• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok az kalmış saatler içinde pik olur gibi. Günaşırı değerlendiriyosanız devam edin, yoksa bugünü yarını ve silikleştiği günü muhakkak değerlendirin. Yarın da test yapın mutlaka muhtemelen yarın pik olur ertesi güne ya da iki gün sonra silikleşir 🥰
Yaaa gerçekten miii 🥰🥰🥰 Allah’ım inşallahhhh 😂 çok teşekkür ederiiim ❤️

Merhaba bu test tonu aynı benimki gibi... Ama emin olamiyorum, çünkü örneklerde hep daha koyuları görüyorum t daha koyu.. ama benim öyle olmuyor hiç.. size atayım benimkini de
Evet bende hep daha koyularını gördüm ama önemli olan c çizgisine en yakın renk olması benim de bugün adetimin 15. Günü hiç böyle renk görmeyince heyecanlandım sonuçta yakın değerlendirin gitsin 🙈🥰

Evet bende hep daha koyularını gördüm ama önemli olan c çizgisine en yakın renk olması benim de bugün adetimin 15. Günü hiç böyle renk görmeyince heyecanlandım sonuçta yakın değerlendirin gitsin 🙈🥰
Kesinlikle katılıyorum ☺☺ insallah saglikli evlatlarimiz olsun 💕

Merhaba kızlar pcoluyum 3 yıllık evliyim geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Adetlerim düzenli olduğu için ovulasyon testi ile başarı yakalamaya çalışıyorum bu ay ilk denemem yumurtam ne zaman çatlar sizce ? Şimdiden çok teşekkür ederim sevgiler..

Eklentiler

• 98E0149C-0EBE-48FB-8930-E5DC1001E7F9.jpeg
    98E0149C-0EBE-48FB-8930-E5DC1001E7F9.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba hanımlar, ben bir gebenin günlüğü sayfasından ovulasyon takip seti aldım ama takdir edersiniz ki ebru hanım çok yoğun iki tane de bebeği var haliyle hemen cevap veremiyor anlayan yardımcı olabilir mi ben yumurtlamış mıyım 🙈🥰
Merhaba ben de aynı bu durumdayım umarım ikimizde bu ay başarırız 🙏 aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak beni rahatlatıyor dualarım seninle

ilk defa ovülasyon testi yapıyorum adetin 11.günü başladım bu ikinci gün testim. Arkadaşlar bugün yumurtlama belirtileri olarak hafif sancı hissetmeme ve sabah şeffaf akıntı olmasına rağmen testim gönderdiğim gibi. Yorumlar mısınız belirti var teste yok gibi. Pco yum yaş 38 ve çok yıl ara verdikten sonra 2.çocuğumu istiyorum yaşım geçmiş aklım başıma yeni geldi. Zor bir süreç yardımınıza ihtiyacım var lütfen testime bakıp yorumlayın herkese sağlıklı bebişler diliyorum
Merhaba ben de pcoluyum 27 yaşındayım 3 senedir evliyim hiç çocuğum olmadı 3 yıldır deniyoruz geçen sene kimyasal gebelik yaşadım bu ay ben de ovulasyon testine başladım umarım ikimziinde tutar bu ay bence testleri yapmaya devam et ve gün aşırı ilişki yap iyice koyulaşınca 4 gün üst üste ilişkiye gir inşallah bu ay meleğine kavuşursun.. benim de bugün testim bu şekilde inşallah yumrtm çatlar

Eklentiler

• 083660BB-A5BA-4676-99BC-D57D65EFCCAB.jpeg
    083660BB-A5BA-4676-99BC-D57D65EFCCAB.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba ben de pcoluyum 27 yaşındayım 3 senedir evliyim hiç çocuğum olmadı 3 yıldır deniyoruz geçen sene kimyasal gebelik yaşadım bu ay ben de ovulasyon testine başladım umarım ikimziinde tutar bu ay bence testleri yapmaya devam et ve gün aşırı ilişki yap iyice koyulaşınca 4 gün üst üste ilişkiye gir inşallah bu ay meleğine kavuşursun.. benim de bugün testim bu şekilde inşallah yumrtm çatlar
İnşallah yumurtlaman var sen de devam et teste ve değerlendir iyi haberlerimizi paylaşalım 🙏🙏😝

Kızlar pick bugün ne zaman ilişki olmalı aklım karıştı.. dün oldu bugün de olmalı mı?
Gülücük den ne kadar Sonra yumurtlama oluyor acaba?

Merhaba, rica etsem yardımcı olurmusunuz yumurtlamam 8ci gün olan günmü oluyo şimdi. Görsel atıyorum yardımcı olursanız sevirim İlk defa yapıyorum kusura bakmayın lütfen bilgilerinize ihtiyacım var 🙏

Eklentiler

• 20200512_225510.jpg
    20200512_225510.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 35
Back