Ovülasyon testi

Eflatunc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
3.630
2.642
27
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum aranızda bu durumu yaşıyan varsa bna yardımcı olabilirmsniz lütfen klomen kulandm 5 gün Dr 10. Gün gl dedi gitim bu ayın 28 de yumurtalarn 3 tane güzel gelişmiş 18 dedi 30 da ilişki gir bir gün ara ile dedi bnde ovülasyon testi aldım kaç gün deniyorum ama hiç çift çizgi çıkmıyor kaçırmış olabilirmiym sizce ama ayın 28 den beri de ovülasyon testi yapyorum çıkmıyor çok stres yapyorm aranızda bu durumu yaşıyan varsa bna yardmci olabilirmi

Canım kaç günde bir regl oluyorsun belki yumurtlaman olmamıştır ve bugün adetinin kaçıncı günü ?

Aslında başta çok düzensizdim ama iki aydır 31 günde bir olyorum ... bugün adetimin 12 günü
İki aydır 31 günde oluyorsan o zaman muhtemelen 15 ya da 16.günlerinde yumurtlama göreceksindir canım test yapmayı bırakma devam et

İki aydır 31 günde oluyorsan o zaman muhtemelen 15 ya da 16.günlerinde yumurtlama göreceksindir canım test yapmayı bırakma devam et
Merhaba 23 Şubat regl başlangıcım takvime göre 5 Nisan göstertiyor yumurtalama günüm, bugün ki ovülasyon testi böyle çıktı sizce pik olmuş mu daha mı koyu olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…