• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

visal81

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
57
17
288
Ankara
Arkadaşlar ilk defa ovülasyon testi yapanlar için bu başlığı açtım. Bende ilk kez yapıyorum adetin 11.günü başladım bu ikinci gün testim. Arkadaşlar bugün yumurtlama belirtileri olarak hafif sancı hissetmeme ve sabah şeffaf akıntı olmasına rağmen testim gönderdiğim gibi. Yorumlar mısınız belirti var teste yok gibi. Pco yum yaş 38 ve çok yıl ara verdikten sonra 2.çocuğumu istiyorum yaşım geçmiş aklım başıma yeni geldi. Zor bir süreç yardımınıza ihtiyacım var lütfen testime bakıp yorumlayın 1.5 yazan bütüne ait. herkese sağlıklı bebişler diliyorum

Eklentiler

• CD7BA2B2-2367-4411-A58A-593EFD68891A.jpeg
    CD7BA2B2-2367-4411-A58A-593EFD68891A.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 82
Henuz yumurtlama olmamis bence kac gunde bir regl oluyorsun. O belirtiler akintilar yaniltabilir belki ama test yaniltmiyor en azindan Bende oyle oldu. Test yapmaya devam et

Henuz yumurtlama olmamis bence kac gunde bir regl oluyorsun. O belirtiler akintilar yaniltabilir belki ama test yaniltmiyor en azindan Bende oyle oldu. Test yapmaya devam et
Ortalama 27 28 günde bir olurum. Teste devam hayırlısınolsun inşallah genelde adet döngüsü hep aynı mi olur mesela 28 ise hep 28 günde mi oluyorsunuz. Benim 27, 28 bazen 29 olabiliyor ama bu şekilde 3 gün arası gidip geliyor normal midir bu

Belirtilere göre de birlikte olun bence .. illa testte çıkmasını beklemeyin eğer şeffaf akıntı varsa oluyodur zaten

Aklıma takıldı takvimler ovulasyondan 3 gün önce ve yumurtlama günü ilişki diyor ama testle ovulasyon günü ve sonraki 3 -4 gün ilişki okudum hep forumda Hangisidir karıştım

Kızlar ne diyorsunuz durum bu 2.5 yazan bugünün testi sizce yumurtlama var mi t nin rengi C den bir tık soluk az bir fark var bilemedim cevabınızı bekliyorum

Eklentiler

• 925F8DE5-3E86-455D-9287-71F62D1C7CF7.jpeg
    925F8DE5-3E86-455D-9287-71F62D1C7CF7.jpeg
    74,8 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar ilk defa ovülasyon testi yapanlar için bu başlığı açtım. Bende ilk kez yapıyorum adetin 11.günü başladım bu ikinci gün testim. Arkadaşlar bugün yumurtlama belirtileri olarak hafif sancı hissetmeme ve sabah şeffaf akıntı olmasına rağmen testim gönderdiğim gibi. Yorumlar mısınız belirti var teste yok gibi. Pco yum yaş 38 ve çok yıl ara verdikten sonra 2.çocuğumu istiyorum yaşım geçmiş aklım başıma yeni geldi. Zor bir süreç yardımınıza ihtiyacım var lütfen testime bakıp yorumlayın 1.5 yazan bütüne ait. herkese sağlıklı bebişler diliyorum
Yumurtlama olmamış henüz canım davam et yapmaya hayırlısı olsun senin için 🙏🤗

Kızlar ne diyorsunuz durum bu 2.5 yazan bugünün testi sizce yumurtlama var mi t nin rengi C den bir tık soluk az bir fark var bilemedim cevabınızı bekliyorum
Yumurtlama olmuş canım gözün aydın yarında yap daha koyu olursa pik demektir silinirse çatlama demektir bazen yumurtlama 2 3 günde devam edebilir değerlendir mutlaka sağlıcakla tutunur inşallah allahın izniyle 🙏🤲🥰

Yumurtlama olmuş canım gözün aydın yarında yap daha koyu olursa pik demektir silinirse çatlama demektir bazen yumurtlama 2 3 günde devam edebilir değerlendir mutlaka sağlıcakla tutunur inşallah allahın izniyle 🙏🤲🥰
Çok heyecanlandım C ve t tamamen aynı renk değil ama olmuşmu emin misin bide dün gece ilişki oldu nolur olmaz diye düşündük yumurtlama bugün olduysa bu gece de birliktelik olsun mu yoksa bükün ara verip yarın ve Günaltı mi yapalım

Çok heyecanlandım C ve t tamamen aynı renk değil ama olmuşmu emin misin bide dün gece ilişki oldu nolur olmaz diye düşündük yumurtlama bugün olduysa bu gece de birliktelik olsun mu yoksa bükün ara verip yarın ve Günaltı mi yapalım
evet tam olarak aynı değil ama çok yakın sen değerlendir derim sperm kalitesinde sıkıntı yoksa şansa bırakma

evet tam olarak aynı değil ama çok yakın sen değerlendir derim sperm kalitesinde sıkıntı yoksa şansa bırakma
Canım seni Allah gönderdi bana 🥰 sperm testi yapıldı hareketli %49 çıktı doktor ilaç verdi kullandık 2 ay önce ama pek bir düşük değil dedi 50 ve üstü iyi bizim için dedi bilgin varmı 49 sorun var mi demek yok mu demek

Canım seni Allah gönderdi bana 🥰 sperm testi yapıldı hareketli %49 çıktı doktor ilaç verdi kullandık 2 ay önce ama pek bir düşük değil dedi 50 ve üstü iyi bizim için dedi bilgin varmı 49 sorun var mi demek yok mu demek
Canım aslında pek anlamam yanlış bişey de söylemek istemem doktor ne dediyse o ama sen bilirsin hani şansa bırakmamak için değerlendir derim gerisi zaten alla kalmış 🥰

kızlar bükün 4. Gün testin. 3.5 yazan bugünün. Yorumunuz nedir bu test mi tuhaf miratech marka bu silik çıkıyor sanki bana test markası önerin sizce yumurtlamam ne durumda

Eklentiler

• 75EF5500-42AE-41E5-B312-E35FF1040A46.jpeg
    75EF5500-42AE-41E5-B312-E35FF1040A46.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar buna da bakar mısınız

Eklentiler

• 8156C749-1EBE-4F5A-A91C-1328F4A4F647.jpeg
    8156C749-1EBE-4F5A-A91C-1328F4A4F647.jpeg
    126,9 KB · Görüntüleme: 28
Back