- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi papatyalavin
Hayırlı olsun kuzum rabbim tamamına erdirsin adete 4 gün var ovu testi yaptım bakam ne çıkcsk
Var değil mi ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var değil mi ☺
Kız nere kayboldunBi.at şimdiki halini ay ağladım sanki benimmiş gibi hayırlı oldun kuzu
saol canım benim çok heyecanlandım şimdi inşallah kimyasal felan değildir ilki de öyle olmuştuHayırlı olsun kuzum rabbim tamamına erdirsin adete 4 gün var ovu testi yaptım bakam ne çıkcsk
Kuzu nette sıkıntı yaşadım zor girdim pazar silik negatif çıkan ovu bugun nasıl çıktı bakKız nere kayboldun
saol canım benim çok heyecanlandım şimdi inşallah kimyasal felan değildir ilki de öyle olmuştu
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eylesin hakkımızda sende en kısa zamanda alırsın hayırlı haberleri canım benim bak Meryem süresini oku 41 tane hergün 1 tane söyleyecektim unuttum
Kuzu nette sıkıntı yaşadım zor girdim pazar silik negatif çıkan ovu bugun nasıl çıktı bak kan ver git henenKız nere kayboldun
saol canım benim çok heyecanlandım şimdi inşallah kimyasal felan değildir ilki de öyle olmuştu
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eylesin hakkımızda sende en kısa zamanda alırsın hayırlı haberleri canım benim bak Meryem süresini oku 41 tane hergün 1 tane söyleyecektim unuttum
BaksanaKız nere kayboldun
Belirgin çizgi ama adete kaç gün kala oldu bu heyecandan herşeyi unuttumBaksana
4 gün var 17 ekim adet olmam lazımBelirgin çizgi ama adete kaç gün kala oldu bu heyecandan herşeyi unuttum ☺
Sıvı alımına dikkat etmedim amaBelirgin çizgi ama adete kaç gün kala oldu bu heyecandan herşeyi unuttum ☺
çok farkediyor biliyor musun bende dikkat etmeden yapmıştım daha sonra aynı gün içinde sıvı almadan yaptım koyulaşmıştı Hayırlısı olur inşallah belli olmaz sende güzel haberleri alırsın belki 4 gün sonraSıvı alımına dikkat etmedim ama
Etmediğim için koyu çıkmış o zamançok farkediyor biliyor musun bende dikkat etmeden yapmıştım daha sonra aynı gün içinde sıvı almadan yaptım koyulaşmıştı Hayırlısı olur inşallah belli olmaz sende güzel haberleri alırsın belki 4 gün sonra ☺
Nasıl yani tek çizgi diye mi cnmArkadaşlar su 13 ekimdeki son test ne demek bilen varsa söylesin lütfen⚘
![]()
Hayır, c çizgisi her zamanki kısmında değil t ile c nın ortasında cıktıNasıl yani tek çizgi diye mi cnm
Hım şimdi fark ettim cnm bi anlamı yok diye biliyorumHayır, c çizgisi her zamanki kısmında değil t ile c nın ortasında cıktı![]()
Teşekkürler, hayırlısı bakalımHım şimdi fark ettim cnm bi anlamı yok diye biliyorum
Test bozuk olabilir veya içindeki şerit ortalanmamış olabilir önemli olduğunu düşünmüyorumArkadaşlar su 13 ekimdeki son test ne demek bilen varsa söylesin lütfen⚘
![]()
Teşekkürler, bu umut beni benden edecekTest bozuk olabilir veya içindeki şerit ortalanmamış olabilir önemli olduğunu düşünmüyorum
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah, 41 günmü okunacakKız nere kayboldun
Evet öyle yada tek gündeHayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah, 41 günmü okunacak
O umut hepimizde var, adet baslayinca bile acaba yerlesme kanaması mıdır diye test yaptığımız oluyorTeşekkürler, bu umut beni benden edecek
⚘