Dün akşam benim ikinci testte seninkiyle aynı koyuluktaydı birazdan yeniden yapıcam. Seninki de Bugun yarın koyulasır gibi..Kizlarrr
Adet sonrasi kacinci günün canim.koyulmaya baslamis bayaKizlarrr
Bugünleride değerlendir canım belki yumurtlamışsındır benimde koyu olduğunda kasık ağrım bel ağrım oldu özellikle kasıkarım çok ağrıdı kaçırma derim ben ne olur ne olmazKizlarrr
Kizlarrr
Sizce biraz daha beklemeli mi?Bugünleride değerlendir canım belki yumurtlamışsındır benimde koyu olduğunda kasık ağrım bel ağrım oldu özellikle kasıkarım çok ağrıdı kaçırma derim ben ne olur ne olmaz
Tam kırmızı değil canım ama yinede değerlendir dediğim gibi tam koyu çıkmasını beklersin belkide geçer gider ben gördüm ama herkezin aynı olurmu bilemem sıvı alımına dikkqt etmen lazım 4 saat sıvı alma 2 saat kalada sıkışık olman lazım sabah ilk idrarla olmaz ondan sonraki idrarla yapman lazımSizce biraz daha beklemeli mi?
Ayy hadi.bakalim insaAllah bebisin seninledir.test yapcanmi bugün falan hani silik falan cikiyomuşya.batin gecmesinimi beklicen canimT C den koyu gördüğün gibi böyle olması lazım seninok yakın inş görürsün sende bakalım benimde bat günü yarın heyecanla bekliyorum
Teşekkür edermmTam kırmızı değil canım ama yinede değerlendir dediğim gibi tam koyu çıkmasını beklersin belkide geçer gider ben gördüm ama herkezin aynı olurmu bilemem sıvı alımına dikkqt etmen lazım 4 saat sıvı alma 2 saat kalada sıkışık olman lazım sabah ilk idrarla olmaz ondan sonraki idrarla yapman lazım
Dünden beri test yapıyorum ama normal test hiç çizgi çıkmadı erken gebelik testinde çıkarmı bilmiyorum alsammı bilemedim belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor acaba diyorum regl mi olucam hiç umudum yok ama allah büyük inş hamileyimdir sizlerde öyle ne diyim ki başka ovulasyon testide yaptım onda çıkıyor ikinci çizgi ama çok koyu denmez oradanda öğrenenler varmışAyy hadi.bakalim insaAllah bebisin seninledir.test yapcanmi bugün falan hani silik falan cikiyomuşya.batin gecmesinimi beklicen canim
InsaAllah canim.Rabbim gönlündekini hayirlarla saglicakla versin.du bakalim bekle bikacgün daha okdr bekledin bikac gün daha sabret.(nacizane fikrim)ben hala ovulasyon testi yapiyrm.yumurtlama gözükmüyor henüzDünden beri test yapıyorum ama normal test hiç çizgi çıkmadı erken gebelik testinde çıkarmı bilmiyorum alsammı bilemedim belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor acaba diyorum regl mi olucam hiç umudum yok ama allah büyük inş hamileyimdir sizlerde öyle ne diyim ki başka ovulasyon testide yaptım onda çıkıyor ikinci çizgi ama çok koyu denmez oradanda öğrenenler varmış
Göreceksin canım sende sabret bende bekledim ama öncesinde de birlikte olmayı ihmal etmeyin dr da söyledi içerisi hazırlıklı olmalı ve rahat olun dedi çizgiyi gördüğünüz gün ve ardından 3 gün birlikte olun dedi bende öyle yaptım kısmet bakalım hepimiz içinInsaAllah canim.Rabbim gönlündekini hayirlarla saglicakla versin.du bakalim bekle bikacgün daha okdr bekledin bikac gün daha sabret.(nacizane fikrim)ben hala ovulasyon testi yapiyrm.yumurtlama gözükmüyor henüz
Valla bizim calismalar 2 gunde 1 oluyo zaten nolur nolmaz bu ay hepimiz isteyen herkes bu sitedeki olan olmayan tüm hatunlar hamile kalalim saglicakla hayirla insaAllahhhhhhhGöreceksin canım sende sabret bende bekledim ama öncesinde de birlikte olmayı ihmal etmeyin dr da söyledi içerisi hazırlıklı olmalı ve rahat olun dedi çizgiyi gördüğünüz gün ve ardından 3 gün birlikte olun dedi bende öyle yaptım kısmet bakalım hepimiz için
8 gun sonrasiAdet sonrasi kacinci günün canim.koyulmaya baslamis baya
Benim sabah yaptigim ikinci idrarCanım Koyulaşmaya başlamış ama saati kafamı karıştırdı sabah ilk idrarla yapılmıyor doğru sonuç için ikinci idrar ve en az iki saat sıvı alınmamalı yoksa test yanıltabilir.. Sen nasıl yaptın
Telefondaki uygulamaya gore yarin yumurtlama gunumDün akşam benim ikinci testte seninkiyle aynı koyuluktaydı birazdan yeniden yapıcam. Seninki de Bugun yarın koyulasır gibi..
Benim sabah yaptigim ikinci idrar
O zaman gözün aydın yarın tekrar yaptıpında daha koyusunu görmen yüksek ihtimal değerlendir bu günleri inşallah gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?