• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Merhabalar kızlar bu benim ilk ovulasyon testim dün adetimin son günüydü testi 7 gibi yaptim yorumlar misiniz

Eklentiler

• 20200429_200421.jpg
    20200429_200421.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 95
Kurallarına uyarak yapın mutlaka
Ve aynı saatte yapın
O zaman daha net bir sonuç alırsınız.
İnş görürsünüz yumurtlamayı

Siviya dikkat ederek her gun ayni saatte yapin
Koyulasma gordugunuz gun testlerin sayisini artirin

Merak ettim bende ovulasyona baslicamda piki gorene kadar mi yilmadan bikmadan testi kullanacaz yada iliski konusundami demistiniz
Canım her gün belirli bir saatte ve en az 2 saat sıvı almadan tekrarla pik olana kadar sonra devam et yine silikleşmeye başladı mı çatlama oluyor demek ki ve eşinle birlikte ol boş geçme o günleri ☺️

Canım her gün belirli bir saatte ve en az 2 saat sıvı almadan tekrarla pik olana kadar sonra devam et yine silikleşmeye başladı mı çatlama oluyor demek ki ve eşinle birlikte ol boş geçme o günleri ☺
Cok tsk ederim canim peki piki gorene kadar da iliski gerekiyormu. Gecen ay gun asiri denedik olmadi esimde artik bana bulasma diyor da bide malum ramazan ayi iftardan sonra mayisiyoruz )))

Cok tsk ederim canim peki piki gorene kadar da iliski gerekiyormu. Gecen ay gun asiri denedik olmadi esimde artik bana bulasma diyor da bide malum ramazan ayi iftardan sonra mayisiyoruz )))
Canım pike yakın yoğunlaşın derim ☺️☺️Mesela baktın koyu olmaya gidiyor gün aşırı yapın pik olunca ve silikleşince bence her gün deneyin çağı gebelik çoğul ilişki sonucu tutuyor ☺️

Canım pike yakın yoğunlaşın derim ☺☺Mesela baktın koyu olmaya gidiyor gün aşırı yapın pik olunca ve silikleşince bence her gün deneyin çağı gebelik çoğul ilişki sonucu tutuyor ☺
Canim cocuk dusundugumuzden ilk ayi sadece yumurtlama zamani degerlendirdik olmadi ikinci ay gun asiri denedik yine olmadi bu ayda ovulasyon testleriyle deneyelim dedik insallah tutar canim cok saol )) Gerci bende esimde hastanede test yaptirmadik malum virus

Canim cocuk dusundugumuzden ilk ayi sadece yumurtlama zamani degerlendirdik olmadi ikinci ay gun asiri denedik yine olmadi bu ayda ovulasyon testleriyle deneyelim dedik insallah tutar canim cok saol )) Gerci bende esimde hastanede test yaptirmadik malum virus
Virüs geçene kadar evde deneyin belki testlere gerek kalmaz ☺️ Allah gönlünüze göre versin cnm 🥰

ilk defa ovülasyon testi yapıyorum adetin 11.günü başladım bu ikinci gün testim. Arkadaşlar bugün yumurtlama belirtileri olarak hafif sancı hissetmeme ve sabah şeffaf akıntı olmasına rağmen testim gönderdiğim gibi. Yorumlar mısınız belirti var teste yok gibi. Pco yum yaş 38 ve çok yıl ara verdikten sonra 2.çocuğumu istiyorum yaşım geçmiş aklım başıma yeni geldi. Zor bir süreç yardımınıza ihtiyacım var lütfen testime bakıp yorumlayın herkese sağlıklı bebişler diliyorum

Eklentiler

• 0DC81DD2-DA0A-4B3F-9E78-92DACA303CF7.jpeg
    0DC81DD2-DA0A-4B3F-9E78-92DACA303CF7.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 79
Canım testin henüz negatif devam et yapmaya hergün aynı saate yapmaya özen göster
Mrb bende bisey soracaktım. Ilk defa ovulasyon testi yapcam 28 günde 1 adet oluyorum. Maşallah hic gecikmedi. Hangi gün teste başlamalıyım. Birde her ay aynı zamanda mi gerçekleşiyor yumurtlama ortalama gun belirlenebilir mi?

Merhaba hanımlar, ben bir gebenin günlüğü sayfasından ovulasyon takip seti aldım ama takdir edersiniz ki ebru hanım çok yoğun iki tane de bebeği var haliyle hemen cevap veremiyor anlayan yardımcı olabilir mi ben yumurtlamış mıyım 🙈🥰

Eklentiler

• 4AA0F5DD-CC53-40D4-8ED3-37679EF4C3A4.jpeg
    4AA0F5DD-CC53-40D4-8ED3-37679EF4C3A4.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba hanımlar, ben bir gebenin günlüğü sayfasından ovulasyon takip seti aldım ama takdir edersiniz ki ebru hanım çok yoğun iki tane de bebeği var haliyle hemen cevap veremiyor anlayan yardımcı olabilir mi ben yumurtlamış mıyım 🙈🥰
Çok az kalmış saatler içinde pik olur gibi. Günaşırı değerlendiriyosanız devam edin, yoksa bugünü yarını ve silikleştiği günü muhakkak değerlendirin. Yarın da test yapın mutlaka muhtemelen yarın pik olur ertesi güne ya da iki gün sonra silikleşir 🥰

Merhaba bu test tonu aynı benimki gibi... Ama emin olamiyorum, çünkü örneklerde hep daha koyuları görüyorum t daha koyu.. ama benim öyle olmuyor hiç.. size atayım benimkini de

Back