• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
30
Gecen ay çok neT çıkmıştı bu sefer daha silik sanki sizCe yumurtlama günümmü yoksa daha değil mi
? İlk resim geçen ayki testim 2. Bugün ki testim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-10-22 at 09.37.12.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-22 at 09.37.12.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 231
  • WhatsApp Image 2019-10-22 at 09.32.08.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-22 at 09.32.08.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 262
bu marka miratech değil mi?
bende 11 eylülde tıpkı senin bugünkü gibi bi sonuç almıştım bence yumurtlama bugün, bugünü ve sonraki 2 günü değerlendirin derim canım, yinede sen yarında yaparsın bi silinirse çatlamış demek..

bende 11 eylülde tıpkı senin bugünkü gibi bi sonuç almıştım bence yumurtlama bugün, bugünü ve sonraki 2 günü değerlendirin derim canım, yinede sen yarında yaparsın bi silinirse çatlamış demek..
çok yanıltıcı bi marka ya emin olamadım :(

çok yanıltıcı bi marka ya emin olamadım :KK43:

bulanık görünüyor içerisi, eczaneden mi aldınız? başka belirti var mı peki kasık ağrısı vs. yumurtladığınızı daha önceki aylarda hisseder miydiniz yani, yumurta akı gibi akıntı geliyor mu

akşam saatlerinde tekrarlasammı testi

bulanık görünüyor içerisi, eczaneden mi aldınız? başka belirti var mı peki kasık ağrısı vs. yumurtladığınızı daha önceki aylarda hisseder miydiniz yani, yumurta akı gibi akıntı geliyor mu

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-10-22 at 11.25.42.jpeg
    WhatsApp Image 2019-10-22 at 11.25.42.jpeg
    32,7 KB · Görüntüleme: 234
aslında akıntım var gibi

anladım canımm, sen bunu peki sabah ilk idrarınla mı yaptın, ovulasyon testlerinde ilk idrarla önermiyorlar çünkü genelde saat 12-17 arasında ve mutlaka öncesinde 2 saat sıvı almaman gerekiyor.. Bence sen elinde testin varsa saat 14-15 gibi tekrarla sıvı almadan

Ya bnce o kadar takilmayin ayni koyulukta oldugu gunleri degerlendir kuzum gunde 1 iliski yasa rutin. Ne zarari olacak ?

anladım canımm, sen bunu peki sabah ilk idrarınla mı yaptın, ovulasyon testlerinde ilk idrarla önermiyorlar çünkü genelde saat 12-17 arasında ve mutlaka öncesinde 2 saat sıvı almaman gerekiyor.. Bence sen elinde testin varsa saat 14-15 gibi tekrarla sıvı almadan
2.idrarla yaptım ama 9 gibi yaptım sabah tamam canım çok sağol 3 gibi teklrarlayaıp resmini atarım

Ya bnce o kadar takilmayin ayni koyulukta oldugu gunleri degerlendir kuzum gunde 1 iliski yasa rutin. Ne zarari olacak ?

zaten ilişki yaşamakta problem yokta ne zaman yumurtladığını bilmek adet günü hesaplamada vs. lazım oluyor o yüzden :)

Bu yumurtlama testlerinede inancim kalmadi. Gecen ay biri yapmis yunurtlamadim dior yani hic pik gorememis umudu kesmis bu ay gebe kalamam diye gebe kalmis ya allah ol dedimi hepsi hikaye Hoppa

Valla doğru soyluyorsun ama işte bi umut
Valla bacim bende bu ay laboquick kullandm ilk defa ovu testi bi dneyeim dedim hic pik goremedim gibi bisey karisik yani ama ilk kezde bu kdr kasik agrim artti ovu gununden beri kasiklarm agryor adete kaldi son 5 eger gebe kalrsam bil ki yumurtlama testide foss. En guzeli gunde 1 defa iliskki.

Valla bacim bende bu ay laboquick kullandm ilk defa ovu testi bi dneyeim dedim hic pik goremedim gibi bisey karisik yani ama ilk kezde bu kdr kasik agrim artti ovu gununden beri kasiklarm agryor adete kaldi son 5 eger gebe kalrsam bil ki yumurtlama testide foss. En guzeli gunde 1 defa iliskki.
ayy hadi inşallah hamilesindir :KK9:

Back