• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Silikleşmiş sanırım yumurtam çatlamış. Bugünü de değerlendirmem mi lazım? Ben ilk kez ovülasyon testi yapıyorum ve ilk denememiz de biraz acemiyim :)

İki gün koyuydu bu dün olan önceki gün de bi tık daha açıktı iki günü de değerlendirdik. Bugünde silikleşmiş onunda ekliyorum bugünü de mi değerlendirmem gerek bilmiyorum ama
Dün olan buydu pardon. Diğeri bi önceki gün

Eklentiler

• 2FB847A7-6F19-4BAA-B6C1-B3D7CF940433.jpeg
    2FB847A7-6F19-4BAA-B6C1-B3D7CF940433.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 46
Dün olan buydu pardon. Diğeri bi önceki gün
Yumurtlama gününü de çatlama gününü de değerlendirmen lazımdı canım ama çatlamayı sadece değerlendirdiysen yine sıkıntı yok inşallah 13-14 gün sonra güzel haberlerle gelirsin😘😘

Valla canım bende 2 gun değerlendiremedim sadece yumurtlama yi gördüğüm 2 gun değerlendirdim eşim buda değildil Allah büyüktür ol emriyle hersey olur canım bekleyelim bakalım :)

Yani dün çatladi dün ve ondan önceki gün degerlendiremedik

Yumurtlama gününü de çatlama gününü de değerlendirmen lazımdı canım ama çatlamayı sadece değerlendirdiysen yine sıkıntı yok inşallah 13-14 gün sonra güzel haberlerle gelirsin😘😘
Hala regl olmadım 6 kasım 9 aralık 7 ocakta olmuşum düzensiz olduğum için heyecanlanamıyorum yani 10 şubatta falan bile olabilirim. Bi hafta daha bekleyip test yapıcam.

Hala regl olmadım 6 kasım 9 aralık 7 ocakta olmuşum düzensiz olduğum için heyecanlanamıyorum yani 10 şubatta falan bile olabilirim. Bi hafta daha bekleyip test yapıcam.
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti kuzu

Merhaba arkadaşlar polikistik over var bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım yumurtlama varmı yardımcı olurmusunuz lütfen

Eklentiler

• EBEEF2FD-1D1E-4101-9E42-9EC7B946191C.jpeg
    EBEEF2FD-1D1E-4101-9E42-9EC7B946191C.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 48
Yakın canım bugunu degerlendir mutlaka yarın yine yap
Merhaba canım tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen ben bugün tekrar test yaptım ama yumurtlama devam mı yoksa çatlamış mı ne yapmam gerekiyor anlayamadım yardımcı olurmusun lütfen ☺️

Eklentiler

• 242B878F-D939-4693-93AD-315250F59F27.jpeg
    242B878F-D939-4693-93AD-315250F59F27.jpeg
    246 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba canım tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen ben bugün tekrar test yaptım ama yumurtlama devam mı yoksa çatlamış mı ne yapmam gerekiyor anlayamadım yardımcı olurmusun lütfen ☺️
Devam ediyor kuzum 2 gün sürmesi normal 3 gün bile sürebilir diğer testine göre daha silikse çatlamış demektir ama hala yumurtlama gibi görünüyor bugunu de mutlaka değerlendir çatlama günü olunca da değerlendirmen gerekiyor

Devam ediyor kuzum 2 gün sürmesi normal 3 gün bile sürebilir diğer testine göre daha silikse çatlamış demektir ama hala yumurtlama gibi görünüyor bugunu de mutlaka değerlendir çatlama günü olunca da değerlendirmen gerekiyor
Çok teşekkür ederim ☺️🌸

Back