Sagol canim bende oyle yapmaya calisiyotum tatliyada dayanamam ama mecbur biraz sabretcem artikCnm o zamna biraz ara ver sen tatlıya bu ay yeme haftada bir fln ye cok canın isterse dualarım seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim bende oyle yapmaya calisiyotum tatliyada dayanamam ama mecbur biraz sabretcem artikCnm o zamna biraz ara ver sen tatlıya bu ay yeme haftada bir fln ye cok canın isterse dualarım seninle
Eki Görüntüle 2111761 Buda yeni yaptığım kızlar
O halde Kolay gelsin canımAynen benim de böyle oldu bugün. Çalışmalar başlasın o halde
Ay inşallah canımyumurta çatlamak üzere sanırım
Evet cnm silikleşme başlamış ben yapmamıştım ama 2 günde bi dvm eden arkadaslar vardı dvm edebilirsinEki Görüntüle 2112029 Kızlar buda yeni yaptığım bugünün testi,çatlamış mı oluyo şimdi? Daha ilişkiye gerek yokmu?
Çatladıysa daha ilişkiye gerek yok ozaman :) çok sağol canım benimEvet cnm silikleşme başlamış ben yapmamıştım ama 2 günde bi dvm eden arkadaslar vardı dvm edebilirsin
Çatladıysa daha ilişkiye gerek yok ozaman :) çok sağol canım benim
Canım uzun zamandır olmuyo oyüzden sancılı süreçlerden çok geçtim ben alıştım öyle bi bekleyişim yok sadece umutlar tükenmiyo okadarŞimdi en sancılı süreç beklemekzamanda geçmez. Benimde testim bugün böyle çıktı en son dün akşam denemelerdeydik. Bende biraz rahat bırakayım diyorum
Canım uzun zamandır olmuyo oyüzden sancılı süreçlerden çok geçtim ben alıştım öyle bi bekleyişim yok sadece umutlar tükenmiyo okadar![]()
Bana 3-4 yıl oldu canım oyüzden ister istemez düşüşe geçiyosun tükeniyosun yoruluyosun yinede pes etmiyosun ama heyecanı kalmıyo ister istemezBende 6 aydır bekliyorum güzel haberler almayı ama hiçbir zaman olmadı diye dünya başıma yıkılmadı umudumuz her zaman var çünkü. Bugün olmazsa yarın muhakkak olacak diye düşünüyorum. Bu aşamada kendimi de dinlemek istemiyorum ama bazen elde olmuyor işte
Senin durumlar nasil canim hamilelik nasil gidiyor ins allahin izniyle buay bende guzel haberler veririmSagol canim bende oyle yapmaya calisiyotum tatliyada dayanamam ama mecbur biraz sabretcem artik
Çift çizgimi çıktı cnm dünHanimlar bana yardim lütfen dünü degerlendirdim ama 13 gunum yeni yaptim testi dun aksamı degerlendirdik bugunudemi degerlendirmemiz gerek yoksa yarinmi kafam karisti valla kizlarr burdamisiniz
Erken bi zaman değil bnve bugunu değerlendir çünkü çatlama olduğunda içerde sperm olsun bos geçme bnce yarın sabah yaparsın test silikleşme varsa zaten çatlamıstırYok canim simdi yaptim cift cizgi cikti sabah yoktu ama biz dun birliktelik yasadik bugun yinemi yapalim anliyamadim tatlim ama daha 13 gunum bugun
Erken bi zaman değil bnve bugunu değerlendir çünkü çatlama olduğunda içerde sperm olsun bos geçme bnce yarın sabah yaparsın test silikleşme varsa zaten çatlamıstır