Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adetten hemen sonra yumurtlama olur mu ? Tanıdıklarıö var adetten sonraki gün ilişkiye girmişler ve bebek tutmuş
Kizlar dun cizgi cikmadi bugun yine cikti artik bi hafta kaldi adet olmama bu testler dalga geciyo benle
Kızlar merhaba
Dün çatlatma iğnesi yaptırdım dünkü ve bugünkü ovülasyon testlerim.En alttaki bugün ki.Sorum şu bu iğneden kaynaklı mı koyu çıkıyor yani adete kadar koyu çıkar mı? Çatlaması iğnesi yaptırıp ovülasyon testi kullanan var mı ? Kaşık ağrım bi iki sefer şiddetli olmayacak şekilde oldu bel ağrım oldu bi öncekinde fazla kasık ağrım olmuştu acaba çatlamadı mı
canım kaçıncı günler?
20 nisanda 10. günümdü canım sen ne yaptın yumurtlama oldumu
iyi değerlendirin sizde canım bizim özel günler bitti artık beklemedeyiz arada keyfi takılırız artıkcanım sanırım benim 14. gün pik olucak
her seferinde 14. gün olmuş
bugün 12. gün bakalım :) bugün testi yapıp atarım sana zaten
senin de bayagı olmuş canım aksatmayın çalışmaları
iyi değerlendirin sizde canım bizim özel günler bitti artık beklemedeyiz arada keyfi takılırız artık
canım benim düşük kanamamı dr adet saydı ondan emin olamıyorum 11 nisanı baz alırsak 8-9 mayısta adet olmam gerekbata kaç var canım şimdi
gebelik testi ??canım benim düşük kanamamı dr adet saydı ondan emin olamıyorum 11 nisanı baz alırsak 8-9 mayısta adet olmam gerek
ben gebe kalacağımı inanmıyorum bu aydan canım olursa mucize olur benim düşük sonrası hiç adet olmadan gebe kalmış olurum ki dediğim gibi mucize olur 13 mayısta adet olmamış olursam o zaman test yaparımgebelik testi ??
ben gebe kalacağımı inanmıyorum bu aydan canım olursa mucize olur benim düşük sonrası hiç adet olmadan gebe kalmış olurum ki dediğim gibi mucize olur 13 mayısta adet olmamış olursam o zaman test yaparım
Dun gebelik testi yaptim ama hic cizgi goremedim 6 gun vardi dun belkide erken cikmayabilir bilmiyorum yasen hamile olabilirsin canım
Dun gebelik testi yaptim ama hic cizgi goremedim 6 gun vardi dun belkide erken cikmayabilir bilmiyorum ya
6 gün çok erken canım adetten bir gün önce belki görürsünDun gebelik testi yaptim ama hic cizgi goremedim 6 gun vardi dun belkide erken cikmayabilir bilmiyorum ya
5 gun var bugun silikte olsa cikardi heraldecanım testi bugün tekrarla bana at
5 gun var bugun silikte olsa cikardi heralde