Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalıştığım için iş yerinde bazen vakit bulamıyorum akşamları eve gelince yapıyordum.Akıntı takibi de yapin aynı zmnda bide t çizgisi c çizgisi kadar koyu oldugunda yumurtlama olmuş oluyor birde mutlaka aynı saatlerde yapılmalı çünkü kaçırma olasılığınız olabilir çatlama olunca siliklesiyor tekrar
Evt kisaymis ama vücudu da dinlemek lazım açıkçası akıntı ve vücut ısısı kontrolünde yapabilirsiniz çünkü saatlere dikkat etmezseniz yumurtlamayı kaçırma durumunuz yüksek oluyorÇalıştığım için iş yerinde bazen vakit bulamıyorum akşamları eve gelince yapıyordum.
Bugünde gündüz denedim o şekilde çıktı.
Ya yarın tam pik olur yada çatlar döngüm kısa benim 19 günde bir adet oluyorum. Yarın yıkanalı 8 gün oluyor.
Dün hissettim dedim yarın bir koyulaşma kesin olucak. Bugünde diğer testlerime göre daha belirgin çıktı yarın ya daha koyu olur yada akşama çatlayabilir.Evt kisaymis ama vücudu da dinlemek lazım açıkçası akıntı ve vücut ısısı kontrolünde yapabilirsiniz çünkü saatlere dikkat etmezseniz yumurtlamayı kaçırma durumunuz yüksek oluyor
Testi ters koymussunuz galiba kafa karistiriyor kontrol cizgisi soldaki mi sagdaki mi ?? saniyorum sağdaki aksi halde 2 3 defa yumurtlamis olamazsinizBirde benim ovulasyon testimi yorumlar mısınız?
Sağdaki kontrol çizgisi. Bencede olamam ama sonuç bu . İki saat öncesinden sıvı alimini bırakıyorum. Doktorum bana vitaminli bir folik asit verdi yumurtaliklarim iyi calissin diye iki kere koyuluk gördüm oda ortalarda zaten. Birde testi yaptığım ilk günde cok koyuydu gün geçtikçe rengi gitti gibi . Daha adetime 10 gün varT
Testi ters koymussunuz galiba kafa karistiriyor kontrol cizgisi soldaki mi sagdaki mi ?? saniyorum sağdaki aksi halde 2 3 defa yumurtlamis olamazsiniz
Tamam şimdi oldu 14 ve 15 haziran yumurtlama 16 haziran çatlama görünüyor teste göre.. yumurtlama 2 gün sürebiliyorSağdaki kontrol çizgisi. Bencede olamam ama sonuç bu . İki saat öncesinden sıvı alimini bırakıyorum. Doktorum bana vitaminli bir folik asit verdi yumurtaliklarim iyi calissin diye iki kere koyuluk gördüm oda ortalarda zaten. Birde testi yaptığım ilk günde cok koyuydu gün geçtikçe rengi gitti gibi . Daha adetime 10 gün var
Teşekkür ederim. İnşallah bu ay mujdeli haberi alırız.Tamam şimdi oldu 14 ve 15 haziran yumurtlama 16 haziran çatlama görünüyor teste göre.. yumurtlama 2 gün sürebiliyor