D
Ovülasyon testi
Takip Et
•••
N
nazliip
Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar bilgisi olan varsa diye bir soru sormak istiyorum çocuk düşünüyoruz ve Ovülasyon testiyle yumırtlama takibi yapıyorum 2 defa yumurtalama gördüm ve o günleri değerlendirdim 26 ekimde adet olmam lazımdı ama olmadım sol kasığımda ağrı var normalde adet günü sağ sol olacak şekilde ağrım olur ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum adrtim 11 gün geçti erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama negatif geçenlerde yine Ovülasyon testi yaptım yine çift çizgi çıkıyor ve t çizgisi koyu böyle bir durum yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?
Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
pamuk musun nesin
Kendimi, bütün kedilerin annesi gibi hissediyorum
Kayıtlı Üye
nazliip .!.:
Merhaba kızlar bilgisi olan varsa diye bir soru sormak istiyorum çocuk düşünüyoruz ve Ovülasyon testiyle yumırtlama takibi yapıyorum 2 defa yumurtalama gördüm ve o günleri değerlendirdim 26 ekimde adet olmam lazımdı ama olmadım sol kasığımda ağrı var normalde adet günü sağ sol olacak şekilde ağrım olur ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum adrtim 11 gün geçti erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama negatif geçenlerde yine Ovülasyon testi yaptım yine çift çizgi çıkıyor ve t çizgisi koyu böyle bir durum yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?
Genişletmek için tıkla...
11 gun gecikmeyle dogru sonuc verir. Lh hormonunuz normalden yuksektir. Muayene olun hormonlariniza bakilsin.
Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
N
nazliip
Yeni Üye
Kayıtlı Üye
LOTUS0710 .!.:
11 gun gecikmeyle dogru sonuc verir. Lh hormonunuz normalden yuksektir. Muayene olun hormonlariniza bakilsin.
Önce kandan baktırıcam gebelik yoksa tekrar kadın doğuma gidicem 2 ay önce gittim hormonlarıma bakıldı herhangi bir problem yoktu
Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
H
-Haziran-
Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
bazen testlerde çıkmayabiliyormuş kan testi garanti sonuç verir
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-06-2021
Hamileliğimin 9. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 220 gün kaldı.
Bebeğinizin burnunu oluşturacak hücreler burun boşluğunda gelişmeye başlar. Yüz dokuları da temel yüz parçalarını oluşturmak üzere birleşmeye başlarlar. Ayak parmaklarının boğumları her bir ayak plağında görülmeye başladı. Ayak plağının üstündeki deri geri çekilerek gelecekte parmakları oluşturacak yapıya dönüşmeye başladı. Anneler yüzünü günde birkaç kez yıkayarak deri döküntülerine engel olabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
defne-28
Guru
Kayıtlı Üye
11 gün gecikmek varsa test pozitif çıkardı muhtemelen
Bence kan verin ve doktora gidin
İnşallah istediğiniz olur
Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
N
nazliip
Yeni Üye
Kayıtlı Üye
defne-28 .!.:
11 gün gecikmek varsa test pozitif çıkardı muhtemelen
Bence kan verin ve doktora gidin
İnşallah istediğiniz olur
İnşallah çok teşekkür ederim
Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:
defne-28
D
Damlafzt
Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar bugün 11. Günüm ve ovulasyon testim böyle çıktı, bugün kesin yumurtlama günü mü? Dün t çizgisi c den daha silikti
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
KalınİtalikAyrıntılı Düzenleme…
Link EkleGörsel EkleAyrıntılı Düzenleme…
UndoAyrıntılı Düzenleme…
Önizleme
Yazı BoyutuYazı RengiYazı TipiListKonumlama
- Sola Yasla
- Ortala
- Sağa Yasla
- Justify text
Paragraph formatÜstü ÇiziliAltı Çizili (Underline)Inline spoilerInline code
İfadelerAlıntıMedyaTablo EkleInsert horizontal lineSpoilerKod
RedoToggle BB codeBiçimlendirmeyi KaldırTaslaklar
Mesajınızı yazınız...
Dosya Ekle