Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin ecmain...50taneyi nerden aldin ve hangi marka canim

esmnyz sana katılıyorum bende 50 tane aldım günde iki kere yapmaya özen gösteriyorum ki kaçırmayayım yeni başladım sayılır inşallah bende çift çizgiyi görür sonra da dualarla bebişimi beklerim

Bende 25-26 Ocak'ta pik oldu. Ama 26 bi tık daha koyu diye o günü kabul ettim.
Merhaba sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız insallah. Ben laboquick marka testlerden aldım 2 aydır deniyorum eşit koyuluğu yakalayamadım. En koyu resimdeki gibi. Sıvı alımına dikkat ederek hergün aynı saatte yapıyorum. Sizinki de öi böyleydi?

Eklentiler

• B680FF4A-52D4-4CE7-A6EB-1C613A84A767.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 77
Yok benim ki daha koyuydu. Bu baya silik. Ama yumurtlama yakın olmalı koyulaşma başlamış. Bi de gündüzleri yapıyorsan akşamları, akşamları yapıyorsan gündüzleri yap. Bazılarında farklı zamanlarda yükseliyor LH hormonu.

Teşekkürler efulim sabah akşam deniyorum ama bakalım hayırlısı 2.5 yaşında bir kızım var onda ovulasyon testi almıştım,kullanmaya fırsat kalmadan hamile olduğumu öğrenmiştim bu biraz bekletecek galiba

Eşine sperm tahlili kendine hormon tahlili yaptır beklemek istemiyorsan. Bi sıkıntı varsa çözersin. Yoksa beklersin. Yapacak bişey yok.

.bak canım koyuluk böyle olmalı ben yakaladım eğer iki aydır koyulaşmıyorsa ya testlerde yanlışlık var yada dr gitmelisin yumurtlamıyor olabilrimsn acaba bilemiyorum devam et bırakma test yapmayı

Eklentiler

• 86EDCE19-77B0-4344-AF05-428A10797B4A.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 78
.bak canım koyuluk böyle olmalı ben yakaladım eğer iki aydır koyulaşmıyorsa ya testlerde yanlışlık var yada dr gitmelisin yumurtlamıyor olabilrimsn acaba bilemiyorum devam et bırakma test yapmayı
Mesajın için teşekkürl ederim gecen ay tüm testlerim yapıldı hormon smear vs artık testten şüphelenmeye basladım

Estağfurullah canım en ufak bir hakkım geçtiyse helal olsun sen de sağ ol

esmnyz sana katılıyorum bende 50 tane aldım günde iki kere yapmaya özen gösteriyorum ki kaçırmayayım yeni başladım sayılır inşallah bende çift çizgiyi görür sonra da dualarla bebişimi beklerim
Amin hepimiz insaAllah.canim sen adetin bitince kacinci gün basladin

Amin canım. İlk defa deneyeceğim için biraz heyecan vardı açıkçası hemen başladım günde 1 tane ile ama doğrusu 9. Gündü 26 günde bir oluyorum çünkü
Adetin bittikten sonrami 9.gunmu basladin yani?
Benimde adet bitiminin 3.gunu idi bugun yaptim ilk.benimde 28gunde bir olur adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…