- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi sakzkraker
-
bulanık görünüyor içerisi, eczaneden mi aldınız? başka belirti var mı peki kasık ağrısı vs. yumurtladığınızı daha önceki aylarda hisseder miydiniz yani, yumurta akı gibi akıntı geliyor mu
bu marka miratech değil mi?
bende 11 eylülde tıpkı senin bugünkü gibi bi sonuç almıştım bence yumurtlama bugün, bugünü ve sonraki 2 günü değerlendirin derim canım, yinede sen yarında yaparsın bi silinirse çatlamış demek..
25 günde bir adet oluyorum ilk 3 ay sürekli 16. gün yumurtlama oldu bu sefer 13. gün bu iyi bişey sankianladım canımm, sen bunu peki sabah ilk idrarınla mı yaptın, ovulasyon testlerinde ilk idrarla önermiyorlar çünkü genelde saat 12-17 arasında ve mutlaka öncesinde 2 saat sıvı almaman gerekiyor.. Bence sen elinde testin varsa saat 14-15 gibi tekrarla sıvı almadan
BUGÜN ÇOK NET SANIRIM bugüm yumurtlama :)
yihuuuuuuu bence 3 aydır düzensizdi yumurtlamam yani 25 günde bir adet gören biri için 16,gün geç değilmikesinlikle yumurtlamaa
yihuuuuuuu bence 3 aydır düzensizdi yumurtlamam yani 25 günde bir adet gören biri için 16,gün geç değilmi
evet ya bakalım yeni bi umutla :)işte bünyeden bünyeye değişiyor ya kimisi adetinden 2-3 gün önce yumurtluyor.. amaaan önemli olan yumurtlamak ve gününü bilmek değil mi boşver
duphastonu hamile kalmak için kullanıldığını hiç duymamıştım eczanede çalışıyorum ama hiç duymadım yıllardırDuphaston Kızlar bu ilaçı kullanan var mı? Karın ağrısı yapıyor mu? Hamile kalabilmek icin kullandınız mı?
Gebeliği kolaylaştırıyor.çoğu doktor aşılamadan sonra veriyor.canım. Ya da yumurta takibinden sonra ilişki öneriyor 3-4 gün sonra bunu kullandırıyorduphastonu hamile kalmak için kullanıldığını hiç duymamıştım eczanede çalışıyorum ama hiç duymadım yıllardır
aaa yeni bişey öğrenmiş oldum .klomen femarayı falan biliyorum da bunu bilmiyordumGebeliği kolaylaştırıyor.çoğu doktor aşılamadan sonra veriyor.canım. Ya da yumurta takibinden sonra ilişki öneriyor 3-4 gün sonra bunu kullandırıyor
Evet canım hatta bi grup var adı klomen ovitrella duphaston diyeaaa yeni bişey öğrenmiş oldum .klomen femarayı falan biliyorum da bunu bilmiyordum
Duphaston Kızlar bu ilaçı kullanan var mı? Karın ağrısı yapıyor mu? Hamile kalabilmek icin kullandınız mı?
Gerçekten mi çok sevindim tebrik ederim canımBen kullandım canım duphaston, o ay gebe kalmıştım
Gerçekten mi çok sevindim tebrik ederim canımnasıl kullandın ? Belirtilerin ne oldu kullanırken? Ne zaman test yaptın
Neden olmuş. Üzüldüm Rabbim sağlıcakla evlat nasip etsin inşallahCanım benimki dış gebelikle sonlandi maalesef
Neden olmuş. Üzüldüm Rabbim sağlıcakla evlat nasip etsin inşallah
Evet canım var böyle olan. İnşallah hepimiz hamileyizdirKızlar karnım da adet sancısı var ve adetgelmiyo böyle yaşayp gebe kalan oldu mu acaba ya sürekli wc ye gidiyorm acaba akıntı başlıyrmu diye
Amin canım inşallahİlk gebeliklerde oluyormuş böyle genelde canim. Simdi tekrardan istiyoruz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar karnım da adet sancısı var ve adetgelmiyo böyle yaşayp gebe kalan oldu mu acaba ya sürekli wc ye gidiyorm acaba akıntı başlıyrmu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?