Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaya devam et pik olmamış daha bazen geç de ola biliyorhanımlar bu ovulasyon testlerıme bigöz atarmısınız ben pek bıse çözemedim ya sırasıla üstünde numaraları var 14 gün de yumurtlama oldu sanırsam
Siz alttaki 3 taneyi görmediniz sanırım. İlk baktığımda bende görmedim.Yapmaya devam et pik olmamış daha bazen geç de ola biliyor
yalnız testımın altında cubuk testlerde varYapmaya devam et pik olmamış daha bazen geç de ola biliyor
Pik olmuş canım,numaram sonraki günleri de değerlendirmişsinizdir. Hayırlısı, artık bekleme faslıyapcaktım ama kaset test cok dagılıyor du dıye güvenılır olmadıgını sandım ıcın ayrı bır marka aldım bunun daha ıyı oldugunu soyledı bayan
Yani yumurtlama olduğunda, orada hazır bekleyen spermler olması için bunun önemli olduğunu hep duyarız :)ay cok tesekkür ederim degerlendırmezmıyım yumurtlamadan önceki günleride degerlendırdım :) yumurtlama günü de degerlendırdım ÖNCEKİ gün önemlimidir acaba yumurtlamadan önceki gün ler
evet demekki iyi degerlendırmısım ozaman ay ne bıleyım ya 1sene 4 aylık evlıyım ve ısdıyoruz hayırlısıyla :) ısde ınsallah olur yaYani yumurtlama olduğunda, orada hazır bekleyen spermler olması için bunun önemli olduğunu hep duyarız :)
Yani yumurta çatlamadan 2 gün önce
Çatladığı gün
Ve çatladıktan sonraki 2 gün çok önemli.
yummurtlama görüılmüş peki catlama oldumu ?Kızlar ilk defa ovulasyon testi yaptim beni aydınlatırmısınız.Bununla hamile kalan çok olmuş bizde şansimizi deneyelim dedik.Sizce yumurtlama olmusmu 1 gün arayla sık sık 6. Günden itibaren değerlendiriyoruz. Bide böyle deneyelim dedik.işi sıkı tuttuk) 21 agustos ilk adet günüm 6. Gün başladım.
1 yıldır istiyoruz insallah hiç sorun yok insallah olur bu sefer hayirlisiyla![]()
yummurtlama görüılmüş peki catlama oldumu ?
devam ettin mi testte catlamayıda görecen catlamada t cızgısı silikleşecekyummurtlama görüılmüş peki catlama oldumu ?
Canim bugün silikleşmiş sankiyummurtlama görüılmüş peki catlama oldumu ?
Hangi gün yumurtlamişim sizceyummurtlama görüılmüş peki catlama oldumu ?
devam ettin mi testte catlamayıda görecen catlamada t cızgısı silikleşecek
Bugün 16. Gün canim bakip yardimci olabilirmisiniz kizlar yenimi pik oluyor...yummurtlama görüılmüş peki catlama oldumu ?