- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
hakkında enn en en hayırlısı neyse o olsun canım benimAdet olumca gel bakalım dedi doktor evlendikten sonra 1hafta erken oldum sonrakı adet lekelenme oldu bu seferkı bakalım nasıl .rahim kendını hazırlar bebege adetın böyle olunca diyolar mutlu oluyorum :)
:) cook tesekkur ederim cümlemizin insallah canımhakkında enn en en hayırlısı neyse o olsun canım benim
tam net değil ya canım ondan çekmedim tekli attım tekli daha net şimdi yakından çektim belli zaten pik olmadığıHepsini toparlayıp ceksen daha iyi olabılır toplu bakınca net bişey söyler arkadaslar :)
Tekrar mı koyulasıyo benımkı gibiKızlar
Hepsini toparlayıp ceksen daha iyi olabılır toplu bakınca net bişey söyler arkadaslar :)
Silinmiş iyice benceSaati geldi çattı atıcam demiştim buyrun :)
testlerim boşa gidiyo yyeminle bi dikiş tutturamadım koyulaşmıyo yaSilinmiş iyice bence
Bu ay yumurtlamıyorsundur belki bat nrzamandı?testlerim boşa gidiyo yyeminle bi dikiş tutturamadım koyulaşmıyo ya
ben ikinci çocuğumda test yaptım aynı böyle çıkmıştı test eşime göstermiştim hamilesin demişti. hemen o akşam gittim kanda baktırdım hemen çıkmıştı. kızımdada adetime 3 gün kala yaptırmıştım test hemen çıkmıştı. bence hemen kana baktır. ssk da baktırsanda hemen çıkıyor üşenme bekleme bence.tam net değil ya canım ondan çekmedim tekli attım tekli daha net şimdi yakından çektim belli zaten pik olmadığı
18 ekimBu ay yumurtlamıyorsundur belki bat nrzamandı?
Ovülasyon testlerı bunlarben ikinci çocuğumda test yaptım aynı böyle çıkmıştı test eşime göstermiştim hamilesin demişti. hemen o akşam gittim kanda baktırdım hemen çıkmıştı. kızımdada adetime 3 gün kala yaptırmıştım test hemen çıkmıştı. bence hemen kana baktır. ssk da baktırsanda hemen çıkıyor üşenme bekleme bence.
Daha var bekle bakalım olur ıns18 ekim
test azaldı anacım testDaha var bekle bakalım olur ıns
test azaldı anacım testakşam yine tekrarlarım şşuan akıntıyı takip ediyorum
bende internetten aldım zaten eczanenin önünden geçmiyorum akraba olduk nerdeyse hepsiyleilahi sen .ben bu ay olmazsa ekime internetten alacagım testleri
bende internetten aldım zaten eczanenin önünden geçmiyorum akraba olduk nerdeyse hepsiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?