Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2185980
İnşallah gönlüne göre olsun.Bak resüm yüklüyorum bana çok kolaylık sağladı.Çok cahildim bu test konusunda.Hala da anlamadığım kısımlar var açıkçası:)
Şimdi anladım sizinki farklı bi uygulama. Testlerinize de bakınca benimkilere çok benziyo, hatta arada bazı günler bi önceki günden silik çıktığı oldu benim de, şimdi 3 gündür oldukça kırmızı çıkıyo çizgi, en kırmızısı da bugün oldu. Ama anlayamıyorum işte çok ovulasyon testini

Şimdi anladım sizinki farklı bi uygulama. Testlerinize de bakınca benimkilere çok benziyo, hatta arada bazı günler bi önceki günden silik çıktığı oldu benim de, şimdi 3 gündür oldukça kırmızı çıkıyo çizgi, en kırmızısı da bugün oldu. Ama anlayamıyorum işte çok ovulasyon testini
İki çizgi de eşit derecede kırmızı mı bugün?

İki çizgi de eşit derecede kırmızı mı bugün?
Bugünkü testim bu, yaptıktan sonra 10 dakika içerisinde çektim fotoğrafı. Eşit gibi geliyo ama yarın daha da kırmızılaşabilir gibi sanki

Eklentiler

• 20180905_001037-1.jpg
    20180905_001037-1.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 56
A
O ihtimal de var tabi ama güzel düşün inşallah çatlamıştır adetin yaklştı mı umutlandırmak istemem ama döllenme olunca da ağrı oluyor mesela beni gece uykumdan uyandırmıştı yumurtlamadan 10 gün sonra falan

Adete 10 gun kala baslamisti 4 gun fln surdu bu agrilar tahmini yumurtlamadan 4 5 gun sonra acile gittim agriya dayanadim kan testi idrar testi yapti iltihap cikmadi idrarda kan sonuclarida guzeldi ama bisi demedi doktor polikinige gel dedi gitmedm bnde adette giderm diye ama kist olsa agri 4 gun degilde dha uzun surmezmiydi acaba adete 3 gun kaldi adet belirtileri basladi

merhaba, aylardır deniyorduk bu ay tuttu bizim de. en son ovulasyondan önce ultrasona girmiştim. doktor pazartesi, salıyı değerlendir demişti. salı günü 2 koykoyu çizgi gördüm mesela. son yapılan çalışmalara göre bir gün ilişki yaşayıp, ertesi gün de yaşayınca, son ilişkide hamile kalma ihtimali daha çok oluyomuş. ben üst üste ilişki yaşayınca 2. gün olanda ihtimal azalıyor diye biliyordum. sadece bu ay doktorun dediği gibi yaptık ve oldu.

Bir app var ovulasyonu ölçüyor.Derecelendirip yüzde veriyor.Ben kullanıyorum ve çok memnun kaldım.Belki yardımı olur diye söylemek istedim.Adını yazmaya da çekindim açıkçası reklam olur mu bilemedim.İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
fotoğrafta farkettim şimdi ben de onu soracaktım. reklama girmez bence.. öğrenebilir miyim adını

Fenometer diye bir uygulama.Ateş ölçeri de var.Ama onu almadan da çalışıyor.İnşallah sebep olur size.
aa evet femometherı gördüm netten. hatta bi ara alsam mı dedim ama ateş yerine lh ı ölçmek daha mantıklı geldi bana nedense

aa evet femometherı gördüm netten. hatta bi ara alsam mı dedim ama ateş yerine lh ı ölçmek daha mantıklı geldi bana nedense
Çok haklısınız ben ateş ölçerini de aldım ama bi süre sonra kullanmadım onu.Çünkü pek verim alamadım açıkçası.Ama uygulama çok kullanışlı bir deneyin bence.

