- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Çok teşekkür ederim allah razı olsun cnm darisi sizlere olsun:)Çizgi hafif belli canım inşAllah sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın
olsun en azından sağlıklı bir döngün var buna da şükürBende ufak pembe hep çıkar canım tek çizgi kalmıyor sadece çok silik oluyorGeçen aya ait ilk defa yumurtladığımı anladım akıntım kasık ağrım felaketti ama nasip değilmiş
Amin inşallah aynı ayları beklesek güzel olurolsun en azından sağlıklı bir döngün var buna da şükür
bende de hiç olmayan belirtiler oldu ama regl oldum hatta günümden 1 gün önce
Allah çok bekletmedi o konuda hahahh
İnşallah bu ay olur hepimizin de artık gebe topiğinden devam edebiliriz
devam daha varEki Görüntüle 2197332 Yumurtlama pazar ama çok silik görebilen var mıEki Görüntüle 2197331
İnşaallahhKızlar 7 ekimde hasta oldum 11 nde temizlendim 12 Ekim yani bugün teste başladım. Ovulasyon testinde 2nci denemem inşAllah bu ay tutar
devam et canım az kalmış 3-4 güne belki pik yaparKızlar 7 ekimde hasta oldum 11 nde temizlendim 12 Ekim yani bugün teste başladım. Ovulasyon testinde 2nci denemem inşAllah bu ay tutar
Aynendevam daha var
Ben 20 günün 15 inde de yaptımAynen
Dün yaptık
Bugün yapmıcaz
Yarın yapsak mı
gün aşırı devam canımAynen
Dün yaptık
Bugün yapmıcaz
Yarın yapsak mı
Allah bağışlasınBen 20 günün 15 inde de yaptım
Ve oldu .
Bence kayfi olarak ne zaman istiyorsanız yapın .
evet 2 günde 1 demek. yok geçmedi canım bugünü saymazsak 5 kaldıwiha02 senin günün daha geçmedi dimi
İnşallah hayırlı haberlerle gellevet 2 günde 1 demek. yok geçmedi canım bugünü saymazsak 5 kaldı
inşallah canım, hepimiz inşallahİnşallah hayırlı haberlerle gell
daha pik olmamış gibi canımKızlar sizce daha var mı?
İnşAllah canım çok teşekkür ederimdevam et canım az kalmış 3-4 güne belki pik yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?