Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım çatlayınca siliniyor akşam 7 gibi fln yapabilirsn en az 8 saat olsun deniyor arada
Tamam canım 7 gibi tekrar test yapar resim koyarım yine,ama gündüz attığım test koyuluğu falan iyiydi dimi ilk kez yakaladım oyüzden umutlandım sanki :)

Tam zamanında yapmışım testi ohh çok sevindim inşallah bu ay tuttururum inşallah rabbim olmayan herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder (amin)
Kuru incir ye cnm ben ve eşim hep yedik keçiboynuzu pekmezi yedi eşim ben faydası oldugunu düşünüyorum inşallah sende bebeğine kavusursun hemen

Kuru incir ye cnm ben ve eşim hep yedik keçiboynuzu pekmezi yedi eşim ben faydası oldugunu düşünüyorum inşallah sende bebeğine kavusursun hemen
Zaten bu ay da olmazsa tüp bebek yaptırıcaz yıllardır olmuyo ama işte ümitlerde tükenmiyo inşallah bi mucize olurda doğal yolla tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım inşallah :(

Zaten bu ay da olmazsa tüp bebek yaptırıcaz yıllardır olmuyo ama işte ümitlerde tükenmiyo inşallah bi mucize olurda doğal yolla tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırım inşallah :KK43:
İnşallah cnm allah herkesin gönlüne göre versin her zaman dualarımdasınız Rabbim ol der olur

Kızlar benim genelde 15-16. günüm ovulasyon günüm ama bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü bulmak istedim ekteki fotoğraf 10-11-12-13. gün yaptığım testler en alttakini bugün yaptım ama aşırı silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen yardım edin

Eklentiler

• 84B9F1A4-4843-4BD0-A229-5658757FB463.jpeg
    84B9F1A4-4843-4BD0-A229-5658757FB463.jpeg
    28 KB · Görüntüleme: 38
Ne diyorsunuz kızlar?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar benim genelde 15-16. günüm ovulasyon günüm ama bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü bulmak istedim ekteki fotoğraf 10-11-12-13. gün yaptığım testler en alttakini bugün yaptım ama aşırı silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen yardım edin
Cnm çatlama olms senin çift çizgi yi değerlendirdin mi

3 yazanda olmuş

Back