Ovulasyon testi

Günümüz kutlu olsun💐❤sizlere birsey sormak istiyorum resimdeki ovulasyon testini alttakini bugün yaptım adetime 5 gün var.ikinci çizgi silik çıktı bu normalmi sadece tek cizgi olmasi gerekmiyormu.üstteki test zaten yumurtladıgim güne ait 8 gün önceki yani.
teşekkürler canım seninde kadınlar günün kutlu olsun :KK15:
hayır canım tamemen silinmiyor zaten hep o silik çizgi çıkıyor hamilelik için soruyorsun galiba bazı arkadaşlarımız ovi testiyle hamilelik öğreniyorlar ama adet 1 2 gün kala yada adet günü yapıyorlar ozamnda t çizgisi çok koyu çıkıyor ordan biliyorlar...
senin adete kaç gün var canım

teşekkürler canım seninde kadınlar günün kutlu olsun :KK15:
hayır canım tamemen silinmiyor zaten hep o silik çizgi çıkıyor hamilelik için soruyorsun galiba bazı arkadaşlarımız ovi testiyle hamilelik öğreniyorlar ama adet 1 2 gün kala yada adet günü yapıyorlar ozamnda t çizgisi çok koyu çıkıyor ordan biliyorlar...
senin adete kaç gün var canım
5 gün var canım hep silik ciktigini bilmiyordum

Kızlar adetime 3-4gün var bugün hamilelik testi yaptım aksam idrariyla resimdeki gibi sonuç sizce erkenmi sevinmem icin

Eklentiler

• 20200309_203800.jpg
    20200309_203800.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 126
Birde ovulasyon testi yapar mısın varsa elinde
Var aslında netten almıştım laboguick marka.ilk defa bu ay ovulasyon testini kullandim 3 gün koyu çizgiyi yakaladığim zamanları degerlendirmistik.adete 3 gün var.hamilelik testi silik çıktı acabami diyorum.şimdi işteyim aksam gidincede ovulasyon testi yapıyım o nasıl çıkacak.

Var aslında netten almıştım laboguick marka.ilk defa bu ay ovulasyon testini kullandim 3 gün koyu çizgiyi yakaladığim zamanları degerlendirmistik.adete 3 gün var.hamilelik testi silik çıktı acabami diyorum.şimdi işteyim aksam gidincede ovulasyon testi yapıyım o nasıl çıkacak.
Eğer t cizgisi c den koyu cıkarsa hamilesin demek canım:))

Yaptım test üstteki 3 gün onceki alttaki biraz önce yaptım ovulasyon testi 3 gün onceki daha silikti baya koyulaşmış.adete 3 gün var daha.testler yaniltmiyorsa var gibi.gecen ay silik cizgi bile yoktu tek cizgiydi hamilelik testleri.adete kadar T cizgisi C yi rahat geçer.hayret 2 ay olmayınca amann bu ayda olmassa doktora gideriz bu ayıda ovulasyonla deneyelim dedik.sanırsam tuttu🤗adet günü çift cizgiyi net görmeden inanmıcam sanırim

Eklentiler

• 20200310_182144.jpg
    20200310_182144.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 119
Kesinlikle hamilesin canım kan ver mutlaka yazarsın burdan :) belirti var mı hiç
Yazarım tabi.yok hic belirtim yok.arada nedensiz sinirleniyorum anlamsız bi sekilde 2dir yakın zamanda bunu yaşadım hormonlardan sanirım.hatta gecen ay vücudumu çok fazla dinledim kendimce birsürüde belirtim vardı zaman gecmiyordu, sonra hüsran😢bu ay hic dinlemedim sadece ovulasyon testini kullancam bırakcam dedim öylede yaptım.çok takmadım yani.bakalım hayırlısı🙏

Yazarım tabi.yok hic belirtim yok.arada nedensiz sinirleniyorum anlamsız bi sekilde 2dir yakın zamanda bunu yaşadım hormonlardan sanirım.hatta gecen ay vücudumu çok fazla dinledim kendimce birsürüde belirtim vardı zaman gecmiyordu, sonra hüsran😢bu ay hic dinlemedim sadece ovulasyon testini kullancam bırakcam dedim öylede yaptım.çok takmadım yani.bakalım hayırlısı🙏
Hayırlısı canım güzel haberler veririsin inşallah 🥰

X