aynen canım haklısıncanım olcakmış gibi bak olmazsa süpriz olur güzel olur umudun kırılmaz diğer türlü. Ben artık öyle yapacağım umutlanmayacağım çünkü daha çok üzülüyorum böyle
ama inşallah olmazsın da senden güzel haberler alırız canım :)aynen canım haklısın
amin canım :) isteyen herkese nasip etsin Allah.ama inşallah olmazsın da senden güzel haberler alırız canım :)
Merhabaa öncelikle bebeğin hayırlı olsun umarım sağlıkla kucagına alırsın dün geceyi değerlendirdik test tamamen koyu oldu sence bu gece mi yarın gece mi tekrarlamalı? Üstteki test 17.30 alttaki test 22.00da yaptımSen
her ıhtımale karsı sureklı ıkıgunde bır bırlıkte ol
Var canım hayırlı ugurlu olsunEki Görüntüle 2126864 beta hcg 10000 çıktı hamilelik var mı kızlar yorum yaparsanız sevinirim
inşallah canım çok heyecanlıyım yarın nasıl olacak bilmyorum bugün doktor ameliyattaydı gösteremedim inşallah vardır çok istiyorumVar canım hayırlı ugurlu olsun
Allah gönlüne göre versin canım benim mübarek günler hürmetineinşallah canım çok heyecanlıyım yarın nasıl olacak bilmyorum bugün doktor ameliyattaydı gösteremedim inşallah vardır çok istiyorum
Ovulasyon testiyle mi hamile kaldın?inşallah canım çok heyecanlıyım yarın nasıl olacak bilmyorum bugün doktor ameliyattaydı gösteremedim inşallah vardır çok istiyorum
Amin canim Allah razi olsun cumlemize insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin tatlim insallahAllah gönlüne göre versin canım benim mübarek günler hürmetine
Yok canim benim 8 aydir olmadi suan cok heyecanliyim inanamiyorum yani insallah vardirOvulasyon testiyle mi hamile kaldın?
Rabbim ol deyince oluyor gönlünü ferah tut bol bol dua et kucagına aldığın günleri de görürsün inşallahYok canim benim 8 aydir olmadi suan cok heyecanliyim inanamiyorum yani insallah vardir
Insallah canim Allah razi olsunRabbim ol deyince oluyor gönlünü ferah tut bol bol dua et kucagına aldığın günleri de görürsün inşallah
Testı tekrarla sılıklestıyse catlamıstır esının soermınde sıkıntı yoksa bıkacdefa ustuste yapabılırsın varsa ıkıgun arayla dvm et cnmMerhabaa öncelikle bebeğin hayırlı olsun umarım sağlıkla kucagına alırsın dün geceyi değerlendirdik test tamamen koyu oldu sence bu gece mi yarın gece mi tekrarlamalı? Üstteki test 17.30 alttaki test 22.00da yaptım
ben de merak ediyorumArkadaşlar birşey sorucam şuan elimde ovulasyon testi var adetime 1 yada 2 gün kaldı sanırım bi yapayım dedim ikinci çizgi çıktı ama çok çok koyu denmez ilk çıkanla aynı gibi böyle hamile olduğunu öğrenen varmı bilen varmı kızlar lütfen cvp verin günler geçmek bilmiyor göğüslerim şişti ama emin deilim inş isteyen herkeze allah evlat versin hepinize bütün dualarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?