• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ilk defa ovulasyon testi yapıyorum düzenli adet gören birisiyim 28-29 günü hiç aksatmaz şu an 18. Gündeyim 18. Gün yaptığım test 12 numara olan şimdi pik olmuş mu devam mı teste? Bir de pik gününden 14 gün sonra adet olunur diyorlar ama ben hep 28 günde oluyorum yani niye geç kalıyor bu yumurtlama? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Pik olmuş en az 3 gün güzel degerlendir

Merhaba ilk defa ovulasyon testi yapıyorum düzenli adet gören birisiyim 28-29 günü hiç aksatmaz şu an 18. Gündeyim 18. Gün yaptığım test 12 numara olan şimdi pik olmuş mu devam mı teste? Bir de pik gününden 14 gün sonra adet olunur diyorlar ama ben hep 28 günde oluyorum yani niye geç kalıyor bu yumurtlama? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Pik olmuş gözüküyor. Bugünü ve yarını değerlendirin

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İlk kez bu ay ovülasyon testi denedik günlerimizi değerlendirdik, yumurtlamadan sonra göğüslerim çok ağrıdı, şişti, ve kasıklarım da ağrı oluştu. Şimdi adetime 2 gün kaldı bugün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum. 3 gündür göğüslerim de ağrı iyice azaldı. 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negarifti. Şimdi kan testini çok merak ediyorum. Rabbim hepimizr nasip etsin
Sonucunuz Çıktı mi

Burada birinin daha öyle çıktımıştı 1 hafta sonra tekrar testte deperin arttığını gördü, bekle 1 hafta falan, inşallah seninde artar
İnşallah ya okadar mutlu olurum ki :( Haala içimde umut var bir his var, bakalım ne olcak. Çok teşekkür ederim yanıtınız için içime su serptiniz

Var değil mi ☺️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 48
Back
X