Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bildiğim bu gün yumurtlama oldu 36 saat içinde çatlatacak bu gün ve yarını ertesi günü değerlendir canım
inşallah çatlamamıştır daha. bu gün en azından değerlendireniliriz. seninle aynı durumda gibiyiz, düşük_ kürtaj sonrası ovülasyon takibi... hayırlısıyla gebelikte bu ay, birlikte olur inşallah.

merhabalar , ovülasyon testim bu şekilde. bugün en koyu çıkan gün. bugün yumurta çatlayacakmı, yoksa çatladımı demek? acaba dahamı koyu olmalı?
akşam tekrar test yaptım ve silikleşmiş sabah yaptığım teste göre. gün içinde çatlamış demek diye anlıyorum. yani biz bu ayki yumurtlamayı kaçırdıkmı? bu ay boşa mı gitti.?

akşam tekrar test yaptım ve silikleşmiş sabah yaptığım teste göre. gün içinde çatlamış demek diye anlıyorum. yani biz bu ayki yumurtlamayı kaçırdıkmı? bu ay boşa mı gitti.?
Canım bu aksami değerlendir öncesi varsa hiç belli olmaz

Kizlar slmm ovu testlerimi eklicem yorumlayabilirmisiniz lutfen :( 9. Gun pik yapmisti en son yaptigimi dun aksam 10. Gun yaptm yani yine pik gorunuyr. Dun sabahi ve 8. Gun sabahi degerlendirmistk sizce nasi olmali bundan sonrasii

Eklentiler

• 20180424_000917.jpg
    20180424_000917.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar slmm ovu testlerimi eklicem yorumlayabilirmisiniz lutfen :KK43: 9. Gun pik yapmisti en son yaptigimi dun aksam 10. Gun yaptm yani yine pik gorunuyr. Dun sabahi ve 8. Gun sabahi degerlendirmistk sizce nasi olmali bundan sonrasii
9-10-11 ve hatta 12. Gunu degerlendirin şansa birakmayin derim

Kızlar ben bu ovulasyon testlerinden bisey anlamadim 19.gun bugun artik en son yaptigimda bugunku testim ama cizgi duruyo hala ve yumurtam catladi mi bilmiyorum

Eklentiler

• 33D82B98-6716-49E3-A92C-D411ADEA3B82.jpeg
    33D82B98-6716-49E3-A92C-D411ADEA3B82.jpeg
    8,9 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ben bu ovulasyon testlerinden bisey anlamadim 19.gun bugun artik en son yaptigimda bugunku testim ama cizgi duruyo hala ve yumurtam catladi mi bilmiyorum
Onceki testler bekledigi icin cizgiler dagilmiş bilemedim. Ayrica uzerine gün yazdiysan oyle atar misin

Onceki testler bekledigi icin cizgiler dagilmiş bilemedim. Ayrica uzerine gün yazdiysan oyle atar misin
15.gun koyuydu cizgi hemen cikti aksamina tekrar yaptim o da ayni cikti 16.gun yaptigimda cok koyuydu onu hemen cektim ama daginikti cizgisi yapar yapmaz da onu da atiyim

Eklentiler

• 0749B596-20CA-4186-955B-3E945D9F7C29.jpeg
    0749B596-20CA-4186-955B-3E945D9F7C29.jpeg
    23,3 KB · Görüntüleme: 37
15.gun koyuydu cizgi hemen cikti aksamina tekrar yaptim o da ayni cikti 16.gun yaptigimda cok koyuydu onu hemen cektim ama daginikti cizgisi yapar yapmaz da onu da atiyim
Emin olamadim ama koyu cikan gun ve bir sonraki gunu kesin olarak degerlendirmeniz gerekir. Ayrica catlama gunu akinti cok oluyor oradan da anlayabilirsin. Bence koyu gordugun gunleri ve ertesi gunleri degerlendir emin olmasan bile isini sansa birakma

Emin olamadim ama koyu cikan gun ve bir sonraki gunu kesin olarak degerlendirmeniz gerekir. Ayrica catlama gunu akinti cok oluyor oradan da anlayabilirsin. Bence koyu gordugun gunleri ve ertesi gunleri degerlendir emin olmasan bile isini sansa birakma
Evet 15ve 16da akintim ve bacak agrim oldu yine devam ediyorum bakalim testlere

Evet 15ve 16da akintim ve bacak agrim oldu yine devam ediyorum bakalim testlere
Bu arada ben innovita ve laboquick ovulasyon testler kullandim. Laboquick cok dagiliyor innovita gunlerce kalsa bile ayni cizgi duruyor. Ve laboquick icerisinde birksc tane de bozuk test cikti. Bence innovita marka daha iyi

Bu arada ben innovita ve laboquick ovulasyon testler kullandim. Laboquick cok dagiliyor innovita gunlerce kalsa bile ayni cizgi duruyor. Ve laboquick icerisinde birksc tane de bozuk test cikti. Bence innovita marka daha iyi
evet labo... bende de sorunlu çıktı bozuk olanlar var birde dağlıyor arkadaşım benim testleride yorumlarmısın

azmm7Q.jpg

evet labo... bende de sorunlu çıktı bozuk olanlar var birde dağlıyor arkadaşım benim testleride yorumlarmısın

azmm7Q.jpg
Seninki de dagilmis canim, 21 ve 22 yazan koyu gibi gozukuyor emin olmamakla birlikte o gunleri degerlendirdin mi?

Seninki de dagilmis canim, 21 ve 22 yazan koyu gibi gozukuyor emin olmamakla birlikte o gunleri degerlendirdin mi?
evet bu testten hiç memnun değilim bir daha almayacağım bundan
21 ve 22 nisanı değerlendirdik canım bakalım hayırlısı allahtan nasipte varsa göreceğiz teşekkür ederim yorumladığın için

evet bu testten hiç memnun değilim bir daha almayacağım bundan
21 ve 22 nisanı değerlendirdik canım bakalım hayırlısı allahtan nasipte varsa göreceğiz teşekkür ederim yorumladığın için
Orasi oyle , ovü kullanmayan tek iliski ile hamile kalan binlerce insan vardir.. Rabbim ol derse olur. İnsallah bizlerinde gonlune gore versin

Kizlar merhaba ben epeydir ovu testi kullanmiyordum 21 Nisan gecesi yaptim (arka fonu mavi olan) o geceyi ve 22 nisan sabahi degerlendirdik. 22 Nisanda siliklesmeye basladi (beyaz fondaki) 23 Nisani da degerlendirdik. Yumurtam catlamis mi?

Eklentiler

• Screenshot_20180422-032928.png
    Screenshot_20180422-032928.png
    92,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG-20180422-WA0002.jpeg
    IMG-20180422-WA0002.jpeg
    13 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar merhaba ben epeydir ovu testi kullanmiyordum 21 Nisan gecesi yaptim (arka fonu mavi olan) o geceyi ve 22 nisan sabahi degerlendirdik. 22 Nisanda siliklesmeye basladi (beyaz fondaki) 23 Nisani da degerlendirdik. Yumurtam catlamis mi?
Yok cnm çok silik oluuor çatlayınca yani.bnm öyle olmuştu

Back