Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim kafa gitmiş kusura bakmayın kızlar ben pko luyum ama hiç anlamam öyle ovulasyon testinden. yani yumurtlama olup olmadığını veya çatlamayı bildiren testlermi. tekrar kusura bakmayın

Tekrar mı koyulasıyo benımkı gibi
Ilk 5 10 dk diyo test 10 dk sonrası önemsiz diyodu 10 dakkadan sonra iyice Koyulasiyo sadece 8.gün ilan hemen çıktı ole allah isteyen herkese hayırlı yumuk yumuk sağlıklı bebekler versin inşaallah

Ilk 5 10 dk diyo test 10 dk sonrası önemsiz diyodu 10 dakkadan sonra iyice Koyulasiyo sadece 8.gün ilan hemen çıktı ole allah isteyen herkese hayırlı yumuk yumuk sağlıklı bebekler versin inşaallah
Hım son yaptıgın hemen mi cıkmıstı?10dk sonramı

Yaa keşke evde kanda kendimiz olcebilecegimiz kitler olsa şu şekeri falan ölçen cihazlar varya onlar gibi

Ben ateş ölçümüde yapıyorum atesim sabıtlendı 36.5 de 3 gündür .adete kac gün kala düşer yada bebiş varsa ne zaman yükselır bilen varmııı

tam net değil ya canım ondan çekmedim tekli attım tekli daha net şimdi yakından çektim belli zaten pik olmadığı
Henüz pik olmamış ama olmak üzere gibi her gün aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek tekrarlayın özellikle sabah ilk lavaboya çıktıktan sonra 11-12 saat aralığını daha net oluyor.
Pik yapmış gibi duruyor 10.gün ilerleyen saatlerde tekrarladınız mı kaçırmamak adına ?

akşam 9bucuk gibi yapıcam 2 saat hiç bişey ağzıma sürmem çok muallakta kaldım çünkü sıkıldım artık

Erken gebelık testinde beyaz şerit hep varmıdır idrara dğer değmez o set olustu cok merak edyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…