Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun degerlendirmisdim gece bugun yinemi yapalim herifi ikna etmem lazim inş cnm dua bana ins bu ay guzel bi haber alirim ben bide sogan kuru yapiyorum tatlimgecen ay 14 de catlama olmusdu bende bu ay 13 oldu anlamadim vallah tatlim
O değişebilir cnm her ay aynı gün olcak die bi şart yok bu günden 14 gün sonra adet olman lazm bat günün onuda bi kenara not et gayet net ben olsam riske atmaz değerlendirirdim

Tamam canim ben yine her ihtimal saat 11 de bir daha yapcam bugunu ve yarini es gecmicem riske almaya gerek yok ins rabbimin izniyle bu ay bende guzel haberi alirim cnm :)

Tamam canim ben yine her ihtimal saat 11 de bir daha yapcam bugunu ve yarini es gecmicem riske almaya gerek yok ins rabbimin izniyle bu ay bende guzel haberi alirim cnm :)
Canım bence yarını değerlendirseydin ki benim kişisel görüşüm çünkü dünü değerlendirmiştin zaten sperm içerde uzun süre kalıyo hem spermler yarına yenilenmiş olurdu ki gün aşırı ilişki öneriliyor zaten
Ama tabiki Allah ol derse olur Rabbim dualarını kabul etsin
Keşke bende şu koyu çizgiyi görebilsem yumurta çatlama sorununun yok değil mi

Sabah yaptim bunu kizlar ama dun esim mesai kaldi bugunu degerlendircem sanirim daha çatlamamis bi bakabilirmisinix catlayinca siliniyor cunki

Eklentiler

• 20180220_110004.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 69
Sabah yaptim bunu kizlar ama dun esim mesai kaldi bugunu degerlendircem sanirim daha çatlamamis bi bakabilirmisinix catlayinca siliniyor cunki

Canım sen bugünü muhakkak değerlendir spermler 3 gün canlı kalıyor yumurta çatladığında içerde sperm olması lazım. Yarını da es geçme derim

Kizlar en son pazar aksami degerlendire bildim esim yoktu bugun geliyor dun gece yine yaptim testi ama biraz silik cikti bugunu degerlendire bilcem anca pazartesi sali degerlendiremedim yumurta catlayinca kac saat yasiyor acaba offf off bu ayda sanirim becemedim

Ustekini dun oglen 2 gibi yapmisdim alttakinide aksam 8 de yapmisfim kizlar ama dunu degerlendiremedim kizlar çatlama olmusmu sizce bugunu degerlendirsem olurmuki offf off yine becemedim hanimlar

Eklentiler

• 20180221_090911.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 49
Ustekini dun oglen 2 gibi yapmisdim alttakinide aksam 8 de yapmisfim kizlar ama dunu degerlendiremedim kizlar çatlama olmusmu sizce bugunu degerlendirsem olurmuki offf off yine becemedim hanimlar
Hala koyu canım ikinci çizginin silikleşmesi lazım bugun yaptın mı test

Hanimlar bunu yeni yaptim ama 3 gundur esim olmadigi icin degerlendiremedim ama hep böyle cikiyor sizce catlamismidir yumurtam bugunu degerlendirsem acaba sansim varmi yoksa bu aydami birsey cikmicak

3 gundur böyle cikiyor yumurtanin catlamasi bitince tamamenmi silik oluyor acaba

Eklentiler

• 20180222_082106.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 51
Usteki dun aksam yapilan alttakide yeni yaptim acaba çatlamamişmi daha offf off kafam iyice karişti ultrasyonlami gidip baktirsam acaba hanimlar lutfen yardim yardimm

Kızlar bu ovulüasyon testini adet bitikten kaç gün sonra yapmaya başlamam gerek 16 martta adetim başladı 19 martta bitti kullandığım adet takviminde pazar günü yumurtlama gösteriyor o günümü başlamalıyım yoksa daha erkenmi bilemedim

canm öncelikle ayda kaç günde bir adet görüyorsun onu hesapla mesela ben 27 günde bir görüyorum 13.14.15 günler yumurtluyormuşum bunuda geçen ay dr gittiğimde öğrendim.Her ay belirli günlerde Kasıklarımda bir şişkinlik oluyordu gaz olduğunu düşünmüştüm ama yumurtluyormuşum haberim yokmuş bu sefer risk almak istemediğimden bende ovülasyon testi aldım umarım bu ay hamiş kalırız

Bende ovülasyon testi siparişi verdim internetten çabuk gelir inşallah benimde 27 28 gün arayla oluyor ama 2 ay klomen kullandım acaba yumurtlama zamanımı etkilermi diye korktuğun için test yapmak daha garanti geldi inşallahhhhh rabbim gönlümüzdekini verir bu ay daha çok bekletmesin

Dunu degerlendire bildim artik hayirlisi olur ins simdi beklemeye zamani en zor kisim hayirlisi olur ins

Slm kızlar bugün 13.günüm ovülasyon testi yaptim.Sizce bugünümü değerlendirelim yarını mi?

Eklentiler

• 20180226_131143-1.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…