Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15. Gün pik olmuş canım gördüğüm kadarıyla . 15-16-17. Günler en uygun günlerin eğer adetlerin düzenliyse tabi. 18. Gün o kadar da koyu değil bence normal
Öyle mi diyorsunuz bende 17. Gun silik 18. Gün koyu cikinca endiselendim bir de hemen cizgiler belirginlesti saniyeler icinde acaba yumurtlama gunum bugun mu diye dusundum

Öyle mi diyorsunuz bende 17. Gun silik 18. Gün koyu cikinca endiselendim bir de hemen cizgiler belirginlesti saniyeler icinde acaba yumurtlama gunum bugun mu diye dusundum
Tedirgin olma hiç ama fırsatın varsa değerlendir canım benim :) boş geçmemekte fayda var emin olamayız yine de :)

Bir de bende pko var 2 bucuk yillik evliyim bu ay ilac tedavisine basladim matofin ve inofolic kullaniorum insallah olur

Tedirgin olma hiç ama fırsatın varsa değerlendir canım benim :) boş geçmemekte fayda var emin olamayız yine de :)
15-16-17. Gunleri degerlendirdik bugunu de degerlendirmeyi versek ne olur :))Bir de bende pko var 2 bucuk yillik evliyim bu ay ilac tedavisine basladim matofin ve inofolic kullaniorum insallah olur

Bir de bende pko var 2 bucuk yillik evliyim bu ay ilac tedavisine basladim matofin ve inofolic kullaniorum insallah olur
Hakkında hayırlısı olsun canım benim de yarın bat günüm yerleşme kanaması mı yoksa regl mi ona emin olmak için bekliyorum sabahı :)

Yasiniz cok ideal bi sorun mu vardi yoksa korundunuz mj
Yoo hiç korunmadık :) rahmimde polip varmış hsg de çıkmıştı o alındı başka hiç bir sorun çıkmadı . Doktorum 3 ay süre verdi muhtemelen hamile kalabilirsin bu 3 ay içinde diye :) biz de bekliyoruz işte :) serbest atıştayız :KK70:

Yoo hiç korunmadık :) rahmimde polip varmış hsg de çıkmıştı o alındı başka hiç bir sorun çıkmadı . Doktorum 3 ay süre verdi muhtemelen hamile kalabilirsin bu 3 ay içinde diye :) biz de bekliyoruz işte :) serbest atıştayız :KK70:
Hadi bakalim insallahh keske kimsede bir sorun cikmasada her isteyen anne olabilse

Kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 6 yaşında bir kızım var doktora alttan muayene oldum sende sorun yok dedi doktor ama bir yıldır çocuk istiyoruz eşimle ama olmuyor bende ilk defa ovulasyon testi aldım yumurtlama günü ve öncesinde olmak üzere üç günü değerlendirdik ins tutar :( eşim ve geçen sene bademcik ameliyatı oldu acaba o etkilemiş olabilir mi nolur yorumunuza ihtiyacım var

Kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 6 yaşında bir kızım var doktora alttan muayene oldum sende sorun yok dedi doktor ama bir yıldır çocuk istiyoruz eşimle ama olmuyor bende ilk defa ovulasyon testi aldım yumurtlama günü ve öncesinde olmak üzere üç günü değerlendirdik ins tutar :KK43: eşim ve geçen sene bademcik ameliyatı oldu acaba o etkilemiş olabilir mi nolur yorumunuza ihtiyacım var
Canım merhaba eşin de test yaptırdı mı sorun olarak değil yanlış anlama iş Sadece sende bitmiyor . En yakın zamanda bir kadın doğum doktoruna git ve bütün testlerini yaptır . Ama bademcik ameliyatı etki etmez diye düşünüyorum doktoruna söyle o daha doğrusunu söyler

Kızlar ovulasyon testi yaptım 18 .gün bugün de 19 gün çizgi koyu cıktı 34 günde bir oluyorum hadi inşallah bu sefer olsun dua edin bana kızlar
Canım hadi hayırlısı önceki ve sonraki günleri de es geçme bak burda bi topikte okudum dün paylaşayım

Eklentiler

• 2E32FF65-9A72-4585-AD2C-A05287391AEB.png
    2E32FF65-9A72-4585-AD2C-A05287391AEB.png
    202,2 KB · Görüntüleme: 74
Back