- 2 Ekim 2020
- 277
- 213
- 33
- 42
- Konu Sahibi papatyalavin
15i oldu ve hiç sekmedi, regl oldumBi arkadaşım da aynı süreçlerden gecti o anlatırken aklımda kalmış. Hicbirine gerek kalmaz insallah ama bi araştırın sorun bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15i oldu ve hiç sekmedi, regl oldumBi arkadaşım da aynı süreçlerden gecti o anlatırken aklımda kalmış. Hicbirine gerek kalmaz insallah ama bi araştırın sorun bakalım
O arkadaşınızın çocuğu oldu mu peki, ne kadar süre denediler, taşı kaçtı, ne çok soru sordum değil mi :)))Bi arkadaşım da aynı süreçlerden gecti o anlatırken aklımda kalmış. Hicbirine gerek kalmaz insallah ama bi araştırın sorun bakalım
Yaa çok üzüldüm hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakicaz. O arkadas 30 yaşında 6-7 senelik evli henüz olmadi bebek. Yeni şeyler denemeye kapalı biraz, önerileri dinlese belki şansı olurdu.15i oldu ve hiç sekmedi, regl oldumyarın gidicez hastaneye, soracağım o ilacı. Neymiş beşiz riskiymiş, birini bulamıyoruz ki
![]()
Aslında işte Allah ol dediği zaman olacak hepimizin ama deli gönül ferman dinlemiyor ki, hayırlısı, hepimizin hakkında hayırlısı, çok teşekkürler, manevî bir güç oluyoruz burada birbirimize ve bu çok önemli, tekrar teşekkürYaa çok üzüldüm hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakicaz. O arkadas 30 yaşında 6-7 senelik evli henüz olmadi bebek. Yeni şeyler denemeye kapalı biraz, önerileri dinlese belki şansı olurdu.
Aynen öyle Rabbim daha fazla aratmasın. Bu arada ben naturallen diye bi macun sipariş ettimAslında işte Allah ol dediği zaman olacak hepimizin ama deli gönül ferman dinlemiyor ki, hayırlısı, hepimizin hakkında hayırlısı, çok teşekkürler, manevî bir güç oluyoruz burada birbirimize ve bu çok önemli, tekrar teşekkür⚘
![]()
AminAynen öyle Rabbim daha fazla aratmasın. Bu arada ben naturallen diye bi macun sipariş ettimbu ay bişey denemicem diyodum dayanamadım artık adet olunca mı başlarım bilmiyorum henüz yumurtlama olmadı ama gelene kadar olmazsa gelir gelmez başlarım. Forumda cok geçmeye başladı adı, aklımdaydı zaten sipariş ettim valla
Ya aslında adet için degil de dr bana yumurtaliklarin tembel deyince ben yumurtam yeterince büyümüyor büyüse de kalitesiz oluyor diye düşünüyorum. Bu macuna da zaten geç başlamış olcam bu ay bişey yapmamış olcam sanırım. Baharatciyi biliyorum da ona gitmeden bi doktora gidip kapsamlı hem eşime hem kendime baktiririm çünkü ilk gittigim Dr doğum kontrol hapı önerdi bana. Gebelik düşündüğüm için kullanmadım. Hayırlısı bakalim ya biseyler vesile olacaktır insallahAminBaktım da biraz macuna, adet düzensizliği içinmiş galiba, hala adet sökülmüyorsa ise yarayabilir. Ama herşeyi ardarda denedim dediğin için söylüyorum, vücudu biraz dinlendirmek te gerekmez mi, hadi hayırlı olsun bakalım. Birisi hastanede, istanbul baharatcisi diye bi yerden bahsetmişti, ulusta galiba, eğer böyle seyler denemeye cesaretin varsa ona da bi bak istersen
Klomen ya da herhangi bir hap aşamasına gelinseydi, hapla yumurta büyürdü. Biz direk infertiliteye gittiğimiz için mi ilk iş hsg ye aldılar acaba, ne yumurta diyen oldu ne bisey, direk hsg, sonra laparoskopi dediler girmedim. Başka hastaneye gittik, şimdi devam işte. Aynen öyle, birşeyler vesile olacaktır, zaten yaşın öyle güzel bir yaş ki, Rabbim illa ki nasip edecektirYa aslında adet için degil de dr bana yumurtaliklarin tembel deyince ben yumurtam yeterince büyümüyor büyüse de kalitesiz oluyor diye düşünüyorum. Bu macuna da zaten geç başlamış olcam bu ay bişey yapmamış olcam sanırım. Baharatciyi biliyorum da ona gitmeden bi doktora gidip kapsamlı hem eşime hem kendime baktiririm çünkü ilk gittigim Dr doğum kontrol hapı önerdi bana. Gebelik düşündüğüm için kullanmadım. Hayırlısı bakalim ya biseyler vesile olacaktır insallah
