Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İikinci çizgi kayboldu sanırım bitti yumurtlamam

Eklentiler

• 1B137BFF-5F51-4152-AB9C-3E0B6BA2E76A.jpeg
    1B137BFF-5F51-4152-AB9C-3E0B6BA2E76A.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar akıl verin bana. Pcosluyum 3 ayı bulurdu reglimin gelmesi. İnofolic combi ve glifor kullanınca 2 ayda geldi. Ve ben 3aydır ovülasyon testi yapıyorum pcoslu olunca bi koyu bi açık çıkıyodu. Bugun 20.gün regl döneminin. az önce ovülasyon testi yaptım ilk defa aynı anda ikisi birden belirdi ve t c den daha koyu oldu :)) kızlar bugun mü ilişki olmalı yarın mı? Ya da 3 günü de boş geçmesek mi? Görenler nolur yazsın

Kızlar akıl verin bana. Pcosluyum 3 ayı bulurdu reglimin gelmesi. İnofolic combi ve glifor kullanınca 2 ayda geldi. Ve ben 3aydır ovülasyon testi yapıyorum pcoslu olunca bi koyu bi açık çıkıyodu. Bugun 20.gün regl döneminin. az önce ovülasyon testi yaptım ilk defa aynı anda ikisi birden belirdi ve t c den daha koyu oldu :)) kızlar bugun mü ilişki olmalı yarın mı? Ya da 3 günü de boş geçmesek mi? Görenler nolur yazsın
Bi gün sonra diyorlar da senşn kesin tarihin olmadığı için üç günü değerlendirmek mantıklı

E
Ya benim testim çoktu o yüzden ikinci gün başladım. Ama sadece bu üç gün koyuluk oldu canım. Sıvı alımına dikkat ediyor musun
Evet canım ediyorum demekki daha dikkat etmeliyim bugün dr gittim kan aldılar rdw pdw yüksek çıktı sonuçları göstermedim daha ama bunların yüksekliği iyi değil araştırdım elim kolum çok ağrıyor kanda iltihap kemik içinde ilikte iltihap olabilir diyo demir ve b12 eksikliğinden diyo bilmiyorum inş evladım olur testlere devam edicem

E

Evet canım ediyorum demekki daha dikkat etmeliyim bugün dr gittim kan aldılar rdw pdw yüksek çıktı sonuçları göstermedim daha ama bunların yüksekliği iyi değil araştırdım elim kolum çok ağrıyor kanda iltihap kemik içinde ilikte iltihap olabilir diyo demir ve b12 eksikliğinden diyo bilmiyorum inş evladım olur testlere devam edicem
Olur tabi ama bu eksiklerini halletmeye bak hamileyken zorluk yaşarsın

K
Kesinlikle 3 günüde boş geçme dr dediki bana dün kontrol gittim bende ovulasyon testi yapıyorum ve adetten bir gün önce bile yumurtlaman olabilir kadınların bedeni çok farklıdır son güne kadar test yap ve birlikte olun dedi sende öyle yap rabbim hepimize evlat nasip etsin inş

K

Kesinlikle 3 günüde boş geçme dr dediki bana dün kontrol gittim bende ovulasyon testi yapıyorum ve adetten bir gün önce bile yumurtlaman olabilir kadınların bedeni çok farklıdır son güne kadar test yap ve birlikte olun dedi sende öyle yap rabbim hepimize evlat nasip etsin inş
Tesekkür ederim :) dün akşam 8 gibi yapmıştım test t c den koyuydu. Az önce yine yaptım t gene koyu ama c den bi nebze açık tonu. Gene bu kadar koyu olması normal mi ? Pcoslu olunca böyle telaş oluyo işte :((

Tesekkür ederim :) dün akşam 8 gibi yapmıştım test t c den koyuydu. Az önce yine yaptım t gene koyu ama c den bi nebze açık tonu. Gene bu kadar koyu olması normal mi ? Pcoslu olunca böyle telaş oluyo işte :KK43:(
Kistlerin var anladığım kadarıyla pcoslu nedir bi baktım da koyu olması normal bence yumurtlaman oluyor demek bu mutlaka değerlendir zaten iki koyu çizgiden 24 36 sonra yumurtlama oluyor demekmiş ogün birlikte olmayın ertesi gün sabah ve diğer iki gün bugünleri değerlendir benim adetimin 2. Gününden itibaren ikinci çizgi çok koyu olmasada kırmızıydı daha düne kadar bugün çok silik bende bunu anlamadım acaba bittimi diye düşündüm ama regl olana kadar teste devam edicem inş koyu çizgiyi görürüz hamile kalanlar yazsın bizde umutlanalım kızlar

Kızlar merhaba . Birşey sorucam yumurta çatladıysa ve birliktelik olduysa gebelik söz konusu mu? Bugün ve yarın bat. Ama adet olmuycam gibi duruyor . Gebelikten şüpheleniyorum.?????

Kızlar merhaba . Birşey sorucam yumurta çatladıysa ve birliktelik olduysa gebelik söz konusu mu? Bugün ve yarın bat. Ama adet olmuycam gibi duruyor . Gebelikten şüpheleniyorum.?????
tabiki de gebelik o şekilde oluşur..

Back