- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi papatyalavin
Çok heyecanlıyım inş hayırlı haberlerini alcazPeki o zaman yarın Allah’ın izniyle yapıyorum testi ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok heyecanlıyım inş hayırlı haberlerini alcazPeki o zaman yarın Allah’ın izniyle yapıyorum testi ☺
Ayy bende heycanlandım şimdi mi yapıyonÇok heyecanlıyım inş hayırlı haberlerini alcaz
İnş bakalım bende çok heyecanlandımÇok heyecanlıyım inş hayırlı haberlerini alcaz
Yok yarın sabah yapacağımAyy bende heycanlandım şimdi mi yapıyon![]()
bolca İnşirah oku bugün bide fatiha süresiİnş bakalım bende çok heyecanlandım![]()
Haberlerini bekliyoruzYok yarın sabah yapacağım![]()
Benimde öyle bu ay sonuçlarındna bizede bildirMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İlk kez bu ay ovülasyon testi denedik günlerimizi değerlendirdik, yumurtlamadan sonra göğüslerim çok ağrıdı, şişti, ve kasıklarım da ağrı oluştu. Şimdi adetime 2 gün kaldı bugün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum. 3 gündür göğüslerim de ağrı iyice azaldı. 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negarifti. Şimdi kan testini çok merak ediyorum. Rabbim hepimizr nasip etsin
Sizindemi aynı olduBenimde öyle bu ay sonuçlarındna bizede bildir![]()
Yok daha 3 gün geçti o test öyle olalı yani çatlamadan 3. Günü ve bugün kasıklarım ağrıyor göğüs uçum çok hasasSizindemi aynı oldusizde kan testi verdiniz mi? Sizden de güzel haberler bekliyorum
Hayırlı haberlerle gel inşMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İlk kez bu ay ovülasyon testi denedik günlerimizi değerlendirdik, yumurtlamadan sonra göğüslerim çok ağrıdı, şişti, ve kasıklarım da ağrı oluştu. Şimdi adetime 2 gün kaldı bugün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum. 3 gündür göğüslerim de ağrı iyice azaldı. 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negarifti. Şimdi kan testini çok merak ediyorum. Rabbim hepimizr nasip etsin
Okuyacağım canımbolca İnşirah oku bugün bide fatiha süresi
Hayırlı haberler alırsın inşallah ... rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallahMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İlk kez bu ay ovülasyon testi denedik günlerimizi değerlendirdik, yumurtlamadan sonra göğüslerim çok ağrıdı, şişti, ve kasıklarım da ağrı oluştu. Şimdi adetime 2 gün kaldı bugün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum. 3 gündür göğüslerim de ağrı iyice azaldı. 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negarifti. Şimdi kan testini çok merak ediyorum. Rabbim hepimizr nasip etsin
Çoğu kişide böyle olmuş, eğer tutarsa bu ağrılar oluyor diyorlar. Bakalım inşallah güzel haberler alalımYok daha 3 gün geçti o test öyle olalı yani çatlamadan 3. Günü ve bugün kasıklarım ağrıyor göğüs uçum çok hasas![]()
Amin inşallahHayırlı haberler alırsın inşallah ... rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah
Aşırı ağrılarım var adet olcak gibi ama daha olma imkanı yok olmazÇoğu kişide böyle olmuş, eğer tutarsa bu ağrılar oluyor diyorlar. Bakalım inşallah güzel haberler alalım![]()
pik oldugunda 3 gun degerlendiricez de siliklestindede 3 gun falan değerlendirmek gerekiyomu acaba. yani benim anlamadığım pik günü mu onemli siliklesmesi yani catladigi zamanmiEki Görüntüle 2698587 örnek attım sana canım burda iki çizgi aynı koyuluğa gelince yumurtlama oluyo çatlayınca da t çizgisi silikleşiyo o zaman çatlama oluyo sıvı alımını da 2 saat önceden bırakıyorsun
İlk pik olduğu gün 2 ci gün ve 3 gün değerlendiriyorsun canm yani ilk pikten başlayıp 3 gün ilişkipik oldugunda 3 gun degerlendiricez de siliklestindede 3 gun falan değerlendirmek gerekiyomu acaba. yani benim anlamadığım pik günü mu onemli siliklesmesi yani catladigi zamanmi
Çıktı mı sonuçAmin inşallah❤