- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 35
- Konu Sahibi Diykon2142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtanız çatlamış test yapmanıza gerek yok artıkKızlar iyi geceler. Ovülasyon testlerime bakar mısınız lütfen? Bugün yumurta çatlamış mı? Yarın test yapmaya devam etmeme gerek var mı sizce?
Tamamdır çok teşekkür ederim.Yumurtanız çatlamış test yapmanıza gerek yok artık
Rica ederim güzel sonuçlar alırsınız inşallahTamamdır çok teşekkür ederim.
Ayy inşallah canım ya. Aslında histereskopi ameliyatı olacağım önümüzdeki ay o yuzden bu aydan pek umudum yok ama 1 senedir deniyoruz. Belki ameliyat olmama gerek kalmadan bebişim gelir. Allahtan ümit kesilmez.Rica ederim güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Allah çok büyük inşallah en güzel zamanda nasip olsunAyy inşallah canım ya. Aslında histereskopi ameliyatı olacağım önümüzdeki ay o yuzden bu aydan pek umudum yok ama 1 senedir deniyoruz. Belki ameliyat olmama gerek kalmadan bebişim gelir. Allahtan ümit kesilmez.
Cok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese en hayırlı en güzel zamanda nasip etsin inşallah.Allah çok büyük inşallah en güzel zamanda nasip olsun
19unda yumurtlama olmuş sanki… test yaptınız mı sonuç neArkadaşlar benim testimi de yorumlayabilir misiniz ? İlk defa kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 3163970
Son durum bu canım.19unda yumurtlama olmuş sanki… test yaptınız mı sonuç ne
Benim anladığım 3 gün yumurtlamanız olmuş çatlamış sonrakiler negatif çünküSon durum bu canım.
Evet canım sabah 3.günün akşamı silikleşmeye başladı aslında 2 gün diyebiliriz yumurtlamaya. Ama sanırım testten teste göre değişiyor bazı testler aşırı koyulaşıyor yumurtlama döneminde. Benim öyle olmadı sanki. Bunu da testin markasına bağlıyorum çünkü bir çok teste baktım böyle olan da var çok koyulqşan da.Benim anladığım 3 gün yumurtlamanız olmuş çatlamış sonrakiler negatif çünkü
Hangi markayı kullanıyorsun canmEvet canım sabah 3.günün akşamı silikleşmeye başladı aslında 2 gün diyebiliriz yumurtlamaya. Ama sanırım testten teste göre değişiyor bazı testler aşırı koyulaşıyor yumurtlama döneminde. Benim öyle olmadı sanki. Bunu da testin markasına bağlıyorum çünkü bir çok teste baktım böyle olan da var çok koyulqşan da.
Pcos var mı sendeHangi markayı kullanıyorsun canm
Öyle bir tanı koyulmadı hiç ama düşükten sonra düzensizlik yaşıyorum. Şuan tekrar çocuk düşünüyoruz, Allah bilir tabi. Babyfast diye bir marka kullanıyorumPcos var mı sende
Anladm canm Allah sana da bana da nasip eder inşallah bebekÖyle bir tanı koyulmadı hiç ama düşükten sonra düzensizlik yaşıyorum. Şuan tekrar çocuk düşünüyoruz, Allah bilir tabi. Babyfast diye bir marka kullanıyorum
Amin inşallah canımAnladm canm Allah sana da bana da nasip eder inşallah bebek