Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olumca gel bakalım dedi doktor evlendikten sonra 1hafta erken oldum sonrakı adet lekelenme oldu bu seferkı bakalım nasıl .rahim kendını hazırlar bebege adetın böyle olunca diyolar mutlu oluyorum :)
hakkında enn en en hayırlısı neyse o olsun canım benim

Saati geldi çattı atıcam demiştim buyrun :)

Eklentiler

• CYMERA_20180928_134934.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 31
Hepsini toparlayıp ceksen daha iyi olabılır toplu bakınca net bişey söyler arkadaslar :)

Hepsini toparlayıp ceksen daha iyi olabılır toplu bakınca net bişey söyler arkadaslar :)
tam net değil ya canım ondan çekmedim tekli attım tekli daha net şimdi yakından çektim belli zaten pik olmadığı

Eklentiler

• CYMERA_20180928_135426.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar

Eklentiler

• 1538132229217-1778887781.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 32
tam net değil ya canım ondan çekmedim tekli attım tekli daha net şimdi yakından çektim belli zaten pik olmadığı
ben ikinci çocuğumda test yaptım aynı böyle çıkmıştı test eşime göstermiştim hamilesin demişti. hemen o akşam gittim kanda baktırdım hemen çıkmıştı. kızımdada adetime 3 gün kala yaptırmıştım test hemen çıkmıştı. bence hemen kana baktır. ssk da baktırsanda hemen çıkıyor üşenme bekleme bence.

Ovülasyon testlerı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…