Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk kullandığım ay hamile kaldım.kızlar ovulasyon testi kullanıp ilk ayında hamile kalan var mı ?
Aynı benim gibi desene cnm bende pik old günü ve o haftayı degerlendirdim inş hayal kırıklığı yaşamam nedense cok ümitlendimBende 25-26 Ocak'ta pik oldu. Ama 26 bi tık daha koyu diye o günü kabul ettim.
Bi sıkıntı yoksa olmuştur Allah'ın izniyle.Aynı benim gibi desene cnm bende pik old günü ve o haftayı degerlendirdim inş hayal kırıklığı yaşamam nedense cok ümitlendim![]()
Muhakkak öyle cnm Rabbim sizleride ailenizle musmutlu etsin inş24 ocakta yakaladım bende ertesi gün silikleşti allah nasip ederse her türlü olur cnm bunlar sadece vesile Rabbim gönlüne göre versin
Amin cnm inşallahMuhakkak öyle cnm Rabbim sizleride ailenizle musmutlu etsin inş
Benim de dün böyleydi. Bugün daha da koyulaştı. Ben hem dün hem bugünü değerlendirdim :) Hergün yapmak sperm kalitesini düşürür diyolar ama riske atmak istemedim. İlk defa ovulasyon testi deniyorum. Ve yumurtlamam sandığımın aksine 16. Gün olduğunu gördüm.Kızlar selam..şimdi ovulasyon testi yaptm ama t çizgisi diğerine göre biraz daha soluk gibi sizce daha koyulaşma ihtimali varmi
Benim de dün böyleydi. Bugün daha da koyulaştı. Ben hem dün hem bugünü değerlendirdim :) Hergün yapmak sperm kalitesini düşürür diyolar ama riske atmak istemedim. İlk defa ovulasyon testi deniyorum. Ve yumurtlamam sandığımın aksine 16. Gün olduğunu gördüm.
Olabilir tabi canım. Tek dikkat etmen gereken şey idrarı damlattıktan sonra 5 dk içinde bu koyuluğa ulaştı demi ? O önemli. 10 dk dan sonra koyulaşırsa dikkate almayın.Canım benimde 13.gün adetten bu yana.. Bende bu kadar erken olurmu bilemedim
O zaman harikaEvet canım 5 dk bile sürmedi aslında bi de akintım da var ayrıca kasık ağrım..
O zaman harikaçalışmalar başlasın. Bu bir iki günü boş geçmeyin bence.
Biz 4 aydır deniyoruz canım. İlk aydan bir kimyasal gebeliğim var. Sonrasında da denemelere devam. Her ay başka bişey deniyorum. Bu ay sıra ovulasyon testine geldi :))) siz ne zamandır istiyorsunuz?Heheheh evett siz ne kadar zamandır istiyorsunuz canm
Biz de 1.5 yıllık evliyiz :) ne güzel denk geldik böyle. İnşallah bu ay da bebiş haberleri veririrz birbirimize. İçimde çok güzel hisler var hayırlısıylaBizde 4 aydır deniyoruz :) ondan öncesinde bende tam olarak vajinismus olmasada buna benzer problemler vardı erteledik hep 1.5 yıllık evliyiz