Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ins canim valla dort gozle bekliyoruz bizde agrilarim olunca ayy regli olcam diyorum bazen ama umidimide kaybetmiyorum tabi artik beklemeye devam sitreste yapmamaya calisiyorum bnd
Bende öleyim inan ki adet oluyorum dedim ama sitede gezerken dur bende deniyim diye yaptım pozitif çıkınca şok oldum

Bende öleyim inan ki adet oluyorum dedim ama sitede gezerken dur bende deniyim diye yaptım pozitif çıkınca şok oldum
Bnde denicem cnm ama daha bir haftam var bende 4-5 gün kala bi denemeyi düşünüyorum bnmde göğüs hassasiyetim başladı dün bugun daha fena bel ve kasık ağrım da var normalde adete bi iki gün kala olur ağrılarım bakalım nasip inşallah hepimiz gl haberler veriirz

Bnde denicem cnm ama daha bir haftam var bende 4-5 gün kala bi denemeyi düşünüyorum bnmde göğüs hassasiyetim başladı dün bugun daha fena bel ve kasık ağrım da var normalde adete bi iki gün kala olur ağrılarım bakalım nasip inşallah hepimiz gl haberler veriirz
İnşallah canım gögüs uclarına dokunduğumda acıyo seninde öle bişe varmı?

Ay
oylemi diyorsun bilemedim ki cnm olmassa bnd 4 gun kala yapiyim ama sancilarim var ya olcam galiba ben kasigim belom baya bi agriyor cnm artik kismet bakalim
Aynen cnm nasip genelde çünkü çift çizgi de pozitif oluo çok nadir negatif duydum şimdiye kdr r

Benimde akıntım var ama gögüs uçlarım ilk defa başıma geldi
Bnm göğüsler adete yakın yada yumurtlama gününde hassas olurdu ilk defa adeta bi hafta kala oldu dün daha azdı hassaslık bugun baya var kasiklarimda da ağrı var bilmiyorum bakalım sonuc ne olcak

Kızlar bende endokrinden bugün sonuçlarımı aldım prolaktinim 20 ye düşmüş hayıtla ☺️ Doktor ilaç yazmayı bile gerek görmedi en azından bu ay buna sevinebildim progesteron yine 0,6 da bu ayda yumurtlamamışım sanırım birazdan kadın doğuma da gidicem ☺️ Diğer hormon tahsillerinde ise dikkatimi çeken estradiol 961 çıktı ne anlama geldiğini bilen var mı

Kizlar 14.gun ovu testi en koyu halindeydi, bu durumda o gun yumurtlama gunuydu diye hesapladim. Bugun 18. Gunumdeyim hafif silik test. Yumurtlamadan sonra adetin ilk gunune kadar ovu testi hala silik olabilir mi yoksa bembeyaz mi olur, tecrubelerinizi aktarabilir misiniz

Kizlar 14.gun ovu testi en koyu halindeydi, bu durumda o gun yumurtlama gunuydu diye hesapladim. Bugun 18. Gunumdeyim hafif silik test. Yumurtlamadan sonra adetin ilk gunune kadar ovu testi hala silik olabilir mi yoksa bembeyaz mi olur, tecrubelerinizi aktarabilir misiniz
Silik olması normal cnn az da olsa lh vücutta bulunuyor artık batı bekleme zamanı tamamen kaybolmuyo

Back