- 14 Ağustos 2017
- 172
- 114
- 53
- 33
- Konu Sahibi Pinterest35
-
teşekkürler canım seninde kadınlar günün kutlu olsunGünümüz kutlu olsun❤sizlere birsey sormak istiyorum resimdeki ovulasyon testini alttakini bugün yaptım adetime 5 gün var.ikinci çizgi silik çıktı bu normalmi sadece tek cizgi olmasi gerekmiyormu.üstteki test zaten yumurtladıgim güne ait 8 gün önceki yani.
5 gün var canım hep silik ciktigini bilmiyordumteşekkürler canım seninde kadınlar günün kutlu olsun
hayır canım tamemen silinmiyor zaten hep o silik çizgi çıkıyor hamilelik için soruyorsun galiba bazı arkadaşlarımız ovi testiyle hamilelik öğreniyorlar ama adet 1 2 gün kala yada adet günü yapıyorlar ozamnda t çizgisi çok koyu çıkıyor ordan biliyorlar...
senin adete kaç gün var canım
Canım gebesin bence .Kızlar adetime 3-4gün var bugün hamilelik testi yaptım aksam idrariyla resimdeki gibi sonuç sizce erkenmi sevinmem icin
Birde ovulasyon testi yapar mısın varsa elindeKızlar adetime 3-4gün var bugün hamilelik testi yaptım aksam idrariyla resimdeki gibi sonuç sizce erkenmi sevinmem icin
Var aslında netten almıştım laboguick marka.ilk defa bu ay ovulasyon testini kullandim 3 gün koyu çizgiyi yakaladığim zamanları degerlendirmistik.adete 3 gün var.hamilelik testi silik çıktı acabami diyorum.şimdi işteyim aksam gidincede ovulasyon testi yapıyım o nasıl çıkacak.Birde ovulasyon testi yapar mısın varsa elinde
Eğer t cizgisi c den koyu cıkarsa hamilesin demek canım:))Var aslında netten almıştım laboguick marka.ilk defa bu ay ovulasyon testini kullandim 3 gün koyu çizgiyi yakaladığim zamanları degerlendirmistik.adete 3 gün var.hamilelik testi silik çıktı acabami diyorum.şimdi işteyim aksam gidincede ovulasyon testi yapıyım o nasıl çıkacak.
Adet gününe kadar koyulaşacak gibi duruyorEğer t cizgisi c den koyu cıkarsa hamilesin demek canım:))
Evet canım var gibi tam adet gününde tekrar yap erken gebelik testi al onuda yap çıkarsa direk kan vermeye git hastaneye, inşallah sağlıkla alırsın kucağına .. banada dua etAdet gününe kadar koyulaşacak gibi duruyor
Inşallah canım.Allah isteyen herkese nasip etsinEvet canım var gibi tam adet gününde tekrar yap erken gebelik testi al onuda yap çıkarsa direk kan vermeye git hastaneye, inşallah sağlıkla alırsın kucağına .. banada dua et
Bu testide bu sabah yaptım hamilelik testi.adetime 2 gün var.yarın sabahda kan vercemCanım gebesin bence .
Kesinlikle hamilesin canım kan ver mutlaka yazarsın burdan :) belirti var mı hiçBu testide bu sabah yaptım hamilelik testi.adetime 2 gün var.yarın sabahda kan vercem
Yazarım tabi.yok hic belirtim yok.arada nedensiz sinirleniyorum anlamsız bi sekilde 2dir yakın zamanda bunu yaşadım hormonlardan sanirım.hatta gecen ay vücudumu çok fazla dinledim kendimce birsürüde belirtim vardı zaman gecmiyordu, sonra hüsranKesinlikle hamilesin canım kan ver mutlaka yazarsın burdan :) belirti var mı hiç
Hayırlısı canım güzel haberler veririsin inşallahYazarım tabi.yok hic belirtim yok.arada nedensiz sinirleniyorum anlamsız bi sekilde 2dir yakın zamanda bunu yaşadım hormonlardan sanirım.hatta gecen ay vücudumu çok fazla dinledim kendimce birsürüde belirtim vardı zaman gecmiyordu, sonra hüsranbu ay hic dinlemedim sadece ovulasyon testini kullancam bırakcam dedim öylede yaptım.çok takmadım yani.bakalım hayırlısı
Yarini bekleyemedim.akşam acile gidip kan verdik.özelde sonuç 1 saat sonra ciktı hemen.pozitif çıktı.Hayırlısı canım güzel haberler veririsin inşallah
Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahYarini bekleyemedim.akşam acile gidip kan verdik.özelde sonuç 1 saat sonra ciktı hemen.pozitif çıktı.
Canım akıntın var mıydı son bir kaç gündür varsa nasıldıYarini bekleyemedim.akşam acile gidip kan verdik.özelde sonuç 1 saat sonra ciktı hemen.pozitif çıktı.
Yok hayır akıntım olmadı.gögüsler hassas biraz sadeceCanım akıntın var mıydı son bir kaç gündür varsa nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?