Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yeterli canım ben 4 saat önceden yavaşlatıyor un son 2 saat ağzıma değdirmiyorum su bak ben bugün yumurtlama dönemine girdim sabah pik yaptı test :)

Devam et hergun yap mutlaka yakalarsin.

yeterli canım ben 4 saat önceden yavaşlatıyor un son 2 saat ağzıma değdirmiyorum su bak ben bugün yumurtlama dönemine girdim sabah pik yaptı test :)
Oo çok güzel gelsin bebisler inşallah cnm . Senin kaçıncı ayın ovu testinde.

Kızlar bugun ki testim bu. Bu akşam değerlendirmeye gerek varmi bu günü yoksa bekleyim mi daha .

Eklentiler

• 20180930_154452.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 36
Daha bekle canim 11. Gun erken zaten. Kirmizilar esitlenmeye baslayinca basla derim. 2 gun sonra olur sanirim

Ya kızlar yine ben size bişey sorucam . Ben bugün ovu test yaptım C ve T ikisinde de çizgi yok . Başka tekrar yaptım onda da yok . Bu ne demek simdi ben yumurtlamaga az kaldi diye beklerken bir de boyle oldu.

Internetteki hesaplamalara göre bugün yumurtlama günüm gösteriyor . Ama test neden böyle cıktı ya . Napsam ya sinir oldum embytn wiha02 nehirnil111 Dolunaydan
Canim t olmasa bile c kesin olmali o kontrol cizgisi. Testlerde sorun olmustur buyuk ihtimalle akinti ve ates takibi yapabilirsin yeni test al yarin onunla dene. Tabi iliski yapin derim emin degilsen zaten

Ovulasyon testi ile gebelik testi yapan varmı
Elimde bitane ovulasyon testi var, kullansam beni yanıltırmı
Sanki ovulasyon testi gebelik testi yerinede kullanılıyor diye okumuştum
Bilgisi olan yada deneyen varmı

Canim t olmasa bile c kesin olmali o kontrol cizgisi. Testlerde sorun olmustur buyuk ihtimalle akinti ve ates takibi yapabilirsin yeni test al yarin onunla dene. Tabi iliski yapin derim emin degilsen zaten
Ozaman yarin yine yaparım bakalim nasil çıkıcak . Bugün degerlendirmeyim diyorum belkide yarin yumurtlarım bugün spermleri harcamayalimyani arada böyle olabilir demi c çizgisi olmayabilir. T olmadigina göre testte yumurtlamamisimdir demi ya.elimde 15 tane test var internetten almıştım . Laboquick marka . Insallah bozuk degillerdir

Ya kızlar yine ben size bişey sorucam . Ben bugün ovu test yaptım C ve T ikisinde de çizgi yok . Başka tekrar yaptım onda da yok . Bu ne demek simdi ben yumurtlamaga az kaldi diye beklerken bir de boyle oldu.
atsana bi fotosunu

ya
Ovulasyon testi ile gebelik testi yapan varmı
Elimde bitane ovulasyon testi var, kullansam beni yanıltırmı
Sanki ovulasyon testi gebelik testi yerinede kullanılıyor diye okumuştum
Bilgisi olan yada deneyen varmı
vlla en son biri yaptı ikisi koyu çıkmış ama adet olmuş o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…