- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 28
- Konu Sahibi Pinterest35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canım günde 2 kere mi yapmalıyım yapcaksam kac saat arayla olmalı yapmadan 2 saat önce sıvı tüketmiyorum, günde 1 kere yapacaksam bundan sonra hep öğlen yapıcamYumurtlama yaklaşmış görünüyor test yapmaya devam edin. Yalnız testi günün aynı saatlerinde yapmaya özen gösterirseniz daha iyi olur. Böyle sizi yanıltabilir sonuçlar. Öyle okumuştum bir yerde.
Peki canım günde 2 kere mi yapmalıyım yapcaksam kac saat arayla olmalı yapmadan 2 saat önce sıvı tüketmiyorum, günde 1 kere yapacaksam bundan sonra hep öğlen yapıcam
çok sağol canım ben toplu aldığım için böyle bişey yoktu içindeGünde iki kere yapmak tercihinize kalmış yapabilirsiniz. Sabah 10 ile akşam 8 arası uygun saatler ve iki test arası 8 saat olmalı.
Ekte detaylı okuyabilirsiniz. Prospektüste bu şekilde yazıyor.
Eki Görüntüle 2595837
Rica ederiim. Umarım yararlı olur.çok sağol canım ben toplu aldığım için böyle bişey yoktu içinde
Canım testte renkler neden öyle dağılmış idrarı mı çok damlatıyorsun acaba sanki 9 yazanda koyu gibi geldi ama bilemedim sen gün aşırı ilişkiye devam et bu arada testlerinide yap her gün aynı saatte yapmaya ve 2 saat öncesinde sıvı alımını kesmeyi unutma ben bu ay ilk defa kullandım ovulasyon testini bugun koyu çizgiyi gördüm 8.gün adet biter bitmez başladım koyu çizgiyi gördüğün gün değerlendir cizgi bşr kaç gün koyu cıkar sonra silikleşir o gün yumurta çatlamış demektir o günde dahil 2 3 gün ilişki olsunBanada cevap yazarsaniz sevinirim.yumurtlama günüm geliyormu gectimi.cizginin dahamı koyu olması gerek.son olarakta cift cizgiyi gördukten sonraki gün birliktelik olurmu.yani o gün ve ertesi gün.yumurta 1 gün yaşiyorya
Evet canım en son testte yumurtlama var devam et inşallah Allah gönlümüze göre versinTesekürler cevap içinbu testleri bu ay ilk denedim dagilanlarda fazla damlatmışım sonra 3-4damla yaptıklarimda dagilma olmadı.dün ve bugün T cizgisi daha belirgin koyu cıktı.silikleşene kadar devam ozaman.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 yıl sonra 2.yi istiyoruz insallah birde kardeşimiz olur
.kızlar ben ilk akşam yaptım 8 de sonra öğlen yapmaya karar verdim ama öğlen yaptığım testler bi acayip çıkınca akşam yapsam daha iyi olacak gibi geldi 3.ve 4. testin öğleyin ki hallerinide attım sizce öğleyin bole olmasını sebebi ne 2 side bozuk mu denk geldi acaba
dikat ettim ama 4 damla damlamıştım iş yerinde yaptığım için aceleye geldi sanırım en güzeli akşam yapmak galiba rahat rahat yaparim hem sıvı alımında dikat etmiş olurumİdra
.
idrarı cok mu damlattın acaba
Ben öğlen yapıyorum çizgiyi birazda olsa koyu görünce akşam tekrar yapıyorum dahada koyu cıkıyor 27si koyuydu 28 en koyu bu sabah 29da biraz koyuydu şimdi yaptım silikleşmiş çatlıyor yumurta yavas yavasdikat ettim ama 4 damla damlamıştım iş yerinde yaptığım için aceleye geldi sanırım en güzeli akşam yapmak galiba rahat rahat yaparim hem sıvı alımında dikat etmiş olurum
evet seninki çatlamışBen öğlen yapıyorum çizgiyi birazda olsa koyu görünce akşam tekrar yapıyorum dahada koyu cıkıyor 27si koyuydu 28 en koyu bu sabah 29da biraz koyuydu şimdi yaptım silikleşmiş çatlıyor yumurta yavas yavas
benimkiler tam tersi öğlen yaptığım koyuysa akşamki silik çıkıyor yarın pazar hem öğlen hem akşam yapcam belki sorun iş yerinde yapmamdır Cun ku ister istemez acele ediyorumBen öğlen yapıyorum çizgiyi birazda olsa koyu görünce akşam tekrar yapıyorum dahada koyu cıkıyor 27si koyuydu 28 en koyu bu sabah 29da biraz koyuydu şimdi yaptım silikleşmiş çatlıyor yumurta yavas yavas
Öyle yap canım en fazla 3 4 damla damlatevet seninki çatlamış
benimkiler tam tersi öğlen yaptığım koyuysa akşamki silik çıkıyor yarın pazar hem öğlen hem akşam yapcam belki sorun iş yerinde yapmamdır Cun ku ister istemez acele ediyorum
Benim testlerde böyle.iki gün koyu T cizgisi yakaladım 3.gün silikleşmeye başlamıştı.o 3 günü degerlendirdik.anlamadığım T cizgisi tamamen yok olana kadarmı birliktelik olması gerekiyor acaba.silikleşmeye başlaması yumurtlama bittimi demek.Ben öğlen yapıyorum çizgiyi birazda olsa koyu görünce akşam tekrar yapıyorum dahada koyu cıkıyor 27si koyuydu 28 en koyu bu sabah 29da biraz koyuydu şimdi yaptım silikleşmiş çatlıyor yumurta yavas yavas
Silikleştiği zaman yumurta çatladı demek o günü ve ertesi günüde değerlendirmen gerekBenim testlerde böyle.iki gün koyu T cizgisi yakaladım 3.gün silikleşmeye başlamıştı.o 3 günü degerlendirdik.anlamadığım T cizgisi tamamen yok olana kadarmı birliktelik olması gerekiyor acaba.silikleşmeye başlaması yumurtlama bittimi demek.
TesekürlerSilikleştiği zaman yumurta çatladı demek o günü ve ertesi günüde değerlendirmen gerek