Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kol964

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
77
18
3
30
hanımlar bu ovulasyon testlerıme bigöz atarmısınız ben pek bıse çözemedim ya sırasıla üstünde numaraları var 14 gün de yumurtlama oldu sanırsam

Eklentiler

• IMG_3220[1].webp
    100,4 KB · Görüntüleme: 136
hanımlar bu ovulasyon testlerıme bigöz atarmısınız ben pek bıse çözemedim ya sırasıla üstünde numaraları var 14 gün de yumurtlama oldu sanırsam
Yapmaya devam et pik olmamış daha bazen geç de ola biliyor

ama ovulasyon testi takıbınde olan bı bayan vr benım ınstagramda ona attım yumurtlaman olmus dedi hatta bı kac gundur karnım agrıyor kasıklarım agrıyor hafıf belım agrıyor ya ne bıleyım ısde

yapcaktım ama kaset test cok dagılıyor du dıye güvenılır olmadıgını sandım ıcın ayrı bır marka aldım bunun daha ıyı oldugunu soyledı bayan

yapcaktım ama kaset test cok dagılıyor du dıye güvenılır olmadıgını sandım ıcın ayrı bır marka aldım bunun daha ıyı oldugunu soyledı bayan
Pik olmuş canım,numaram sonraki günleri de değerlendirmişsinizdir. Hayırlısı, artık bekleme faslı

ay cok tesekkür ederim degerlendırmezmıyım yumurtlamadan önceki günleride degerlendırdım :) yumurtlama günü de degerlendırdım ÖNCEKİ gün önemlimidir acaba yumurtlamadan önceki gün ler

ay cok tesekkür ederim degerlendırmezmıyım yumurtlamadan önceki günleride degerlendırdım :) yumurtlama günü de degerlendırdım ÖNCEKİ gün önemlimidir acaba yumurtlamadan önceki gün ler
Yani yumurtlama olduğunda, orada hazır bekleyen spermler olması için bunun önemli olduğunu hep duyarız :)
Yani yumurta çatlamadan 2 gün önce
Çatladığı gün
Ve çatladıktan sonraki 2 gün çok önemli.

evet demekki iyi degerlendırmısım ozaman ay ne bıleyım ya 1sene 4 aylık evlıyım ve ısdıyoruz hayırlısıyla :) ısde ınsallah olur ya

Kızlar ilk defa ovulasyon testi yaptim beni aydınlatırmısınız.Bununla hamile kalan çok olmuş bizde şansimizi deneyelim dedik.Sizce yumurtlama olmusmu 1 gün arayla sık sık 6. Günden itibaren değerlendiriyoruz. Bide böyle deneyelim dedik.işi sıkı tuttuk) 21 agustos ilk adet günüm 6. Gün başladım.
1 yıldır istiyoruz insallah hiç sorun yok insallah olur bu sefer hayirlisiyla

Eklentiler

• 20200902_224738.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 82
yummurtlama görüılmüş peki catlama oldumu ?

Eklentiler

• 20200903_221854.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 20200903_221930.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 44
yummurtlama görüılmüş peki catlama oldumu ?
Bugün 16. Gün canim bakip yardimci olabilirmisiniz kizlar yenimi pik oluyor...
Benim adetim düzenli ve 28-30 gün arasında olurum.

Eklentiler

• 20200905_173801.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 20200905_224616.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…