Canım merhaba eşin de test yaptırdı mı sorun olarak değil yanlış anlama iş Sadece sende bitmiyor . En yakın zamanda bir kadın doğum doktoruna git ve bütün testlerini yaptır . Ama bademcik ameliyatı etki etmez diye düşünüyorum doktoruna söyle o daha doğrusunu söyler
Canım haklısın zaten bu ayda tutmazsa ile yapıcam ama sizce şansım varmı tekrar hamile kalmayaCanım merhaba eşin de test yaptırdı mı sorun olarak değil yanlış anlama iş Sadece sende bitmiyor . En yakın zamanda bir kadın doğum doktoruna git ve bütün testlerini yaptır . Ama bademcik ameliyatı etki etmez diye düşünüyorum doktoruna söyle o daha doğrusunu söyler
Neden olmasın canım benim kimyasal geçirenler çabuk hamile kalıyo diye okumuştum hatta :)Canım haklısın zaten bu ayda tutmazsa ile yapıcam ama sizce şansım varmı tekrar hamile kalmaya
Evet bir arkadaş kullanıyordu burda . Övülmeyin değil ama hcg testine güvenemiyordu çatlatma iğnesine etki ediyordur diye . Ovulasyonu bilmiyorumAranizda catlatma ignesi kullanan varmi. Bu catlatma ignesinden sonra Ovulasyon testini pozitif mi gösteriyor yoksa bi alakasi yok mu
Değerlendirmeye çalışıyoruz canım sağol inşallah bu ay olsunCanım hadi hayırlısı önceki ve sonraki günleri de es geçme bak burda bi topikte okudum dün paylaşayım
Kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 6 yaşında bir kızım var doktora alttan muayene oldum sende sorun yok dedi doktor ama bir yıldır çocuk istiyoruz eşimle ama olmuyor bende ilk defa ovulasyon testi aldım yumurtlama günü ve öncesinde olmak üzere üç günü değerlendirdik ins tutareşim ve geçen sene bademcik ameliyatı oldu acaba o etkilemiş olabilir mi nolur yorumunuza ihtiyacım var
ya nekadar güzel konuştunuz içime su serptiniz bir senedir hamile kalamıyorum stres yaptım sanırım yinede rabbime sükürki 1 kızım var herşeye rağmen inş tutarsa burdan bilgi vericemBademcik ameliyatın etkisi olacağını sanmıyorum ovulasyon denemişsiniz inşallah olur stres yapmadan bekleyin bi arkadaşımın kuzeni de kimyasal geçirdiği aydan hemen sonra hamile kaldı
Canım korkma dün yumurtlama günunmus bugünde yumurtanın catladigi gün tamda bugün ilişkiye gir. Bide yarın gir Allah'ın izniyle tutar zaten yumurta catladiktan sonra 24 saat canlı kalabiliyor şuan sperm zamanı döllenme zamanı Allah yardımcın olsunArkadaşlar merhabalar yardımınıza ihtiyacım var aranızda yeniyim pcos luyum ve dün ovulasyon testi yapmıştım ikinci cizgi koyu cıkmıştı t cizgisi kadar degil ama hemen hemen ona yakın cıkmıştı bugün tekrar yaptm ikinci cizgi cok silik warla yol gibiben hiç bişi anlamadım ve dün eger yumurtlama günümse ben o günü kaçırdım bi umut belki bugünde koyuyu yakalarım sandım ama olmadı
Cok teşekkür ederim yorum yazdıgın için gercekten gözlerim dola dola okudum bana cok güzel morel verip cok güzel umut oldun rabbim kimsenin kucagını boş koymasınCanım korkma dün yumurtlama günunmus bugünde yumurtanın catladigi gün tamda bugün ilişkiye gir. Bide yarın gir Allah'ın izniyle tutar zaten yumurta catladiktan sonra 24 saat canlı kalabiliyor şuan sperm zamanı döllenme zamanı Allah yardımcın olsun
Bence 17. Gün pik olmuş 18. Gün çatlamış inşallah değerlendirmişsinizdir hayırlısı olsun :)
Degerlendirdim canim hep ama catlayamamis olabilir mi ki cunku cok siddetli kasik agrim vr hareket ettikce artiyo cok korkuyorum kiste donusmustur diye
Amiin Allahım her isteyene bir an önce sağlıklı evlatlar versin inşallah. Takvim kullanıyorum ben de, ovulasyon günlerini gösteriyo ama ona da çok güvenemiyorum bu ay, 17.günüm ve teste göre de doktor muayenesine göre de daha yeni çatlıyo yumurtam. İnşallah hayırlısı olurBir app var ovulasyonu ölçüyor.Derecelendirip yüzde veriyor.Ben kullanıyorum ve çok memnun kaldım.Belki yardımı olur diye söylemek istedim.Adını yazmaya da çekindim açıkçası reklam olur mu bilemedim.İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
İnşallah gönlüne göre olsun.Bak resüm yüklüyorum bana çok kolaylık sağladı.Çok cahildim bu test konusunda.Hala da anlamadığım kısımlar var açıkçası:)Amiin Allahım her isteyene bir an önce sağlıklı evlatlar versin inşallah. Takvim kullanıyorum ben de, ovulasyon günlerini gösteriyo ama ona da çok güvenemiyorum bu ay, 17.günüm ve teste göre de doktor muayenesine göre de daha yeni çatlıyo yumurtam. İnşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?