11 gun gecikmeyle dogru sonuc verir. Lh hormonunuz normalden yuksektir. Muayene olun hormonlariniza bakilsin.Merhaba kızlar bilgisi olan varsa diye bir soru sormak istiyorum çocuk düşünüyoruz ve Ovülasyon testiyle yumırtlama takibi yapıyorum 2 defa yumurtalama gördüm ve o günleri değerlendirdim 26 ekimde adet olmam lazımdı ama olmadım sol kasığımda ağrı var normalde adet günü sağ sol olacak şekilde ağrım olur ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum adrtim 11 gün geçti erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama negatif geçenlerde yine Ovülasyon testi yaptım yine çift çizgi çıkıyor ve t çizgisi koyu böyle bir durum yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?
Önce kandan baktırıcam gebelik yoksa tekrar kadın doğuma gidicem 2 ay önce gittim hormonlarıma bakıldı herhangi bir problem yoktu11 gun gecikmeyle dogru sonuc verir. Lh hormonunuz normalden yuksektir. Muayene olun hormonlariniza bakilsin.
İnşallah çok teşekkür ederim11 gün gecikmek varsa test pozitif çıkardı muhtemelen
Bence kan verin ve doktora gidin
İnşallah istediğiniz olur
11 gun gecikmeyle dogru sonuc verir. Lh hormonunuz normalden yuksektir. Muayene olun hormonlariniza bakilsin.nazliip .!.:
Merhaba kızlar bilgisi olan varsa diye bir soru sormak istiyorum çocuk düşünüyoruz ve Ovülasyon testiyle yumırtlama takibi yapıyorum 2 defa yumurtalama gördüm ve o günleri değerlendirdim 26 ekimde adet olmam lazımdı ama olmadım sol kasığımda ağrı var normalde adet günü sağ sol olacak şekilde ağrım olur ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum adrtim 11 gün geçti erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama negatif geçenlerde yine Ovülasyon testi yaptım yine çift çizgi çıkıyor ve t çizgisi koyu böyle bir durum yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?
Genişletmek için tıkla...
Önce kandan baktırıcam gebelik yoksa tekrar kadın doğuma gidicem 2 ay önce gittim hormonlarıma bakıldı herhangi bir problem yoktuLOTUS0710 .!.:
11 gun gecikmeyle dogru sonuc verir. Lh hormonunuz normalden yuksektir. Muayene olun hormonlariniza bakilsin.
İnşallah çok teşekkür ederimdefne-28 .!.:
11 gün gecikmek varsa test pozitif çıkardı muhtemelen
Bence kan verin ve doktora gidin
İnşallah istediğiniz olur
tskler yorumun için cnm benim kafam çok karistigi için paylaştım hayırlısı insallah allah nasip ederde hamile kalırım incir ve havuc kürde uyguladım bu ay acaba dedim o etkilemiş olabilirmi 1 hafta var aralarında yumurtalama tekrarı arasındacanım selam. test markaları farklı gibi geldi bana 3ü ve 8i için yaptıkların. 3 ü daha net bence inşallah hamişsindir <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?