Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En doğru sonucu almak icin sen yarin sabah ilk idrarini yaptiktan sonra sıvı almadan ikinci idrarinla yap ve yaptıktan 5 dakika sonra fotosunu cek kuruyunca hic bi zaman belli olmaz. Kuruduktan sonra sonuc dogru olmaz
En doğru sonucu almak icin sen yarin sabah ilk idrarini yaptiktan sonra sıvı almadan ikinci idrarinla yap ve yaptıktan 5 dakika sonra fotosunu cek kuruyunca hic bi zaman belli olmaz. Kuruduktan sonra sonuc dogru olmaz
Dogru söylüyorsun canim bugün dedigin gibi yaptim 5.dakikada foto çektim sonra kuruyo cidden ya birbiriyle karşilastirmak da zor oluyo zaten yarin da öyle yapayim
Dogru söylüyorsun canim bugün dedigin gibi yaptim 5.dakikada foto çektim sonra kuruyo cidden ya birbiriyle karşilastirmak da zor oluyo zaten yarin da öyle yapayim
Merhaba canim ben internetten sipariş ettim eczaneleri bilmiyorum hiç bakmadim direk internetten siparis ettim n11.com diye bir site var ordan istediğin markayi alabilirsin canim ben 20 ovulasyon testi 2 erken gebelik testini 30 liraya aldim fiyatlar gayet uygun eczanelerde pahaliymis galiba
Kızlar bugün adet gecikmesinin 4.günü ovulasyon testim böyle cikti hemde ilk 5 dakikada hamile miyim sizce ? 3-4 gün önce yaptigimda silikti hatta gözükmüyordu ikinci çizgi