Okuldayken çok eskiden bekardık yani, bi arkadaşımın adet sorunları vardı, 6 ay adet olamazdı falan ona da doğum kontrol hapı vermişlerdi, düzene girmişti herşeyi. Şimdi evli 2 çocuğu var zaten kocamanYa aslında adet için degil de dr bana yumurtaliklarin tembel deyince ben yumurtam yeterince büyümüyor büyüse de kalitesiz oluyor diye düşünüyorum. Bu macuna da zaten geç başlamış olcam bu ay bişey yapmamış olcam sanırım. Baharatciyi biliyorum da ona gitmeden bi doktora gidip kapsamlı hem eşime hem kendime baktiririm çünkü ilk gittigim Dr doğum kontrol hapı önerdi bana. Gebelik düşündüğüm için kullanmadım. Hayırlısı bakalim ya biseyler vesile olacaktır insallah
Ya öyleymiş hsg ilk asamaymis, tüpler tikaliysa ne yapilirsa yapilsin bosa gidecek çünkü, zahmetli ama mantıklı bı bakış açısı.Klomen ya da herhangi bir hap aşamasına gelinseydi, hapla yumurta büyürdü. Biz direk infertiliteye gittiğimiz için mi ilk iş hsg ye aldılar acaba, ne yumurta diyen oldu ne bisey, direk hsg, sonra laparoskopi dediler girmedim. Başka hastaneye gittik, şimdi devam işte. Aynen öyle, birşeyler vesile olacaktır, zaten yaşın öyle güzel bir yaş ki, Rabbim illa ki nasip edecektir![]()
Benmki düzenli zaten ya yumurtalıkların çalışmasın desteklemek lazim sadece dogum kontrol hapi falan istemiyorum hicOkuldayken çok eskiden bakardık yani, bi arkadaşımın adet sorunları vardı, 6 ay adet olamazdı falan ona da doğum kontrol hapı vermişlerdi, düzene girmişti herşeyi. Şimdi evli 2 çocuğu var zaten kocaman
Su an içimden bi ses su baharatciya git diyor, gidersem yumurtalıkların çalışması için de sorar, burdan yazarım. Hsg de benim içimdeyken makina bozuldu, sonucları anlayamadı kimse, sonra ofis hsg çektiler ama herşey muallakta, tekrar girmemek için fazla ses etmiyorum.Benmki düzenli zaten ya yumurtalıkların çalışmasın desteklemek lazim sadece dogum kontrol hapi falan istemiyorum hic
Gidebilirsin bence oranin methini cok duydum, Allah'ın neyi vesile edeceğini hic bilemiyoruzSu an içimden bi ses su baharatciya git diyor, gidersem yumurtalıkların çalışması için de sorar, burdan yazarım. Hsg de benim içimdeyken makina bozuldu, sonucları anlayamadı kimse, sonra ofis hsg çektiler ama herşey muallakta, tekrar girmemek için fazla ses etmiyorum.
Şimdi telefon ettim, sonuçlarınızı whatsaptan gönderiyorsunuz dediler,yarın hastaneden sonra gönderirim belkiGidebilirsin bence oranin methini cok duydum, Allah'ın neyi vesile edeceğini hic bilemiyoruz![]()
Yaa iyiymis hadi hayırlısı bence denemekte fayda varŞimdi telefon ettim, sonuçlarınızı whatsaptan gönderiyorsunuz dediler,yarın hastaneden sonra gönderirim belki![]()
Selam, evet gittim, yine beta testi yaptılar tabi ki negatif26eylul2017 selam bugun doktora gitcektin sanırım nasıl geçti inşallah iyi haberler almışsındır
Ne demek. İnşallah en kısa zamanda amacımıza ulaşırızSelam, evet gittim, yine beta testi yaptılar tabi ki negatifbir ay ara vermek istediğimi söyledim, su baharatciya gidelim bi de bakalım, kısmet
çok teşekkürler unutmayıp sorman çok ince ⚘⚘
InsallahNe demek. İnşallah en kısa zamanda amacımıza ulaşırız![]()