Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dun cizgi cikmadi bugun yine cikti artik bi hafta kaldi adet olmama bu testler dalga geciyo benle

Eklentiler

• 685F2BB2-0330-492C-995D-C117C7973312.jpeg
    685F2BB2-0330-492C-995D-C117C7973312.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhaba
Dün çatlatma iğnesi yaptırdım dünkü ve bugünkü ovülasyon testlerim.En alttaki bugün ki.Sorum şu bu iğneden kaynaklı mı koyu çıkıyor yani adete kadar koyu çıkar mı? Çatlaması iğnesi yaptırıp ovülasyon testi kullanan var mı ? Kaşık ağrım bi iki sefer şiddetli olmayacak şekilde oldu bel ağrım oldu bi öncekinde fazla kasık ağrım olmuştu acaba çatlamadı mı

Eklentiler

• FBB2DD3C-9706-4F3E-B679-D62BD69D1633.jpeg
    FBB2DD3C-9706-4F3E-B679-D62BD69D1633.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar merhaba
Dün çatlatma iğnesi yaptırdım dünkü ve bugünkü ovülasyon testlerim.En alttaki bugün ki.Sorum şu bu iğneden kaynaklı mı koyu çıkıyor yani adete kadar koyu çıkar mı? Çatlaması iğnesi yaptırıp ovülasyon testi kullanan var mı ? Kaşık ağrım bi iki sefer şiddetli olmayacak şekilde oldu bel ağrım oldu bi öncekinde fazla kasık ağrım olmuştu acaba çatlamadı mı

testlerin silikleşmeye başlayacak çatlama olmak üzere

20 nisanda 10. günümdü canım sen ne yaptın yumurtlama oldumu

canım sanırım benim 14. gün pik olucak
her seferinde 14. gün olmuş
bugün 12. gün bakalım :) bugün testi yapıp atarım sana zaten
senin de bayagı olmuş canım aksatmayın çalışmaları

canım sanırım benim 14. gün pik olucak
her seferinde 14. gün olmuş
bugün 12. gün bakalım :) bugün testi yapıp atarım sana zaten
senin de bayagı olmuş canım aksatmayın çalışmaları
iyi değerlendirin sizde canım bizim özel günler bitti artık beklemedeyiz arada keyfi takılırız artık

gebelik testi ??
ben gebe kalacağımı inanmıyorum bu aydan canım olursa mucize olur benim düşük sonrası hiç adet olmadan gebe kalmış olurum ki dediğim gibi mucize olur 13 mayısta adet olmamış olursam o zaman test yaparım

ben gebe kalacağımı inanmıyorum bu aydan canım olursa mucize olur benim düşük sonrası hiç adet olmadan gebe kalmış olurum ki dediğim gibi mucize olur 13 mayısta adet olmamış olursam o zaman test yaparım

canım adet günü ile değil de yumurtlama zamanı ile hareket etmeliyiz çünkü bende de düşük sonrası şaştı
mesela normalde 17. gün olması gerekirken düşüklerle 13-14. güne kaydı yumurtlamam
sen test yaptın yumurtlamayı biliyorsun

Back