- 27 Şubat 2013
- 84
- 131
- 93
- Konu Sahibi Pinkpeonyy
-
İnşallah bende 18.gündeyim daha pik yumurtlama görmedim 26 ocak bat bakalım hayırlısıMerhaba,
Benim 28 gunluk dongum var ve 11ci gunden beri test ediyorum ve 17ci gunumde pik gordum cok sukur
Bugun ve yarini degerlendirip gerisini Allaha birakiyorum insallah
Eki Görüntüle 2759308
Gorursun insallah sen deİnşallah bende 18.gündeyim daha pik yumurtlama görmedim 26 ocak bat bakalım hayırlısı
Canim test siliklesene kadar dewam et, siliklesince catlamis oluyo siliklestigi gunde iliski olsun,Merhaba,
Benim 28 gunluk dongum var ve 11ci gunden beri test ediyorum ve 17ci gunumde pik gordum cok sukur
Bugun ve yarini degerlendirip gerisini Allaha birakiyorum insallah
Eki Görüntüle 2759308
Tamam insallahCanim test siliklesene kadar dewam et, siliklesince catlamis oluyo siliklestigi gunde iliski olsun,
maalesef adet oldum bugunHadi hayirlisi olsun.. sonucu da yazar misiniz sonra :)
Gebelik oldu mu acabaİnşallah bende 18.gündeyim daha pik yumurtlama görmedim 26 ocak bat bakalım hayırlısı
Erken gebelik testı yaptım negatif kan verdım 1 saat oldu sonuç beklıyorum Rabbım hayırlısıysa hayırlısıyla versinGebelik oldu mu acaba
Sonucunuz neyGorursun insallah sen deBenim bat 26 ocak
İnşallahhhhhh gebesindir sonucu merakla bekliyorumErken gebelik testı yaptım negatif kan verdım 1 saat oldu sonuç beklıyorum Rabbım hayırlısıysa hayırlısıyla versin
Erken gebelik testı negatif oyuzden ümidim yok ama 17ocakda ovulasyon testinde çift çizgi gordum geç dollenme olabılırmı bılmıyorum ama pek ümitli değilim nasip. dünyada anne olmak isteyen tüm kadınlara Rabbim nasip etsin inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olurİnşallahhhhhh gebesindir sonucu merakla bekliyorum
Belki geç döllenme olmuşturErken gebelik testı negatif oyuzden ümidim yok ama 17ocakda ovulasyon testinde çift çizgi gordum geç dollenme olabılırmı bılmıyorum ama pek ümitli değilim nasip. dünyada anne olmak isteyen tüm kadınlara Rabbim nasip etsin inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olur
Ya üzüldüm inşallah tekrar bebişine kavuşursun. O duyguyu tatmak bile güzel 7yıllık evliyim 6yıldır bebiş istiyorum hiç yaşamadım bu duyguyuBelki geç döllenme olmuşturben de hamile kaldığım ay geç döllenme olmuştu ama kimyasalla sonuçlandı
İnşallahhhhhh yaşarsın inşallah dua ediyorum sana güzel haberler alman dileğiyle amin çokça aminYa üzüldüm inşallah tekrar bebişine kavuşursun. O duyguyu tatmak bile güzel 7yıllık evliyim 6yıldır bebiş istiyorum hiç yaşamadım bu duyguyu
Peki olmamasının bir nedeni var mı bunca zamanİnşallahhhhhh yaşarsın inşallah dua ediyorum sana güzel haberler alman dileğiyle amin çokça amin
ALLAH razı olsun duan içinde Rabbim kalbinde ne varsa nasip etsınİnşallahhhhhh yaşarsın inşallah dua ediyorum sana güzel haberler alman dileğiyle amin çokça amin
Yani interfilite Bi sebep yok adet olursam aşılamam var buayPeki olmamasının bir nedeni var mı bunca zaman
İnşallahhhhhh gerek kalmaz güzel haberler alırsın inşallahYani interfilite Bi sebep yok adet olursam aşılamam var buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?