Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sancin oluyormu tatlim kasiklarda ve belimde regli donemlerinde ki gibi
Olmaz olurmu ölüyorum sancıdan sanki adet oldum gibi tuvalate gidiyorum bişey yok. Gögüslerimin üstünede yatamıyorum acıyo irileştilerde ama adet belirtilerimde böle benim. Arada kasıklarıma minik kramplar giriyo akıntım var 4 5 gündür

Olmaz olurmu ölüyorum sancıdan sanki adet oldum gibi tuvalate gidiyorum bişey yok. Gögüslerimin üstünede yatamıyorum acıyo irileştilerde ama adet belirtilerimde böle benim. Arada kasıklarıma minik kramplar giriyo akıntım var 4 5 gündür
Benimde bugun oldu kahve renkli akintim ayyy hadi insallah mutlu haberleri bizlerde aliriz kendinide fazla yormamaya calis cnm hamilede olabilirsin regliye 4 gun kala yumurtlama olmaz cunki umitlendirmis gibi olmayimda bnd 28 gunde bir oluyprum 14 gunu yakalim degerlendirdik snr hep silik cikti artik hakkimizda hayirlisi olur

Benimde bugun oldu kahve renkli akintim ayyy hadi insallah mutlu haberleri bizlerde aliriz kendinide fazla yormamaya calis cnm hamilede olabilirsin regliye 4 gun kala yumurtlama olmaz cunki umitlendirmis gibi olmayimda bnd 28 gunde bir oluyprum 14 gunu yakalim degerlendirdik snr hep silik cikti artik hakkimizda hayirlisi olur
Amin canım inşallah sende de varıdır

Layd sende birsey yok demi daha belirti falan cnm benimde az kaldi
Var kuzum belirtilerim. Kasıklarımda minik minik kramplar adet olur gibi şiddetli sancılarım oluyo hatta tuvalate gidiyorum bişe yok. Gece yatarkan gıdıklamır gibi sağ kasığım . Belimde agrı var bide 4 5 gündür akıntım var.

Hadi insallah canim mutlu haberlerini aliriz valla senin az kalmis benim biraz daha var ilk haberi senden aliriz insallah kizlarrrrr bebiş geliyor dersin

Benimde kasiklarimda kramplar oluyor ara ara canim belimede vuruyor ayy hadi insallah hayirli haberler olur cnm benim

Ins canim valla dort gozle bekliyoruz bizde agrilarim olunca ayy regli olcam diyorum bazen ama umidimide kaybetmiyorum tabi artik beklemeye devam sitreste yapmamaya calisiyorum bnd

Back