Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinkpeonyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
84
131
93
Merhaba,
Benim 28 gunluk dongum var ve 11ci gunden beri test ediyorum ve 17ci gunumde pik gordum cok sukur
Bugun ve yarini degerlendirip gerisini Allaha birakiyorum insallah

Merhaba,
Benim 28 gunluk dongum var ve 11ci gunden beri test ediyorum ve 17ci gunumde pik gordum cok sukur
Bugun ve yarini degerlendirip gerisini Allaha birakiyorum insallah
Eki Görüntüle 2759308
Canim test siliklesene kadar dewam et, siliklesince catlamis oluyo siliklestigi gunde iliski olsun,

İnşallahhhhhh gebesindir sonucu merakla bekliyorum
Erken gebelik testı negatif oyuzden ümidim yok ama 17ocakda ovulasyon testinde çift çizgi gordum geç dollenme olabılırmı bılmıyorum ama pek ümitli değilim nasip. dünyada anne olmak isteyen tüm kadınlara Rabbim nasip etsin inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olur

Belki geç döllenme olmuştur ben de hamile kaldığım ay geç döllenme olmuştu ama kimyasalla sonuçlandı

Belki geç döllenme olmuştur ben de hamile kaldığım ay geç döllenme olmuştu ama kimyasalla sonuçlandı
Ya üzüldüm inşallah tekrar bebişine kavuşursun. O duyguyu tatmak bile güzel 7yıllık evliyim 6yıldır bebiş istiyorum hiç yaşamadım bu duyguyu

Ya üzüldüm inşallah tekrar bebişine kavuşursun. O duyguyu tatmak bile güzel 7yıllık evliyim 6yıldır bebiş istiyorum hiç yaşamadım bu duyguyu
İnşallahhhhhh yaşarsın inşallah dua ediyorum sana güzel haberler alman dileğiyle amin çokça amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…