- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
-
Fotoda tam belli olmuyor biraz soluk çıktı ama ben de emin olamadim belki de yarin pik olurYapmaya devam et daha pik olmamis esit yada t c den daha koyu olduğu zamanlar yumurtlama günü olur
Evet yapmaya devam et yarin yada ertesi günü daha koyulasmis olucak muhtemelenFotoda tam belli olmuyor biraz soluk çıktı ama ben de emin olamadim belki de yarin pik olur
Inşallah çok teşekkür ederim :) bugünü degerlendirmeliyim ama degil mi ??Evet yapmaya devam et yarin yada ertesi günü daha koyulasmis olucak muhtemelen
Sen bilirsin canim kaliteli spermler bes gune kadar canli kalabiliyomus ama cift kırmızıyı gördükten sonra gün asiri yada her gün olucak şekilde siliklesene kadar degerlendirmelisin benim ovulasyon testiyle 3. Ayim pikleri yakalamama rağmen ama hala ben de de bi gelisme yok :) bakalim bekliyoruz nasip isi aslındaInşallah çok teşekkür ederim :) bugünü degerlendirmeliyim ama degil mi ??
Bir umut canim işte insan her fırsatı degerlendirmek istiyor Rabbim nasip ederse olur tabiki Insallah bebişlerimize kavusuruzzzSen bilirsin canim kaliteli spermler bes gune kadar canli kalabiliyomus ama cift kırmızıyı gördükten sonra gün asiri yada her gün olucak şekilde siliklesene kadar degerlendirmelisin benim ovulasyon testiyle 3. Ayim pikleri yakalamama rağmen ama hala ben de de bi gelisme yok :) bakalim bekliyoruz nasip isi aslında
Insallahhh canimm :) adetlerin düzenli mi canim peki ?Aminnnn insallah canim cok beklemeden nasip olur bizede
Ne güzel canim ya benim düzenli değil maalesef hatta bu ay tarlusal içtim öyle adet oldum o yüzden bugün adetin 18.günü test koyulasinca çok heyecanlandim yumurtlamam erken olacagini sanmıyordumDuzenli canim cok şükür kendimi bildim bileli 28 30 gün arasi olur
Varmış galiba ama kilodan dolayidir diuorlar ultrason görüntülerimde bisey çıkmıyor normal diyorlar ben de anlayamadimPco var mi peki doktora gittin mi hic
Hormon testlerim hep normal çıktı canim pco yok belkide yumurtalarim tembel çalışıyomuş o yüzden de adet düzensizligu var canim ben 2 yıllık evliyim yeni evliyken ilk 3.ayimda hamile kalmistim ama kimyasal oldu canim ya degerim 52lere cikmisti ama düştü maalesefHormon testinde cikardi ama bilmiyorum ki detayli baktirsaydin bi
Elbette zamani var canim biz dua edip bekliycez :) adetlerin de düzenliymis aslinda canim sana ne dedi doktorlar ? Dünden beri akintim var bacaklarım da agriyor insallah yumurtluyorumdurAllah sagliklisindan nasip etsin zamani vardir biz elimizden geleni yapalim da benimnde 3 yil oluyo nerdeyse kimyasal bile geçirmedim cift cizgileri sadece ovulasyon testinde görüyorum
Bende perde vardi rahimde ameliyat oldum bu 3.ay ama simdi duzeldi baska bi sorun yok diyolar ama bekliyoruz bizde bakalim benimde testler bugun yarin pik yapcak sabah baktim koyulasiyodu beraber ayni zamana denk geldik :)Elbette zamani var canim biz dua edip bekliycez :) adetlerin de düzenliymis aslinda canim sana ne dedi doktorlar ? Dünden beri akintim var bacaklarım da agriyor insallah yumurtluyorumdur
Çok geçmis olsun canim insallah en yakin zamanda gebelik haberini aliriz :) pik olursa foto atabilir misin canim merak ediyorum nasil gözüktügünü ? Ben şimdi test yaptim düne göre siliklesmis gibi foto atarim birazdanBende perde vardi rahimde ameliyat oldum bu 3.ay ama simdi duzeldi baska bi sorun yok diyolar ama bekliyoruz bizde bakalim benimde testler bugun yarin pik yapcak sabah baktim koyulasiyodu beraber ayni zamana denk geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?