aksam 8 yaptim dun oglen birtik koyu silikti aksam 8de tam silik oldu ben buayda yumi goremiycem sanirim kasikta dolgunluk var hic birsey analayamiyrum artik sevindim canm arkdasinin adina drisi basimiza

Eklentiler

• 20231021_122023.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 49
  • 20231021_122000.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 45
Amin caniimm ben 16.gundeyim hala pik yok gecen ay goremedim yumi rabbim saglikli sihhtli kucagina al sevindim senin adina darisi bizlere insallh masallh

Canim senden birsey rica etcem bende hic pik goremedim bana testini buraya paylasirmisin esit kirmizilik nasil oluyor bu benm 2.ay ovu testi denemem acemiyim yani senin testlerin bana ornek olur belki

Biraz seninle alakalı olursa olur aman diye yap takibi ve inan oluyor ben pikten sonra bıraktım testleri şu an hamile olduğumu öğrendim hayırlarıyla sizlerede nasip etsin Rabbim inşallah

Kizcelerimmmm ben piki gordummm H hazalsrsy ozelden bana testlerini atiyrdu konusurken cifti gordum resmen ugurum oldu allah razi olsun cift cizgiyi gordum akintim cogalinca 2gundur oğlen 12 aksam 20ye donmustum dun oglen hafif koyu silik gordum bugun resmen tam net suan biliyrsunuz bu benim 2.ay ovüvtesti denemem gecen ay gorememistim sogan kurune basladim buay ise yaradi kizlar bakin testleri atiyrum cok heyecanliyim kafan okdar doluyduki yumurtlamamda skntimi var diye aksam tekrar yapcam bakalim siliklescekmi dahdami pik yapcak insallh hayrli haberlerimiz olsun canlar hepinizden allh razi olsun cidden hep destek oldunuz rabbim mucizelerimize kavustursun

Eklentiler

• 20231022_150641.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 20231022_135345.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 20231022_135215.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 39
Hayırlı haberlere inşallah kuzum

Ay hadi İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…