• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
İlk kez bu ay ovulasyon testi uyguluyorum adet bitiminde bu yana ama sonuçlar hep aynı çıkıyor sanki ayırt edemiyorum normal mi ? Bilemedim. Bu arada pkos var bende klomen kullandım bu ay.

Eklentiler

• B16F813A-C6DB-432A-9248-2C7F3E593EAC.webp
    B16F813A-C6DB-432A-9248-2C7F3E593EAC.webp
    18 KB · Görüntüleme: 151
Canım bu ay bnde ovülasyon testi yaptı sanırım aynı test benimkide daha çatlama olmamis

Bende kaç gündür başladım ama benimde hep t çizgisi silik

Sumuksu bi akintim geldi ona dayanarak yaptim bende pcos oldugumu öğrendim yeni

Eklentiler

• IMG-20210127-WA0020.webp
    IMG-20210127-WA0020.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 133
Eger bir kaç gün koyuysa havuc suyu için kizlar catlatmaya yardımcı oluyormuş diye duydum ben de bugün reglim ilk günü ben de kısmetse ovulasyona başlayacağım bitince bakalim insllah tup bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden oluverir.tup bebek gerceketwn cok ama cok zor bir süreç tam 5 kez denedim ama yılmadım ekonomiyi düzeltip tekrardan başlamadan denemediğin yol kalamsin istoyorum🙈🌺

İlk kez bu ay ovulasyon testi uyguluyorum adet bitiminde bu yana ama sonuçlar hep aynı çıkıyor sanki ayırt edemiyorum normal mi ? Bilemedim. Bu arada pkos var bende klomen kullandım bu ay.
Klomen ve çatlama iğnesi yanıltabilir tatlim netice de yüklenilen hormon kolay atılmıyor vücuttan bu da testleri etkiler

Çatlama kullandın dimi
5 gün oldu canım klomeni bitireli çatlatma iğnesi yapılmadı cuma günü kontrolüm var gelişme varsa catlatma iğnesi yapılcak ona göre bilmiyorum bakalım ben yinede bi taraftan ovulasyonla takip etmek istiyordum

5 gün oldu canım klomeni bitireli çatlatma iğnesi yapılmadı cuma günü kontrolüm var gelişme varsa catlatma iğnesi yapılcak ona göre bilmiyorum bakalım ben yinede bi taraftan ovulasyonla takip etmek istiyordum
Hadi insallah tatlim guzel guzel haberlerini bekliyorum kendi vücudunu daha iyi tanıyorsun takibini yap ..yillar once ..7 yil🥰 kadariydi ben de klomen kullandım ilk doktor kontrolünde ama bana hiç bir şekilde gel bakayım ya da çatlama iğnesi al şunu falan demedi sevgili doktor ve benim kıstım oluştu tam 2 yil mucadele ettim çikolata kistiyle patlamadı gitti bi türlü..neyse sonunda atlattım cok sukur..🙏Allah kimseyi beteriyle sınamasın bu da bizim guzel sinavimiz ve biz de başarıyla geçeceğiz allahin izni ile..

Hadi insallah tatlim guzel guzel haberlerini bekliyorum kendi vücudunu daha iyi tanıyorsun takibini yap ..yillar once ..7 yil🥰 kadariydi ben de klomen kullandım ilk doktor kontrolünde ama bana hiç bir şekilde gel bakayım ya da çatlama iğnesi al şunu falan demedi sevgili doktor ve benim kıstım oluştu tam 2 yil mucadele ettim çikolata kistiyle patlamadı gitti bi türlü..neyse sonunda atlattım cok sukur..🙏Allah kimseyi beteriyle sınamasın bu da bizim guzel sinavimiz ve biz de başarıyla geçeceğiz allahin izni ile..
Kesinlikle Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordum diyorum ki gerçektende öyle. Vermek istedikten sonra hiçbişy engel değil aslında biz sadece mücadele ediyoruz ne kadar istediğimizin mücadelesini. Ben sırf 2 yıl vajinismusle uğraştım sonra pkos olduğumu öğrendim oda alttan muayene olduğum zaman. Daha erkende öğrenip tedaviye başlayabilirdim ama olmadı.. Hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah tez vakitte veririz birbirimize güzel haberler 🥰

Kesinlikle Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordum diyorum ki gerçektende öyle. Vermek istedikten sonra hiçbişy engel değil aslında biz sadece mücadele ediyoruz ne kadar istediğimizin mücadelesini. Ben sırf 2 yıl vajinismusle uğraştım sonra pkos olduğumu öğrendim oda alttan muayene olduğum zaman. Daha erkende öğrenip tedaviye başlayabilirdim ama olmadı.. Hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah tez vakitte veririz birbirimize güzel haberler 🥰
Insallah kuzum senin de rabbim yar ve yardimcin olsun ovulasyin testiyle hamile kalan bi suru arkadaşım var hem de vajinumusla uğraşırken binkwrwsinde ultrason muayenesinde anlatıyordu doktor muayenesi tamamlamış bizimki nasil kastiysa artik🤭 e bırakırsan ultrasonumu alabilir miyim demis doktor ..cok gülmüştük hikayeye anlatırken simdi iki tane oğlu var dunya tatlisi rabbim bizlere de yaşatsın o mutluluğu..

Back
X