Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testi
- Konu Sahibi EORNEK
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek hamile ovulasyon ovulasyon çift çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dün olan buydu pardon. Diğeri bi önceki günİki gün koyuydu bu dün olan önceki gün de bi tık daha açıktı iki günü de değerlendirdik. Bugünde silikleşmiş onunda ekliyorum bugünü de mi değerlendirmem gerek bilmiyorum ama
Eklentiler
Dün değerlendirmedik yumurta çatladığı günde değerlendirmek lazım diyolar inşallahArtık beklemede sıra :) inşallah bebisin gelir canim
Yumurtlama gününü de çatlama gününü de değerlendirmen lazımdı canım ama çatlamayı sadece değerlendirdiysen yine sıkıntı yok inşallah 13-14 gün sonra güzel haberlerle gelirsinDün olan buydu pardon. Diğeri bi önceki gün
Hala regl olmadım 6 kasım 9 aralık 7 ocakta olmuşum düzensiz olduğum için heyecanlanamıyorum yani 10 şubatta falan bile olabilirim. Bi hafta daha bekleyip test yapıcam.Yumurtlama gününü de çatlama gününü de değerlendirmen lazımdı canım ama çatlamayı sadece değerlendirdiysen yine sıkıntı yok inşallah 13-14 gün sonra güzel haberlerle gelirsin
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti kuzuHala regl olmadım 6 kasım 9 aralık 7 ocakta olmuşum düzensiz olduğum için heyecanlanamıyorum yani 10 şubatta falan bile olabilirim. Bi hafta daha bekleyip test yapıcam.
Yumurtlamadan sonra 11 gün geçti. Ben pcosum düzensizim acaba test yapsam mı bilmiyorum son regli üzerindende 32 gün geçti test yapsam olsa da çıkar mı sence?Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti kuzu
Kaset tipi gebelik testi negatifYumurtlamadan sonra 11 gün geçti. Ben pcosum düzensizim acaba test yapsam mı bilmiyorum son regli üzerindende 32 gün geçti test yapsam olsa da çıkar mı sence?
Hayır daha çok erken en az 15 gün geçsinYumurtlamadan sonra 11 gün geçti. Ben pcosum düzensizim acaba test yapsam mı bilmiyorum son regli üzerindende 32 gün geçti test yapsam olsa da çıkar mı sence?
15 gün daha beklersem hamile değilsemde reglim çok gecikmiş olucak 47 gün geçmiş olucak diğer regliyle arasındanHayır daha çok erken en az 15 gün geçsin
Yakın canım bugunu degerlendir mutlaka yarın yine yapMerhaba arkadaşlar polikistik over var bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım yumurtlama varmı yardımcı olurmusunuz lütfen
Adetlerin düzensizse bu normal15 gün daha beklersem hamile değilsemde reglim çok gecikmiş olucak 47 gün geçmiş olucak diğer regliyle arasından
Çok teşekkür ederimYakın canım bugunu degerlendir mutlaka yarın yine yap
Merhaba canım tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen ben bugün tekrar test yaptım ama yumurtlama devam mı yoksa çatlamış mı ne yapmam gerekiyor anlayamadım yardımcı olurmusun lütfenYakın canım bugunu degerlendir mutlaka yarın yine yap
Eklentiler
Devam ediyor kuzum 2 gün sürmesi normal 3 gün bile sürebilir diğer testine göre daha silikse çatlamış demektir ama hala yumurtlama gibi görünüyor bugunu de mutlaka değerlendir çatlama günü olunca da değerlendirmen gerekiyorMerhaba canım tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen ben bugün tekrar test yaptım ama yumurtlama devam mı yoksa çatlamış mı ne yapmam gerekiyor anlayamadım yardımcı olurmusun lütfen
Çok teşekkür ederimDevam ediyor kuzum 2 gün sürmesi normal 3 gün bile sürebilir diğer testine göre daha silikse çatlamış demektir ama hala yumurtlama gibi görünüyor bugunu de mutlaka değerlendir çatlama günü olunca da değerlendirmen gerekiyor