- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Ilk 5 10 dk diyo test 10 dk sonrası önemsiz diyodu 10 dakkadan sonra iyice Koyulasiyo sadece 8.gün ilan hemen çıktı ole allah isteyen herkese hayırlı yumuk yumuk sağlıklı bebekler versin inşaallahTekrar mı koyulasıyo benımkı gibi
:) keske hcg olsalardıbenim kafa gitmiş kusura bakmayın kızlar ben pko luyum ama hiç anlamam öyle ovulasyon testinden. yani yumurtlama olup olmadığını veya çatlamayı bildiren testlermi. tekrar kusura bakmayın
Aha hadi bakalım :)ayyyy uzayan akıntı geldi
Hım son yaptıgın hemen mi cıkmıstı?10dk sonramıIlk 5 10 dk diyo test 10 dk sonrası önemsiz diyodu 10 dakkadan sonra iyice Koyulasiyo sadece 8.gün ilan hemen çıktı ole allah isteyen herkese hayırlı yumuk yumuk sağlıklı bebekler versin inşaallah
aynen şok olan bi benAha hadi bakalım :)
Sanirim 10 dk geçmişti çünkü yaptım ilk 5 dak silik ti sonra ev ise daldim10 dkkayi geçmişti baktigimdaHım son yaptıgın hemen mi cıkmıstı?10dk sonramı
Ben pek anlamıyorum hayırlısı olsunSanirim 10 dk geçmişti çünkü yaptım ilk 5 dak silik ti sonra ev ise daldim10 dkkayi geçmişti baktigimda
Henüz pik olmamış ama olmak üzere gibi her gün aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek tekrarlayın özellikle sabah ilk lavaboya çıktıktan sonra 11-12 saat aralığını daha net oluyor.tam net değil ya canım ondan çekmedim tekli attım tekli daha net şimdi yakından çektim belli zaten pik olmadığı
Pik yapmış gibi duruyor 10.gün ilerleyen saatlerde tekrarladınız mı kaçırmamak adına ?Kızlar
akşam 9bucuk gibi yapıcam 2 saat hiç bişey ağzıma sürmem çok muallakta kaldım çünkü sıkıldım artıkHenüz pik olmamış ama olmak üzere gibi her gün aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek tekrarlayın özellikle sabah ilk lavaboya çıktıktan sonra 11-12 saat aralığını daha net oluyor.
Pik yapmış gibi duruyor 10.gün ilerleyen saatlerde tekrarladınız mı kaçırmamak adına ?
resim atsanaErken gebelık testinde beyaz şerit hep varmıdır idrara dğer değmez o set olustu cok merak edyrm
Bakıyorum canım olmadı etiketle beniTmm cnm çok tskler. Ben yine buraya yüklerim bana yardımcı olun lütfen takipte kalın
akşam 9bucuk gibi yapıcam 2 saat hiç bişey ağzıma sürmem çok muallakta kaldım çünkü sıkıldım artık
Bakıyorum canım olmadı etiketle beni
Akşam 8den önce yapsan daha da iyi sonuç alırsın canım
Aynen canım bir de genelde sabah ki sonuçlar daha net oluyor akşama kaldıkça sanırım sıvı tüketimi yediklerimizden vücut tam lh hormonunu algılayamıyor.hıı o zaman 6 gibi sıvı alımını keserim canım
Geri kayboldu ilk an cıktı 5dk sonra kaybolduresim atsana
Ekran hafif pembe oldu sonra kontrol çizgisi cıktı sonra o pembe ekranda beyaz ikinci cizgi cıktı sonra ekran beyazlasınca oda kaybolduresim atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?