inşallah çatlamamıştır daha. bu gün en azından değerlendireniliriz. seninle aynı durumda gibiyiz, düşük_ kürtaj sonrası ovülasyon takibi... hayırlısıyla gebelikte bu ay, birlikte olur inşallah.Benim bildiğim bu gün yumurtlama oldu 36 saat içinde çatlatacak bu gün ve yarını ertesi günü değerlendir canım
Çatlayacakmerhabalar , ovülasyon testim bu şekilde. bugün en koyu çıkan gün. bugün yumurta çatlayacakmı, yoksa çatladımı demek? acaba dahamı koyu olmalı?
akşam tekrar test yaptım ve silikleşmiş sabah yaptığım teste göre. gün içinde çatlamış demek diye anlıyorum. yani biz bu ayki yumurtlamayı kaçırdıkmı? bu ay boşa mı gitti.?merhabalar , ovülasyon testim bu şekilde. bugün en koyu çıkan gün. bugün yumurta çatlayacakmı, yoksa çatladımı demek? acaba dahamı koyu olmalı?
Canım bu aksami değerlendir öncesi varsa hiç belli olmazakşam tekrar test yaptım ve silikleşmiş sabah yaptığım teste göre. gün içinde çatlamış demek diye anlıyorum. yani biz bu ayki yumurtlamayı kaçırdıkmı? bu ay boşa mı gitti.?
hayırlısı artık. kısmet bundan sonrasıCanım bu aksami değerlendir öncesi varsa hiç belli olmaz
9-10-11 ve hatta 12. Gunu degerlendirin şansa birakmayin derimKizlar slmm ovu testlerimi eklicem yorumlayabilirmisiniz lutfen9. Gun pik yapmisti en son yaptigimi dun aksam 10. Gun yaptm yani yine pik gorunuyr. Dun sabahi ve 8. Gun sabahi degerlendirmistk sizce nasi olmali bundan sonrasii
Onceki testler bekledigi icin cizgiler dagilmiş bilemedim. Ayrica uzerine gün yazdiysan oyle atar misinKızlar ben bu ovulasyon testlerinden bisey anlamadim 19.gun bugun artik en son yaptigimda bugunku testim ama cizgi duruyo hala ve yumurtam catladi mi bilmiyorum
15.gun koyuydu cizgi hemen cikti aksamina tekrar yaptim o da ayni cikti 16.gun yaptigimda cok koyuydu onu hemen cektim ama daginikti cizgisi yapar yapmaz da onu da atiyimOnceki testler bekledigi icin cizgiler dagilmiş bilemedim. Ayrica uzerine gün yazdiysan oyle atar misin
Emin olamadim ama koyu cikan gun ve bir sonraki gunu kesin olarak degerlendirmeniz gerekir. Ayrica catlama gunu akinti cok oluyor oradan da anlayabilirsin. Bence koyu gordugun gunleri ve ertesi gunleri degerlendir emin olmasan bile isini sansa birakma15.gun koyuydu cizgi hemen cikti aksamina tekrar yaptim o da ayni cikti 16.gun yaptigimda cok koyuydu onu hemen cektim ama daginikti cizgisi yapar yapmaz da onu da atiyim
Evet 15ve 16da akintim ve bacak agrim oldu yine devam ediyorum bakalim testlereEmin olamadim ama koyu cikan gun ve bir sonraki gunu kesin olarak degerlendirmeniz gerekir. Ayrica catlama gunu akinti cok oluyor oradan da anlayabilirsin. Bence koyu gordugun gunleri ve ertesi gunleri degerlendir emin olmasan bile isini sansa birakma
Bu arada ben innovita ve laboquick ovulasyon testler kullandim. Laboquick cok dagiliyor innovita gunlerce kalsa bile ayni cizgi duruyor. Ve laboquick icerisinde birksc tane de bozuk test cikti. Bence innovita marka daha iyiEvet 15ve 16da akintim ve bacak agrim oldu yine devam ediyorum bakalim testlere
evet labo... bende de sorunlu çıktı bozuk olanlar var birde dağlıyor arkadaşım benim testleride yorumlarmısınBu arada ben innovita ve laboquick ovulasyon testler kullandim. Laboquick cok dagiliyor innovita gunlerce kalsa bile ayni cizgi duruyor. Ve laboquick icerisinde birksc tane de bozuk test cikti. Bence innovita marka daha iyi
Seninki de dagilmis canim, 21 ve 22 yazan koyu gibi gozukuyor emin olmamakla birlikte o gunleri degerlendirdin mi?evet labo... bende de sorunlu çıktı bozuk olanlar var birde dağlıyor arkadaşım benim testleride yorumlarmısın
evet bu testten hiç memnun değilim bir daha almayacağım bundanSeninki de dagilmis canim, 21 ve 22 yazan koyu gibi gozukuyor emin olmamakla birlikte o gunleri degerlendirdin mi?
Orasi oyle , ovü kullanmayan tek iliski ile hamile kalan binlerce insan vardir.. Rabbim ol derse olur. İnsallah bizlerinde gonlune gore versinevet bu testten hiç memnun değilim bir daha almayacağım bundan
21 ve 22 nisanı değerlendirdik canım bakalım hayırlısı allahtan nasipte varsa göreceğiz teşekkür ederim yorumladığın için
Yok cnm çok silik oluuor çatlayınca yani.bnm öyle olmuştuKizlar merhaba ben epeydir ovu testi kullanmiyordum 21 Nisan gecesi yaptim (arka fonu mavi olan) o geceyi ve 22 nisan sabahi degerlendirdik. 22 Nisanda siliklesmeye basladi (beyaz fondaki) 23 Nisani da degerlendirdik. Yumurtam catlamis mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?