Çok haklısınız ben ateş ölçerini de aldım ama bi süre sonra kullanmadım onu.Çünkü pek verim alamadım açıkçası.Ama uygulama çok kullanışlı bir deneyin bence.
uygulamayı hemen yükledim zaten. hımm peki neden memnun kalmadınız? Ben de biraz pahalı olunca pek yanaşmadım. Ama faydasını göreceğimi bilsem parasına da bakmıycam

uygulamayı hemen yükledim zaten. hımm peki neden memnun kalmadınız? Ben de biraz pahalı olunca pek yanaşmadım. Ama faydasını göreceğimi bilsem parasına da bakmıycam
Sanırım benim tembelliğimden oldu.Her sabah ölçmek falan sıkıntı verdi.Ovulasyon testlerinin daha güvenli olduğuna karar verdim.

Kızlar selam brnim adetin 10.günü ikiside koyu dimi dün bugün değerlendirdik yarını da mı değerlendirelim

Eklentiler

• IMG_0748.JPG
    IMG_0748.JPG
    35,6 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba kizlar bir sorum
Olcak belki bilen vardir :) simdiden tesekkürler gecen ay takvime göre ovulasyondan önce ve sonra deneme yaptik fakat bu ay adetim 4-5 gün erken geldi, simdi sorum acaba yumurtlamam da mi daha önce oldu buna bakilarak? riske atmamak Icin clearblue ovulasyon seti siparis ettim adetten kac gün sonra baslamaliyim sizce?

forumlarda gezinirken senin mesajını ben de aynı durumdayım sürekli pozitif çıkıyor ve hangi günleri değerlendirmem gerektiğini bilmiyorum

Ovulasyon testi kullanan tecrübeli arkadaşlar bi bakarmısınız ya :KK54:
Ben ilk defa kullanıcam bu testi şuan adetimin 1.gunu . Adetlerin 26 günde bir oluyor ve düzenlidir.ben bu teste adetten sonra ki ilk gün başlayım mi yoksa 10.gunden sonra falan mı başlayım .laboquick aldım bu arada iyi midir acaba:KK15:

Merhaba kizlar bir sorum
Olcak belki bilen vardir :) simdiden tesekkürler gecen ay takvime göre ovulasyondan önce ve sonra deneme yaptik fakat bu ay adetim 4-5 gün erken geldi, simdi sorum acaba yumurtlamam da mi daha önce oldu buna bakilarak? riske atmamak Icin clearblue ovulasyon seti siparis ettim adetten kac gün sonra baslamaliyim sizce?
Yumurtlama günün erken olmuştur canım benim de son adet tarihim 11.09 ben de 8.gün başlafım test yapmaya ama ilk defa bugün biraz koyu verdi yarın pik olur umarım

Eklentiler

• IMG_20180921_141711_683.JPG
    IMG_20180921_141711_683.JPG
    25,2 KB · Görüntüleme: 35
forumlarda gezinirken senin mesajını ben de aynı durumdayım sürekli pozitif çıkıyor ve hangi günleri değerlendirmem gerektiğini bilmiyorum
Canım ovülasyon testi hep çift çizgi çıkar önemli olan t çizgisinin koyuluğudur t çok koyu oldugu gün ve sonraki gün ilişki önerilir. Eger o ay sadece bu iki gün ilişki olursa büyük ihtimal erkek bebek olır bende öyle oldu.

Ovulasyon testi kullanan tecrübeli arkadaşlar bi bakarmısınız ya :KK54:
Ben ilk defa kullanıcam bu testi şuan adetimin 1.gunu . Adetlerin 26 günde bir oluyor ve düzenlidir.ben bu teste adetten sonra ki ilk gün başlayım mi yoksa 10.gunden sonra falan mı başlayım .laboquick aldım bu arada iyi midir acaba:KK15:
Merhaba canım o marka iyidir ben de şu an onu kullanıyorum sen hemen yapmaya başla sabah akşam yap adetinin bittiği gün başla en koyu oldugu gün ve sonraki gün ilişki önerilir

Back