• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Bende ovulasyon test takibi yapıyorum bu ay T çizgisini koyu gördüğüm günü ve ertesi günü değerlendirdim , sizi yanlış yönlendirmek istemem doktorunuzu dinleyin mutlaka :)
Yaptığım anda böyle oldu acaba iğnenin etkisimi yoksa catladimi bilemedim ☹️ ama eğer catladiysa kaç saat suruyorki doktor bana yarın akşam 10 da demişti ozamana etkisi geçermi çatlama bitermi bilemedim çok karışık işler ya birde bu iğneden sonra gebelik olusmazsa hsg çektirmek zorundasın dedi onunda gerginliği var ☹️

Eklentiler

• IMG_20210110_012124.jpg
    IMG_20210110_012124.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 30
Yaptığım anda böyle oldu acaba iğnenin etkisimi yoksa catladimi bilemedim ☹️ ama eğer catladiysa kaç saat suruyorki doktor bana yarın akşam 10 da demişti ozamana etkisi geçermi çatlama bitermi bilemedim çok karışık işler ya birde bu iğneden sonra gebelik olusmazsa hsg çektirmek zorundasın dedi onunda gerginliği var ☹️
Stres yapma biraz akışına bırak herşeyin hayırlısı olsun inşallah, stres de etkiler sonuçta Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah :)

bugün ovulasyon testi yaptım 11 gün oldu tam iğne olalı ovulasyon testim silik çizgi yaninegatif çıktı etkisi geçti galiba iğnenin ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_20210114_142950.jpg
    IMG_20210114_142950.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 24
Kimyasal değil ama normal gebelik yaşadım. Kürtajla son buldu. 4 ay sonra yeniden denemem için doktora gittim. Herşey normal dedi 2 ay takip ettik yumurtayı olmadi. Klomen istedim gerek olmadığını söylesede ısrarla yazdırdım. Olmadi. Saldım olmadi. Olmuyo işte Bende bilmiyorum.
Benmkinede bakarmisnz 2 gunu degrlendrdk

Eklentiler

• 20210124_142630_mfnr.jpg
    20210124_142630_mfnr.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 17
Back
X