O değişebilir cnm her ay aynı gün olcak die bi şart yok bu günden 14 gün sonra adet olman lazm bat günün onuda bi kenara not et gayet net ben olsam riske atmaz değerlendirirdimDun degerlendirmisdim gece bugun yinemi yapalim herifi ikna etmem lazim inş cnm dua bana ins bu ay guzel bi haber alirim ben bide sogan kuru yapiyorum tatlimgecen ay 14 de catlama olmusdu bende bu ay 13 oldu anlamadim vallah tatlim
Canım bence yarını değerlendirseydin ki benim kişisel görüşüm çünkü dünü değerlendirmiştin zaten sperm içerde uzun süre kalıyo hem spermler yarına yenilenmiş olurdu ki gün aşırı ilişki öneriliyor zatenTamam canim ben yine her ihtimal saat 11 de bir daha yapcam bugunu ve yarini es gecmicem riske almaya gerek yok ins rabbimin izniyle bu ay bende guzel haberi alirim cnm :)
Sabah yaptim bunu kizlar ama dun esim mesai kaldi bugunu degerlendircem sanirim daha çatlamamis bi bakabilirmisinix catlayinca siliniyor cunki
Çatlama olmamış canım değerlendir testi gün içinde tekrar etSabah yaptim bunu kizlar ama dun esim mesai kaldi bugunu degerlendircem sanirim daha çatlamamis bi bakabilirmisinix catlayinca siliniyor cunki
Hala koyu canım ikinci çizginin silikleşmesi lazım bugun yaptın mı testUstekini dun oglen 2 gibi yapmisdim alttakinide aksam 8 de yapmisfim kizlar ama dunu degerlendiremedim kizlar çatlama olmusmu sizce bugunu degerlendirsem olurmuki offf off yine becemedim hanimlar
testin sonucu yumurtlama olacağını belirtiyor canım..keşke değerlendirebilseydin.3 gundur böyle cikiyor yumurtanin catlamasi bitince tamamenmi silik oluyor acaba
canm öncelikle ayda kaç günde bir adet görüyorsun onu hesapla mesela ben 27 günde bir görüyorum 13.14.15 günler yumurtluyormuşum bunuda geçen ay dr gittiğimde öğrendim.Her ay belirli günlerde Kasıklarımda bir şişkinlik oluyordu gaz olduğunu düşünmüştüm ama yumurtluyormuşum haberim yokmuş bu sefer risk almak istemediğimden bende ovülasyon testi aldım umarım bu ay hamiş kalırızKızlar bu ovulüasyon testini adet bitikten kaç gün sonra yapmaya başlamam gerek 16 martta adetim başladı 19 martta bitti kullandığım adet takviminde pazar günü yumurtlama gösteriyor o günümü başlamalıyım yoksa daha erkenmi bilemedim
Bende ovülasyon testi siparişi verdim internetten çabuk gelir inşallah benimde 27 28 gün arayla oluyor ama 2 ay klomen kullandım acaba yumurtlama zamanımı etkilermi diye korktuğun için test yapmak daha garanti geldi inşallahhhhh rabbim gönlümüzdekini verir bu ay daha çok bekletmesincanm öncelikle ayda kaç günde bir adet görüyorsun onu hesapla mesela ben 27 günde bir görüyorum 13.14.15 günler yumurtluyormuşum bunuda geçen ay dr gittiğimde öğrendim.Her ay belirli günlerde Kasıklarımda bir şişkinlik oluyordu gaz olduğunu düşünmüştüm ama yumurtluyormuşum haberim yokmuş bu sefer risk almak istemediğimden bende ovülasyon testi aldım umarım bu ay hamiş kalırız
canım çift çizgiyi gördüğün günden itibaren önündeki 3 gün önemli diye biliyorum. bende bekliyorum çift çizgiyi 11. günüm görünce hergün yapıcamSlm kızlar bugün 13.günüm ovülasyon testi yaptim.Sizce bugünümü değerlendirelim yarını mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?