Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen erken biliorum ama beklemek çok zor bat 7 Şubat önce kim gzl haberler vercek bakalım:KK66:

Benimde 7 8 subat canim. Insallah guzel haberler aliriz ve veririz . Zaman hic gecmiyo bana. Daha cok erken ama surekli vucudumda bisiler ariyorum

O bende de var sonrada diyorum olumsuz düşün olumlu olursa senin karına bakalım nolcak :)

Benim 25 i ovulasyondu. Bugun daha 4 gun oldu. O da tabi dollenme olduysa. Ama benim gogus uclarim asiri hassas. Sutyen takamiyorum. Tabi hamilelik belirtisi olarak cok erken ama diyorumki acaba dollenme olduda o yuzden mi boyle. Kafamda deli sorular :KK49:

Benim 25 i ovulasyondu. Bugun daha 4 gun oldu. O da tabi dollenme olduysa. Ama benim gogus uclarim asiri hassas. Sutyen takamiyorum. Tabi hamilelik belirtisi olarak cok erken ama diyorumki acaba dollenme olduda o yuzden mi boyle. Kafamda deli sorular :KK49:
Canim dollenme 6 ve 7 günü buluyormuş diye biliyorum inş hayirlisi olur hakkimizda hepimiz bekliyoruz ins guzel haberlerimizi burda paylasiriz

Canim dollenme 6 ve 7 günü buluyormuş diye biliyorum inş hayirlisi olur hakkimizda hepimiz bekliyoruz ins guzel haberlerimizi burda paylasiriz

Ben bi yazi okudum doktorlar sitesinde. Spermler max 2 saatte yumurtaya ulasiyorlarmis. 1 gunde dolleniyormus. Ama dollenen yumurta 4 5 gunde rahme ulasiyormus.

İyi akşamlar kızlar bat a 4 gün kaldı. Adetimin 13 günü ovulasyon testi pozitifti 21 güne kadar tekrarladım testleri ve giderek silikleşti. Bugunde adetimin 26 günü denemek için ovulasyon testi yaptım ve yine pozitif çıktı sizce bu nedemek?

Eklentiler

• 6476F215-BC12-47F7-BC0E-A7744BE15E3A.jpeg
    6476F215-BC12-47F7-BC0E-A7744BE15E3A.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 43
İyi akşamlar kızlar bat a 4 gün kaldı. Adetimin 13 günü ovulasyon testi pozitifti 21 güne kadar tekrarladım testleri ve giderek silikleşti. Bugunde adetimin 26 günü denemek için ovulasyon testi yaptım ve yine pozitif çıktı sizce bu nedemek?
Canim bilgidim kadariyla hamileliktede ovülasyon tesleri koyu cikiyor inş hamilesindir tatlim ayin 13 dedemi bu sekilde cikmisti

Kaç gunde bir dat oluyorsun canim bi yerde okudumda ovulasyon testleride hamile oldugunda iki cizgide koyu cikiyormus tatlim

Hamile olabilirsin canim iki kere yumurtlamam olmaz bildigim kadariyla hadi ins bebiş vardir

Benimde sancilarim var 7 gunum kaldi sanirim bu ayida es geccem hayirlisi olur ins hepimiz icin mutlu haberleri alirsin cnm bizlerlede paylasirsan seviniriz

Back