- 20 Aralık 2021
- 66
- 13
- 24
- Konu Sahibi elifyalcinnn
Selam kızlar. Bu ay ovulasyon takibine başladım. 16 . Günüm ne pik oluyor ne de iki çizgi aynı koyulukta kalıyor. Konunun ehli olanlar beni bilgilendirebilir mi acaba resimde koyuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 20.gün oldu canım geç yumurtladım bu aySelam kızlar. Bu ay ovulasyon takibine başladım. 16 . Günüm ne pik oluyor ne de iki çizgi aynı koyulukta kalıyor. Konunun ehli olanlar beni bilgilendirebilir mi acaba resimde koyuyorum. Eki Görüntüle 3156492
Hormon testlerim temiz çıktı. Doktorum herhangi bir şey söylemedi. Sonuçların iyi dedi. Sanırım yokDevam edin hic belli olmuyor yumurtlama ne zaman olacağı pco var mı sizde?
Sebebi nedir pekiBenim 20.gün oldu canım geç yumurtladım bu ay
Bi sebebi yok her ay farklı zamanlarda yumurtlarızSebebi nedir peki
Döngünüz kaç günde birSebebi nedir peki
Bir şey daha normal kan degerleri de yumurtlamayı etkiler mi acaba. Ben anemi hastasıyım. B12 vitaminim düşük. Kan değerlerimin geneli düşük.Bi sebebi yok her ay farklı zamanlarda yumurtlarız
Döngüm 30 günde bir. Bu da 6 7 ay önce düzene girdi. Esliden çok gecikirdim suanda günü günıüne regl oluyorum.Döngünüz kaç günde bir
En net cevabı doktor verir.. aslında size takviye vermeleri gerek onların içinde b12 de oluyor takviyeler kan değerlerine iyi geliyorBir şey daha normal kan degerleri de yumurtlamayı etkiler mi acaba. Ben anemi hastasıyım. B12 vitaminim düşük. Kan değerlerimin geneli düşük.
İnsallah en yakın zamanda pozitifi görürsün canımBen de başladım ovulasyon testine 10. Gün bugün bende de pik yok. Pco var doktorum pco olsa da olmasa da her ay yumurtlama dönemleri değişebilir o yüzden takip etmek daha iyi dedi. Adete yakın zamanlarda bile normal kişilerde çde yumurtlama olabiliyormuş hatta yumurtlama olmayan ay bile oluyormus herkeste her ay olacak diye kural yokmuş hepsini yeni öğrendim bende düzenli her gün test yapıp deftere yapıştırıyorum
Doktorum gerek görmedi sanırım. Yada benim doktor değiştirmem gerekEn net cevabı doktor verir.. aslında size takviye vermeleri gerek onların içinde b12 de oluyor takviyeler kdeğerlerine iyi geliyor
Hiç bilgim yok o konuda canımBir şey daha normal kan degerleri de yumurtlamayı etkiler mi acaba. Ben anemi hastasıyım. B12 vitaminim düşük. Kan değerlerimin geneli düşük.
Benimde 31Döngüm 30 günde bir. Bu da 6 7 ay önce düzene girdi. Esliden çok gecikirdim suanda günü günıüne regl oluyorum.
Adet olana kadar devam edeceğim Pik olursa paylaşırım sizlerle.Benimde 31
Haber bekliyorum canımAdet olana kadar devam edeceğim Pik olursa paylaşırım sizlerle.
Evet bence de farklı bir doktora daha gidin takviye vermesi lazımdı , ilgilenmemişDoktorum gerek görmedi sanırım. Yada benim doktor değiştirmem gerek
HaklısınızEvet bence de farklı bir doktora daha gidin takviye vermesi lazımdı , ilgilenmemiş
Haber bekliyorum canım