• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bulanık görünüyor içerisi, eczaneden mi aldınız? başka belirti var mı peki kasık ağrısı vs. yumurtladığınızı daha önceki aylarda hisseder miydiniz yani, yumurta akı gibi akıntı geliyor mu
bu marka miratech değil mi?
bende 11 eylülde tıpkı senin bugünkü gibi bi sonuç almıştım bence yumurtlama bugün, bugünü ve sonraki 2 günü değerlendirin derim canım, yinede sen yarında yaparsın bi silinirse çatlamış demek..

BUGÜN ÇOK NET SANIRIM bugüm yumurtlama :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-10-23 at 08.57.10.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-23 at 08.57.10.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 70
anladım canımm, sen bunu peki sabah ilk idrarınla mı yaptın, ovulasyon testlerinde ilk idrarla önermiyorlar çünkü genelde saat 12-17 arasında ve mutlaka öncesinde 2 saat sıvı almaman gerekiyor.. Bence sen elinde testin varsa saat 14-15 gibi tekrarla sıvı almadan
25 günde bir adet oluyorum ilk 3 ay sürekli 16. gün yumurtlama oldu bu sefer 13. gün bu iyi bişey sanki

yihuuuuuuu bence 3 aydır düzensizdi yumurtlamam yani 25 günde bir adet gören biri için 16,gün geç değilmi

işte bünyeden bünyeye değişiyor ya kimisi adetinden 2-3 gün önce yumurtluyor.. amaaan önemli olan yumurtlamak ve gününü bilmek değil mi boşver :KK45:

Kızlar karnım da adet sancısı var ve adetgelmiyo böyle yaşayp gebe kalan oldu mu acaba ya sürekli wc ye gidiyorm acaba akıntı başlıyrmu diye o_O

Back