- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi sakzkraker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yanıltıcı bi marka ya emin olamadımbu marka miratech değil mi?
bende 11 eylülde tıpkı senin bugünkü gibi bi sonuç almıştım bence yumurtlama bugün, bugünü ve sonraki 2 günü değerlendirin derim canım, yinede sen yarında yaparsın bi silinirse çatlamış demek..
çok yanıltıcı bi marka ya emin olamadım
akşam saatlerinde tekrarlasammı testibu marka miratech değil mi?
bende 11 eylülde tıpkı senin bugünkü gibi bi sonuç almıştım bence yumurtlama bugün, bugünü ve sonraki 2 günü değerlendirin derim canım, yinede sen yarında yaparsın bi silinirse çatlamış demek..
tekrar çekeyim resminibulanık görünüyor içerisi, eczaneden mi aldınız? başka belirti var mı peki kasık ağrısı vs. yumurtladığınızı daha önceki aylarda hisseder miydiniz yani, yumurta akı gibi akıntı geliyor mu
akşam saatlerinde tekrarlasammı testi
bulanık görünüyor içerisi, eczaneden mi aldınız? başka belirti var mı peki kasık ağrısı vs. yumurtladığınızı daha önceki aylarda hisseder miydiniz yani, yumurta akı gibi akıntı geliyor mu
aslında akıntım var gibitesti 12-17 saatleri arasında ve 2 saat öncesinde sıvı almadan yapın tekrar atın yorumlayalım canım
aslında akıntım var gibi
2.idrarla yaptım ama 9 gibi yaptım sabah tamam canım çok sağol 3 gibi teklrarlayaıp resmini atarımanladım canımm, sen bunu peki sabah ilk idrarınla mı yaptın, ovulasyon testlerinde ilk idrarla önermiyorlar çünkü genelde saat 12-17 arasında ve mutlaka öncesinde 2 saat sıvı almaman gerekiyor.. Bence sen elinde testin varsa saat 14-15 gibi tekrarla sıvı almadan
Ya bnce o kadar takilmayin ayni koyulukta oldugu gunleri degerlendir kuzum gunde 1 iliski yasa rutin. Ne zarari olacak ?
yok zararı yokta bu böyle 2 3 gün daha devam eder sonradan pik olursa bi 3 gün daha olması laızm ya ondan :)Ya bnce o kadar takilmayin ayni koyulukta oldugu gunleri degerlendir kuzum gunde 1 iliski yasa rutin. Ne zarari olacak ?
Aman kuzum iste sende gunde 1 kere olmak kaydiyla degerlendir adete kadar ne olacak ki ?yok zararı yokta bu böyle 2 3 gün daha devam eder sonradan pik olursa bi 3 gün daha olması laızm ya ondan :)
Valla doğru soyluyorsun ama işte bi umutBu yumurtlama testlerinede inancim kalmadi. Gecen ay biri yapmis yunurtlamadim dior yani hic pik gorememis umudu kesmis bu ay gebe kalamam diye gebe kalmis ya allah ol dedimi hepsi hikaye
Valla bacim bende bu ay laboquick kullandm ilk defa ovu testi bi dneyeim dedim hic pik goremedim gibi bisey karisik yani ama ilk kezde bu kdr kasik agrim artti ovu gununden beri kasiklarm agryor adete kaldi son 5 eger gebe kalrsam bil ki yumurtlama testide foss. En guzeli gunde 1 defa iliskki.Valla doğru soyluyorsun ama işte bi umut
ayy hadi inşallah hamilesindirValla bacim bende bu ay laboquick kullandm ilk defa ovu testi bi dneyeim dedim hic pik goremedim gibi bisey karisik yani ama ilk kezde bu kdr kasik agrim artti ovu gununden beri kasiklarm agryor adete kaldi son 5 eger gebe kalrsam bil ki yumurtlama testide foss. En guzeli gunde 1 defa iliskki.
Ama sanmiorm muhtemelen psikolojiktir cok istyrz yaayy hadi inşallah hamilesindir