• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Teşekkür ederim ya benim tahminlerime göre 14 yada 15 te yumurtluyorum ama bakalım

Arkadaslar merhaba acaba ekteki ovulasyon testlerimi yorumlayabilir misiniz? 18 de iki kere yaptım cunku kasığıma ağrılar girdi bugün ben de akşam bir daha yapayım dedim...neler oluyor acaba bilemedimteşekkürler şimdiden

Eklentiler

• Screenshot_20170429-234914.png
    Screenshot_20170429-234914.png
    227,6 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar adetim 15 gün geçti test negatif meraktan ovu testi almıştım bugün yaptım böyle çıktı acaba yumurtlamam Yeni mi başlıyor yoksa geç döllenmemi bilemedim çatlasaydı hiç çizgi çıkmazdı dimi

Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi

Eklentiler

• IMG_1776.JPG
    IMG_1776.JPG
    17,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi
45 gün mü geçtiiii :KK57:sende pko mu var canım?

Yok canım pko benim normal döngüm 35 40gün arası 2aydır daha uzadı stres yaptım herhalde geçen hormon testi yaptı doktor güzel çıktı şükür benim iki yaşında bi oğlum var şükür ikinciyi istiyorum hayırlısı

Back